ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
А Чачослав освен, че е много хубав още е задобрял.
Прозвуча малко като От нашето по-хубаво няма... tooth
Ам чИ лъжа ли е, нали си е наш, я колко години го дъвчем вече, аз друг не съм обсъждала толкова освен Ча hahaha

Пък аз се каня да направя едно по-подробно гледане този път, примерно да забравя за мишката като Профа, все пак сериите са съвсем кратки, не дотягат както една стандартна от 2,5 часа.
Ако турските продуценти и програмните мениджъри на телевизии имаха повече акъл, можеше вечер в прайм тайма да пускат по 2 сериала от по 1 час, да махнат тези безкрайно дълги и отегчителни озети, кому е нужно това безсмислено повторение? Вместо това някои избиват скалата на тъпомера пускайки 3 часови серии #Crazy

Вярно че много подмладен изглежда, тук за миг се обърках с един друг негов герой, само че бялата ризка макар и поразкопчана, беше без вратовръзка Grinning

И тука... ехх Crazy Flutter

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 14:30 от Беллора

# 646
  • Пришълец
Ами това с Ча е личен рекорд и за мен smile3503

Малко сериали съм гледала повече от веднъж, подозирам и Протектора няма да ми се прииска повторно, но с това времетраене на епизодите, ще ги гледам целите, иначе няма да схвана всичко Laughing

Много ми харесва Ча в бяло и черно, ама много Crazy

# 647
Ами това с Ча е личен рекорд и за мен smile3503

Скрит текст:
Малко сериали съм гледала повече от веднъж, подозирам и Протектора няма да ми се прииска повторно, но с това времетраене на епизодите, ще ги гледам целите, иначе няма да схвана всичко Laughing

Много ми харесва Ча в бяло и черно, ама много Crazy

И за мен, и за мен, същото се отнася и за Хазал.

# 648
  • Варненска клюкарка
А как си мислехме че това ще е някакъв сериал на ужасите, фентъзи с хвърчащи глави, Фърчане на главния герой както казваше Фема и още купища подобни гледки, а накрая имаме шифъра на Лео..пардон на Хакан Joy

Имам чувството че е станал по-висок Thinking За АФК съм сигурна че втория сезон беше вдигнал няколко сантима, ама вече му е късно за такива промени Thinking

# 649
А как си мислехме че това ще е някакъв сериал на ужасите, фентъзи с хвърчащи глави, Фърчане на главния герой както казваше Фема и още купища подобни гледки, а накрая имаме шифъра на Лео..пардон на Хакан Joy

Скрит текст:

Имам чувството че е станал по-висок Thinking За АФК съм сигурна че втория сезон беше вдигнал няколко сантима, ама вече му е късно за такива промени Thinking

Да беееееее вярно Joy и зомбита за добавка. Joy

# 650
  • Варненска клюкарка
Е, имаше някакви елементи със зомбита последните минути на десета серия, някакви взеха да оживяват и да се надигат от разни саркофази, ама щом не съм се изплашила и не съм гледала с ръце на лицето си, значи не са приличали много на зомбита hahaha

Според мен предстои любовен триъгълник, или поне промяна в двойката, защото една от подсказките на Нетфликс през месеците на очакване беше че Лейла не е това което е, или нещо подобно беше, също така в сериала в една от сериите подхвърлят че Защитника може да бъде само с посветена/такъв ли беше израза/ а Зейнеп е посветена, пък Лейла може би ще бъде безсмъртна. Не знам, но като чета коментарите, често срещам нения че по стандартите на Нетфликс обикновено има триъгълник, а не двойка, като нямат скрупули да показват примерно двама мъже и една жена огряваща двама, но тук ще сме по стандарта, че като ги гледах двете дами мислено почти се хванаха за гушите, а не ми се вярва Хаканчо да има нещо против разнообразието Mr. Green

# 651
  • Пришълец
В АФК втория сезон вярно Ча ми се виждаше по-висок. Обяснявах си го с факта, че Хазал първия беше на токчета, втория не... Но щом казваш Бел, явно е дръпнал с няколко сантиметра Crazy

То в кой сериал няма любовен триъгълник, и тук навярно ще е така Crazy

# 652
  • Варненска клюкарка
Първо Профа беше споменала за ръста, на мен не ми се вярваше, но после наистина ми направи впечатление че  Хазал първия сезон с някакви равни кецове му стигаше над рамото, втория точно до рамото- т.е. освен че Ча възмъжа и действително порасна още на ръст Laughing За метаморфозите знаем, никъде в другите му сериали няма промяна във визията му всяка серия или през серия Crazy

Марги, триъгълници в стандартните турски няма- в стандартните на някой му се иска да бъде с главната или главния но той/тя са жИлезни и не поглеждат друг/друга, само може някак да ги баламосат че са преспали пък реално не са, а тук очакват хората истински триъгълник- мъж с две жени Peace Освен ако не повторят двойката Хазар/Енгин Йозтюрк и всеки да си е със своя човек Peace

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 16:15 от Беллора

# 653
  • Пришълец
В двата сезона на АФК все едно гледаш различен човек Joy

В нестандартен турски сериал като ЗП има любовен триъгълник - Бихтер беше и с Бехлюл и с мъжа си Аднан. Mr. Green
За стандартните си права - главните са си верни докрай, а някой там в ъгъла си страда заради несподелена любов и почва да прави неуспешни опити да ги раздели.

# 654
  • Варненска клюкарка
Вярно ЗП, даже там всеки от ГГ участваше в триъгълник - главната спеше с двама мъже, главния спеше с  две жени.... tooth То от сума и време вече не се правят такива сериали, още 2014 г. Берен беше казала че повече няма да има истории като ЗП и се оказа права. Тоя двойнствен морал им погубва дизи индустрията, разврата е повсеместен, но на екран не може, затова нижат боза след боза ooooh! Е как да гледа човек - първо няма интрига, второ някакви изсмукани нереалистични причини ГГ да не могат да бъдат заедно - резултата тъпня, гледаш някакви хора към тридесетте, които се държат като деца ooooh!

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 16:58 от Беллора

# 655
  • Пришълец
Ами то във всяко дизи се повтаря все същото, предвидими са и героите, и действията им... Както казва Феми никнат като гъби и капят като круши. На зрителя му омръзва да гледа еднотипни истории, но с различни хора.
Бел, ЗП е от нестандартните Mr. Green На главния леглото му никога не оставаше празно Joy

И Чачун сред най-обсъжданите в соц.мрежи, че и на шесто място. Laughing Следващия път може и на второ, първо, там някъде Mr. Green

# 656
  • Варненска клюкарка
А дано на първо да е bishop

Ох че скица тоя Ча
Цитат
У Чагатая спросили, что с кем Хакан пощнакомился вперед, он говорит: с Лейлой, потом такой ...эээээ, и, обращаясь к Хазар, или с тобой мы вперед познакомились?!
От пресконференцията преди галата:

Питат Ча с кой се е запознал първо /в историята/ и той отговорил с Лейла, а после...ъъъъ и се обърнал към Хазар или с теб първо се запознахме?!?
 Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657
  • Пришълец
Скица е Joy

Нафталина ме зове  Whistling

От сета на Ичерде

# 658
  • Варненска клюкарка

И мен и мен Laughing

# 659
  • Пришълец