ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 763
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
Наде, не помня да съм чела такова нещо, но нали знаеш всеки с номера си, в края на краищата повечето хора си имаме някакви ритуали за успех, късметлийски дрехи, бижута, минаване през праг с десен крак, страх от черни котки - примерно... не казвам че с всички е така Naughty Някои се връзват с червени и сини конци против уроки, други даже от онези сини мъниста с окото носят че и си ги показват...та какво от това и да е вярно...
По руските групи се разнасят страшно много измислици, направо легенди, които заживяват собствен живот, а Хазал вчера ги ядоса допълнително, защото за пореден път не я разбраха, но то не е лесно за кокоши акъл да прозре мисъл на интелигентен човек. Изкараха я че поддържа блогъра, който обиди и съответно беше осъден от Ханде Ерчел, а същия този блогър не по-малко обижда и Хазал на тема външност както е направил с Ханде и други известни хора. Даже цели пародии е снимал с ролите на Хазал... Просто тя му е отвърнала с насмешка когато е закрил профила си и после го е открил, написала му че мислела че ще и липсва, и нейния особен вид хумор беше изтълкуван като подкрепа...  smile3537 Зациклиха на Хазал, нищо че и други звездни се разписаха там Wink

Обаче риакцията на Ханде ме подсеща че при лъжливи твърдения има начин да им се противодейства, но заслужава  ли си  популярна личност, да си спечели вечни врагове сред медии и блогъри и кое е по-добрия вариант, да си мълчиш оставяйки ги да пасат т.е. да си бълват обичайните глупости, или да ги погнеш с възможностите предлагани от закона newsm78

Ох че хубав беше тука Heart Eyes

Много добре си спомням сцената, защото и леко ме досмеша Laughing По сценарий Емко беше с 2 години по голям от Феркиния близнак МехметЯ, но сценаристите често забравяха какви са ги накъдрили изначално и в тоя случай Мехмет му се закани с "Ей келеш, ще те смачкам" Келеш бил- да се чуди човек по габарити ли, по години ли, предвид че Емко се водеше батко на МехметЯ. Joy

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 14:58 от Беллора

# 541
Ивче, щом и ти не си спомняш такова нейно изказване значи не го е казала(исках просто да си сверя часовника) а на тези които им е кисело грозденцето smile3503 нека си плямпат. smile3502

# 542
  • Варненска клюкарка
Алгемайне Цайтунг е писал за турския Супермен Mr. Green

Демет и отрича и си мълча и файда няма, драскачите са си в обичайния репертоар ашк и това е... ами какъв е смисълът тогава въобще да им се отговаря и без това си пишат каквото са си решили независимо от истината 33uu А Демет ми се струва че има лек и приятен характер и колегите и я обожават, не я виждаме за пръв път така с колеги, но драскачите все едно не са ooooh!

# 543

върти меча   . Когато мяташе брадви и стреляше с лък в къщата си на двора се е упражнявал .
https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456241569%2F1b719c00a9 … l_wall_-101396376

Докъде стигна с талант  и труд . Не  се е  възгордял и казват , че е скромен .

# 544
  • Варненска клюкарка
Ох не знам, ама като чета, пишат че Ча само в историческо не е играл и както си пада по разнообразието, дали това няма да е следващото при него ooooh! Няма да мога да се прежаля за историческо, пък ако ще и да е Ча Rolling Eyes Аз и за фентъзито не знам доколко ще успея, че съм си страхливка и някои гледки не бих ги понесла Rolling Eyes

Ей на тва се казва разлика в ръста- Фатювия ЗП  tooth  Ама пада си Аксой по такива двойки, сещам се за няколко негови и една даже и в обратния ред като например Лидийка и стигащия и до рамото Буура Гюлсой  Mr. Green

Наде гледаш ли го още, за ЗП питам?
Така искам да ми хареса нещо, бях започнала Фазилет, ама там взеха да нижат прекалено много глупости и вече не го изтрайвам Crossing Arms

ПП Фемо това ми прилича на Фотошоп newsm78

# 545
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зачезвам за няколко дни. Дръжте фронта и най-вече не пропускайте къде, какво прави ХаканЧу.  Peace Като се върна, нищо да не сте изпуснали и всичко да сте разнищили.  Peace

# 546
Добро утро.
Днес е денят с Чааааааа и приканва на испански, а Хазал е харесала видеото в инста му.

https://m.vk.com/video-58199741_456247138?list=816665a145d0ae620 … l-58199741_832616

Ивче, гледам ЗЯ с мишката и Чукурово с Вахиде от-до.
Еййййй не се дава НИ, отново рейтинга е добър при бая навъртени серии, че и се е повишил.
Има нови снимки на Хазал от пазаруване и след това от ресторант с близки.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 10:48 от Neidjal

# 547
  • Пришълец
 wavey

Рейтинга на НИ наистина е добър като за 51-ви епизод...

Даа, днес е денят на Ча newsm68 хем петък, хем 14-ти Laughing

smile3544 smile3544 smile3544

Скрит текст:

# 548
  • Варненска клюкарка
Ей мее, сега си влизам у къщи и бързам да разцъквам, има ли вече отзиви Crazy

Студен бил към Айча, да бе... Laughing

С озвучаване на руски, но по-късно сигулрно ще излезе и със субтитри, това е набързо Peace Аз це го прецъкам Crazy
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_833136

Вярно, рейтинга доста е подскочил Wink

ПП И десетте серии е сложила падругата, започнах да гледам, страхотен Ча, много красив Heart Eyes  Четвърти сериал със снимки на Капалъ чаршъ, така започва този. Засега не виждам походката на Карлсон Laughing

Аууу каква сцена на 12:30 някаква кака така го тръшна на леглото, направо му изкара въздуха, ама и нашия и показа разни хватки hahaha Жената е грозновата, ама Чаа smile3544 smile3544 smile3544
Девойката Зейнеп в ролята Хазар, от цъкането ми с мишката, щото вече изгледах първа серия с нейна помощ, не му е никаква приятелка от детството, току що се запознаха...май Joy Все пак съм с мишката и не гарантирам че всичмко съм разбрала hahaha Кой знае още колко измислици сме прочели за 11 месеца...
Продължавам... изгледах трета серия с мишката и да ви кажа досега нищо фантастично или страшно не видях, както и нищо интересно, само един много хубав Ча. А да вълшебната ризка видях Peace Е, предвид бързото ми гледане сигурно съм пропуснала някои неща, но не вярвам съществено да изменят мнението ми...
Започвам четвърта, даже взех да се питам същия сериал ли гледам който рекламираха newsm78
Ха ха, Хакан и Зейнеп си говорят и Хакан и вика че онзи/гаджето и предполагам/ я използвал за секс, а тя му каза че тя използвала него за секс hahaha hahaha hahaha Доста смело за турски сериал, макар и предназначен за чужда публика Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:16 от Беллора

# 549
  • Пришълец
Жалко, не ми се отварят, иска ми регистрация Laughing

# 550
  • Варненска клюкарка
Вярно бе, аз отскоро имам регистрация Mr. Green

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456247147%2F3613361d77e2c … pl_wall_-58199741

Малиии четвърта в края е горещата сцена или по-точно от 41:37 newsm53  Водят се паралелно две битки- Зейнет с някакъв си там, май този който писаха че ще се казва Емир направо се смляха от бой, и другата битка от доста по-различен характер с участието на Хакан Демир и Лейла hahaha Как я метна, и гащи събу  и движения и звуци... кеф им на бюрото, кеф им на леглото...  tooth Трябва да се види smile3503

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:33 от Беллора

# 551
Щом са озвучили епизодите, едва ли ще ги пуснат и с руски субтитри, защото по принцип когато превеждат първо пускат със субтитри и след това с озвучка.
Снимките на Хазал, за които споменах сутринта.

#BurakDeniz
Ночная бомба N 2! Бурака Дениза впервые поймали вместе с подругой Хазал Кая Дениз Деде. Напомним, что им уже долгое время приписывают роман, однако до сих пор сделать фото не получалось. Бурак заявил, что встретился с подругой.

#Teammy_BurakDeniz
Бурак Дениз в своей инстасториз опроверг слухи о своем романе с Дениз Деде. Кстати, не в первый раз. Сначала опровергает, а потом его снова ловят с той же девушкой. Отметим, что Дениз не публичная личность, поэтому такое поведение Бурака вполне объяснимо - джентельмен.

# 552
 Чачиии приканва на испански  голяма скица    се хили накрая  Joy Харесвам испансият като звучене . Приятен  за слушане и говорене  лесно се научава .  

Погледнах някой откъси . Няма да изтъпря руския дублаж   ooooh! Ча е невероятееен   .

Мернах горещи кадри на фото   малИИИИ  Дуда има що да ревнува     ама знам , че  ще го разбере и няма се отървем от нея  Twisted Evil Ще почакаме доста . Дано си намери убаво маце  . Плюса е че Дуйгу не е кифла  . Вдигнаха се  акцийте заради Ча . Няма да  си изненадам ако играе главна роля  .Stop  

Бел мърдащи още не съм ги гледала  но ще го направя  Mr. Green

Хазалка и Сонгюл  Heart Eyes  

клипче от фенове

Изглежда добре се приема  Защитника Grinning

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 16:41 от femmi2

# 553
Сега попрецъквам оттук-оттам, емиииии добър е Ча, много е задобрял и въобще не се стеснява от камерите, а в края на 4 серия за която ни информира Ивчето, едни се бият, други.......пиууууу. Laughing
МЧИ КВО, Mr. Green човещинка е. tooth

# 554

Изрязани само ХазаЧаг  голям кеф ни напрайха се пукат душманите щото не се понасяли .

тази  не сме я слагали   newsm78

изобретателни са   Joy

Отдавна не се стеснява от камерите . Вначалото е нормално  като начинаещ . Режисьорският похват е важен .

Общи условия

Активация на акаунт