ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ех, че хубава новина за Ирчето  Grinning! Да ѝ е жив и здрав и вторият юнак!  Heart Eyes
В кучкарската тема пише, там я намирам, като се присетя за нея.

Наде, и аз не разбрах за къде говориш  newsm78 . Те тогава към някой друг сериал се бяха залепили. А кафенето в Потребителския наистина замря отдавна. Понякога Мимката като се прибере от немско влети с някой ред, аз взема та ѝ отговоря, и толкоз.
Ама пък тук - в диспансера, и дълбоко в нафталина  Crazy, сме си екстра. #Silly  Laughing

Аз съм почнала ранното пиле  Mr. Green за съботно-неделна отмора. Ети нали не спира да споменава на Джан бей късите тениски и ... т.н.  hahaha , но така и не сложи тука нещо за оплакване на окото. Затова реших сама да видя за какво става въпрос. И понеже съм методичен човек  bowuu   hahaha , почнах от първи и втори епизод. Нямам идея реално докъде са в излъчването сега. Още не съм видяла описваните от Ети кадри hahaha. Малко е наивно сериалчето, лека комедия е, но поне главната двойка са симпатяги. Попрекаляват с разсъбличането на Джан Яман, още повече, че на мен ми идва твърде напомпан и леко горилест. Но това не боде толкова очи Wink. Смятам, когато не си намеря нищо по телевизията, да гледам това.

# 526
  • Варненска клюкарка
Етиии виж какво намерих, любимата ти тениска Laughing

# 527
Джан бей ми идва повече Тарзанската визия  . Като се накичи с дранкулки и на Келебеците беше с тях .
Ето  трябва ти честитя - твойте взеха награди за комедията. Джани  в речта си каза Демет му е севгилим партнерка . Демек любимата партньорка от всички с които е снимал .  Отричат но често ги засичат заедно   .Ние сме приятели . Джан  писаха  битти с дизайнерката .Отписали са от инста . Това е знак за раздяла .Ча  не слага фото с гаджетата си и не ги следва  журналят  не  знаят  какво става и си измислят .
Бу Дениз отрече за Бюшра . Такъв е живота !

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 21:49 от femmi2

# 528
  • Варненска клюкарка
Демет явно си е такава щурачка и колегите и работят лесно с нея и им харесва като човек. Аз пък помня че и с Фуркан изглеждаха като гаджета а не бяха. И с Джан тарзан е същото Peace
И на мен тарзанско теракотено дрънкулската вицзия на Джан  ми идва в повече, харесваше ми в предния си сериал. Харесване по снимки всъщност, щото само една сцена бях му гледала Crazy

Ча им е загатка на журналята, както и на нас де hahaha Много смешно се получава как единия ден пишат за него някакви неща, а на другия са точно на обратно hahaha

Ети

# 529
  • I Love You 3000
Прооооофиииии ОБИЧАМ ТЕ!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing  Толкова много чаках някоя от вас да загледа Джан Бей  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Толкова много ми се коментира и имам за коментиране , но в тяхната тема нещо не ми е ок да се разпиша. Тук си ми е най - добре. Абеее хора с акъл сте  пряко казано! Heart Eyes Heart Eyes
За сцените без гащи ще те изчакам да стигнеш до 13 серия - от километри си личат Simple Smile Ще изровя най - очеизбодните и ще гледам да ги постна тук тези дни  Simple Smile
Но ти не спирай да гледаш , моля те Simple Smile Heart Eyes

Сега за Чачо пак  Laughing Laughing Laughing Ох , чувствам се постоянно като в небрано лозе и ми е неудобно , че все питам, а вие може и да сте писали. Понякога като ми се съберат много постове ,за четене минавам по диагонал  Embarassed

Та - 10 серии наведнъж ще качат някъде newsm78 Къде? По колко часа е едната? Whistling Ой голямо Късъркане ще падне  Laughing Laughing Laughing Laughing Възможно ли е ако си заплатя нашия Нетфликс да го гледам там?
Искам да съм от първите да гледам Simple Smile

ПП:А Бел , мерси  bouquet Ама как и къде ме интересува Simple Smile

# 530
# 531
  • Варненска клюкарка
Ети разбира се че ще можеш да го гледаш ако заплатиш  Peace При това ще можеш да си избереш и английски като опция Peace За кое как и къде, за заплащането ли newsm78 Предполагам по ключови думи в търсачката ще ти излезе всичко Peace

Сериалът е 2 сезона, всеки по 10 серии от 45 мин. значи общо 20 серии. Аз мислех че са по час но Ча в интервюто казва 45 минути, значи толкова Peace Първия сезон, или първите 10 серии ще бъдат качени наведнъж в петък 14.12.  То не остана Crazy Предполагам втория сезон -другите 10 серии ще ги обявят пак в предварителната програма за някой от следващите месеци.

Това с лицевите опори сума и народ даде на късо вчера Joy

# 532
Втори сезон не е ли 8 епизода ? Rolling Eyes Поздравленията за втори сезон   е объркващо .  Интервюто го е взела на Пресконференцията  . Ранини каза от сутринта си на крак пресконференция ,утре премиера няма те задържам повече .  Благодариха си  взаимно .  

В момента има промоция ако не е изтекла за абонамент .
Марги,Мерси за спортния Ча Flowers Hibiscus
Рядко е  спортен за горещите кадри ще  избухне народа .

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 00:18 от femmi2

# 533
  • I Love You 3000
Не, аз се чудех дали нашето БГ Нетфликс ще поддържа сериала? На английски викаш - тоест субтитри или звук?
Влязох да видя цената в Нетфликса- има  месец безплатно и после по 7.99 Евро на месец, като можеш да го спреш по всяко време. Тъй , че се чудя дали да не си направя един предколеден подарък newsm78
Значи утре вечер в 12 ч. ги пускат? Ако до петък вечерта не ги намерим някъде, може и да се прежаля да платя.

За Демет и Джанчи: На светлинни години са от Фурко. Супер зверската химия имат и с всяка серия стават по -добре. Последната серия имаше цели 5 целувки, а колко я хапа и т.н. Whistling Whistling  Чисто 50 нюанса си беше. Не ми се мисли като дойде момента за нещо по - така. Laughing Laughing

А мен Тарзанският му вид не ме дразни , защото е точно в тон с образа - фотограф тип Нешънъл Джиографик , вре се по най - затънтените места по - света. Даже и дрънкулките ги приемам като част от пътешествията му. Нещо като сувенири. Да понякога са доста в повече, но се връзват чудесно с образа.

# 534
Ети за Бг Нетфликс изобщо не съм сигурна ще го поддържат ли ? Не са много желаещите да плащат . Нетфликс си има стандарти .
И аз мислех си напрая такъв подарък ама си викам после  ще мога ли се откажа . Не  ми набутат скъпа сума.
Зверската химия много казват така. Не съм гледала нищо .Снимки или  или клипче . Джан го харесвам от Пълнолуние  изпраскаха целуфан  с Йозгето .

# 535
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ети,  Laughing с моите темпове на гледане ще стигна до 13-та серия някъде по Великден.  Joy
Но, да! Определено имат химия Демет и Джан, сладури са.  Heart Eyes
Не съм я гледала с Фуркан в Номера и не мога да сравнявам.

Много сладък Емко си сложила, Белл.  Heart Eyes

За Нетфликс, знам че ползват машинен превод за езици, малко разпространени като нашия. Т.е. не се надявайте да гледате филма на платформата на български.
При положение, че има опция за месец безплатно, мисля че е достатъчна да се намери време в рамките на този месец да се изгледат десетте серии. Peace

# 536
  • Варненска клюкарка
Ама нали 100 пъти се каза че сериалът тръгва едновременно в 190 страни, или 160 бяха- всичките в които се разпространява платформата, което означава че и в България. Със сигурност английския превод ще е отличен, вероятно дори ще е дублаж, а не субтитри, все пак основния контингент този път няма да са турскоговорящи зрители, така че ако ще се абонирате, давайте смело. Ети на теб английския ти е работа така че ще ти е супер, а и с тази продължителност 10 серии се равняват на има-няма 3 от турските.
В края на краищата винаги можете да се откажете, още повече че първия месец е безплатен, а и не е скъпо Peace Моя милост вероятно ще го гледам по гифки, защото не понасям кървави гледки от типа на рязани глави, наистина няма да мога да ги гледам Rolling Eyes
Аз до работата на Ча с тази платформа, може да се каже че почти не бях чувала за нея, бях гледала 2-3 документални филма на Нетфликс в ЮТ, ама нямам представа на канал на платформата ли съм била или съм напипала нещо изпълзяло там по друг начин 33uu

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 14:15 от Беллора

# 537
 wavey

За кафенето говорех, но виждам че в крайна сметка сте ме разбрали и информирали.
Евренол чака Хаканчи. Laughing
https://vk.com/public102959620?z=video-102959620_456241396%2F959 … l_wall_-102959620

Още една съвместна тяхна фотка от галата.
Дамата е Есра Генчкая, която е пиар-мениджър на агенцията на Гинчо.

# 538
  • Варненска клюкарка
Наде, като я пуснаха първия път са поизразяли Хазалинда и Енгин, но от втори опит Есра ги е пуснала всичките, макар и черно-бели Mr. Green Първия опит беше това цветното, даже се вижда част от ръката на Хазал до Чачовия крак Wink

Кой знае още колко има, то в това стайче доста народ беше се събрал и всеки с всеки, накрая може да се окаже че и само Ча и Хазал има, но ще ни пуснат снимката в друг момент tooth

# 539
Оххххх, написаното ме разсмя. Joy
Вие спомняте ли си да е казвала това в последното си интервю, newsm78 защото аз не?!

#Teammy_HazalKaya
✨В своем последнем интервью Хазал Кая призналась, что она немного суеверна и использует обтирания с уксусом для себя и даже своих собачек в качестве защиты от дурного глаза (чаще всего в турецкой культуре обтирания с добавлением уксуса используются для защиты новорожденных детей, но также их применяют и взрослые).

П.П. Относно Демет, просто е изключително хиперактивна на сетовете и не само, затова все я спрягат с всеки неин партньор. Joy

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 14:44 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт