ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
Марги, има, в момента не се сещам имената, но като се познавам ще ми изплуват в някои от следващите дни Peace

И мен ме кефи Ча, имам няколко особено любими снимки от тази година, но по-важното е че виждам че и на него му е кеф  от вид, роля, живот ли, или от всичко, човекът си изглежда със самочувствие, а е имало моменти в които ми е било неудобно да го гледам на какво приличаше.

Аз тези серии не ги обичам особено, още  от времената когато се излъчваха- тогава ми се стори безкрайно дълго това отвличане, на моменти твърде изсмукано с 45 килограмовия Халилуд и Ча с неговите към 90 кила.... Но сериаел да става, а и знаем че няма сериал без отвличане, в някои се подкарват по домовата книга направо ooooh! Но като знам какви серии предстоят, тези ги наглеждам с едно око или по-скоро ги слушам с половин ухо...  hahaha

# 631
Ако щете вярвайте, но ММ загледа ОС баш от момента с отвличането. Днес спорихме към кой да е обърнат ТВ щото аз съм си на мивката и гледам, пък той се сърди, че съм си обърнала екрана към мен при положение, че съм гледала филма. И все пита кой какъв е и  какво ще стане нататък.

Минах да видя какво предстои утре в НИ.
Или и Сашо почва да върти яки номера на Нихал или ще го занулят. Филка още е в болницата, но с анцуг закопчан до зъбите и ридае, че сънувала Сашо мъртъв. После той говори със Скумрито, която спретнала багажчето и заминава с детето, а Сашо катастрофира докато се пазарят по телефона. Дават как го закопчават в чувал за трупове и на нея й съобщават, че не може да го види щото много е обгорял. И сега Филка не я виждам. Лудата скумрия ще я обвини и за това.
Краят или ще е утре - цялата челяд и Сашо със сменени самоличности на другия край на планетата, докато Нихал му оставя цветя на гроба или Филка с адвоката, който ще се преобрази в капитан и ще я спаси от затвора, или ще е приказка без край, докато занулят рейтинга или Филка.

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, може това да е просто сънят на Филоменчето Wink и всъщност да се случат съвсем други неща.  Peace

Марги, има, в момента не се сещам имената, но като се познавам ще ми изплуват в някои от следващите дни Peace

И мен ме кефи Ча, имам няколко особено любими снимки от тази година, но по-важното е че виждам че и на него му е кеф  от вид, роля, живот ли, или от всичко, човекът си изглежда със самочувствие, а е имало моменти в които ми е било неудобно да го гледам на какво приличаше.
Сещам се например за Оя Доан.  Peace

В момента наистина му личи, че се кефи на живота. Нищо общо с оня период, в който на човек му беше жал да го гледа.  Обаче пак се е окопал и тръпна колко месеца ще минат преди отново да го видим на някоя нова снимка. Мечтая си щуравите аржентинки пак да го набарат някъде. Laughing

# 633
  • Варненска клюкарка
Така е Проф, Оя Доан, приятелка на Хазал. Имат и с още един журналист, но неговото име дори не го знам, мисля че прави рубриката Хюриет Келебек, уикенд издание- един с едни грозни криви и редки зъби. И още няколко за които се сещам но или съм забравила имената им или никога не съм ги знаела Peace

Интервюто на Хазал за ТВ Ацтека което даде пролетта мисля че беше... Вероятно съвсем скоро предстои пускането на НИ в Мексико Peace Тази същата журналистка интервюира и Аксой, който каза че лятото ще отидат на гости на феновете в Мексико, но може би точно тези му думи няма да ги излъчат по обясними причини, а само това което е говорил за Хазал Peace така или иначе ние сме го виждали да ги казва, когато част от видеото изпълзя в нета....

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_840318

И въобще си е впечатляващо че и от Аржентина и от Мексико от водещи канали дойдоха заради нея в Турция, а журналистката от Аржентина в седмия месец изтърпя 13 часов полет #Crazy Предполагам са искали да снимат и Ча но естествено са ударили на камък hahaha Но пък се запознаха с Арас Laughing

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 09:40 от Беллора

# 634
  • Пришълец
Да, по-скоро Филиз сънува кошмари, едва ли ще е истинска трагедия Laughing

Рори, а твоят човек досега явно не се е случвало да е наоколо докато си гледаш сериалчето Laughing Определено има много по-интересни моменти от отвличането. Аз поради ред причини преди съм го гледала частично, но при поредното излъчване сега по Диемата си го отразявах през цялото време и ми доскуча. Пък и нереално ми е това с Халил и Емко, който е двоен спрямо него ooooh!
Идва ми дълъг и изцяло фемирския епизод с екшъна в апартамента Laughing

Сега вече се сетих като пояснихте. Бел, журналиста се казва Хакан Гендже или Генджо, нещо такова....

# 635
  • Варненска клюкарка
Точно той Марги Peace Както казах има и други, аз за няколко се сещам, но сигурно са много повече Peace

Няма как да не доскучава нещо гледано толкова много пъти, дори и недогледано първия път като знаеш какво следва... А навремето това се разпростираше в 2 или 3 серии- смятайте какво е да гледаш все това 2 или 3 седмици... ooooh! Но най- голямо изпитание за търпението ми бяха няколко седмици с кахърите на Зехра, там наистина едва изтърпях ooooh! Вахиде в тази роля винаги ми е изглеждала като дама от висшето общество, случайно попаднала в онази мизерия- достатъчно беше да я покажат в една сцена с Гюлфиданката или с лелята и тази разлика ставаше още по очевидна.

Защитника в световните трендове на Т седмица след излизането на сериала
1. #Timeless
2. #SaveTimeless
3. #MyHeroAcademia
4. #SaveShadowhunters
5. #Shadowhunters
6. #SheRa
7. #Riverdale
8. #DoctorWho
9. #Outlander
10. #TheProtector

# 636
Хай, хай, хааай. Party
Снощи по едно време случайно пуснах Диемата и насреща ми ФЕмир Heart Eyes Heart Eyes в изпепеляващата им целувка в ап.№10 след като Халил ги бе отвлякъл и се сдобриха, неповториииииими. Crazy Crazy

# 637
  • Пришълец
2-3 серии Бел, ама с тая продължителност се усещат сигурно и като повече, ако ги гледаш с превода на части ooooh!
Аз затова много обичам по нашите телевизии нарязани.
За Вахиде не съм се замисляла, но Метин Чекмез, който преди АФК вече ми беше познат от Шехерезада никак не ми се вписваше в мизерията отначало. Обаче и в тази роля ми хареса. Имам си няколко симпатични старчета сред турските актьори и Метин е сред тях Mr. Green

Наде, рядко се случва при теб да се сблъскаш с ФЕмир по тв Laughing

1. #Timeless
2. #SaveTimeless
3. #MyHeroAcademia
4. #SaveShadowhunters
5. #Shadowhunters
6. #SheRa
7. #Riverdale
8. #DoctorWho
9. #Outlander
10. #TheProtector
Браво ЧачЕ Party Естествено, че не е сам, но се радвам най-вече заради него Laughing

Хакан и Аман Mr. Green Втория все още прилича на човек, явно е в началото.

# 638
Скрит текст:
2-3 серии Бел, ама с тая продължителност се усещат сигурно и като повече, ако ги гледаш с превода на части ooooh!
Аз затова много обичам по нашите телевизии нарязани.
За Вахиде не съм се замисляла, но Метин Чекмез, който преди АФК вече ми беше познат от Шехерезада никак не ми се вписваше в мизерията отначало. Обаче и в тази роля ми хареса. Имам си няколко симпатични старчета сред турските актьори и Метин е сред тях Mr. Green
Наде, рядко се случва при теб да се сблъскаш с ФЕмир по тв Laughing

Скрит текст:
1. #Timeless
2. #SaveTimeless
3. #MyHeroAcademia
4. #SaveShadowhunters
5. #Shadowhunters
6. #SheRa
7. #Riverdale
8. #DoctorWho
9. #Outlander
10. #TheProtector
Скрит текст:
Браво ЧачЕ Party Естествено, че не е сам, но се радвам най-вече заради него Laughing

Да, защото мъжа ми и синковеца се обриват още като чуят началната мелодия,  Joy но пък понякога случайно като прехвърляме каналите и попадаме на тях и аз....я, я да видя, Laughing и мъжа ми.....само за секунди. Mr. Green

# 639
  • Варненска клюкарка
Така е Марги, някъде в началото когато още приличаше на себе си Peace

На мен Метин Чекмез точно ми се вписваше но Вахиде никак. Между другото преди известно време четох някъде във ВК че Метин Чекмез бил починал, търсих инфо но не намерих нито да е умрял нито жив 33uu Навсякъде го споменаваха с най-популярните му в БГ роли и повече нищо 33uu

Наде случила си баш момента Crazy

На буквата Ф Laughing

# 640
  • Пришълец

Да, защото мъжа ми и синковеца се обриват още като чуят началната мелодия,  Joy но пък понякога случайно като прехвърляме каналите и попадаме на тях и аз....я, я да видя, Laughing и мъжа ми.....само за секунди. Mr. Green
Joy Joy позната реакция.

От всички фемирски целувки тази в 44 еп. е сред най-малко предпочитаните ми, Joy но пък нали се сдобриха Heart Eyes и колко хубави моменти предстоят Heart Eyes

Жив е Метин Laughing

# 641
  • Варненска клюкарка
Марги, аз я харесвам, но по-скоро атмосферата там, как си бяха зажадняли един за друг, тая целувка казваше за всичко- липсата, прошката, любовта- та в този смисъл я харесвам, а иначе от любимите ми са онази с пуканките, после снежната сватба и на острова до камината и малко по-нататък от камината Mr. Green Но точно коя ми е най не мога да реша Crazy

# 642
  • Пришълец
И това е така, тази им целувка казваше много....

Камината и по-нататък от камината, ох как си обяснила hahaha Ами от името на Емко и Фера hahaha Супер са там Mr. Green

# 643
  • Варненска клюкарка

Камината и по-нататък от камината, ох как си обяснила hahaha Ами от името на Емко и Фера hahaha Супер са там Mr. Green

Нали, как се раздаваха там Party Много любим момент ми е Crazy

Един английски блогър се е изказал доста ласкаво за Протектора, само нещо не е съглрасен със сцената с каката в първата серия, липсвала му мотивацията за такива отношения, но така е като си няма представа кой е Чачослав и какво означава за фенките си Mr. Green
И въобще отзивите които срещам в по-голямата си част са положителни, явно сериалът се приема добре Wink

# 644
  • Пришълец

Нали, как се раздаваха там Party Много любим момент ми е Crazy
И на мен smile3521

Ми не е лошо сериалчето, разтоварващо е Wink А Чачослав освен, че е много хубав още е задобрял.
Прозвуча малко като От нашето по-хубаво няма... tooth

Общи условия

Активация на акаунт