ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

Лейля  Тугутлу  и възлюбения . Питали са я кога ще се женят   редовният въпрос на журналята .  Къв е този зор за сватби  .  Ако сбарат Чачо и гаджето и тях ще ти питат   . Заедно по улиците и на събития  ще има си чакат....   Не вярвам  се  появят   пада си по изненадите  трябва се подготвени  ooooh!

На премиерата   е ясно  щеше се акцентира върху ЛЖ не проекта   . Как негови колеги си водят гаджетата и жените само нашия йок !  Не ме разбирайте грешно Не искам такива гледки  крокодилски  Sick разсъждавам   колегите му   водат гаджетата    квото ще да ги клявкат .  Това е част от славата !

Ча обича спокойствието не  шума .

Марги ето още една   ако ти се отвори линка  и още групи има

https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456241613%2Fpl_-101396376_-2
 хубав , изпънат , талантлив  . Рекорд напрайхме  Shocked   Кога ще го разлюбваме  е въпроса  Маргии  Joy

Каквото си пожелаем да  да се сбъдне  в тази свята нощ !  

# 721
  • Варненска клюкарка
Фемо, като ги гледам как го завариха пред една пържола, повече ми прилича компанийката да се е тупнала на гости съвсем неочаквано Laughing
Хазалинда е без грим и по домашному, с това кокче завъртяното с ластик, съвсем по комшийски, нали били съседи Mr. Green
За останалото мисля че следващия Чачов проект при така показани резултати от Протектора, напълно е вероятно отново да е с Нетфликс. Дано да му плащат повече, че да не се налага да се връща и да снима на килограм безкрайно дълги серии.

Ако Ча се запоказва с някоя, любопитството към неговия ЛЖ първо ще изригне още повече, а после ще секне, шумът около него също ще намалее. Според мен тази прикритост не е просто до характер, а е добре обмислена стратегия още от първите му стъпки в бранша, и след първоначалния шум който беше нужен за да научат хората името му, вече не се показва много на публични места, както и не хаби лицето си по реклами. Или може пък да чака нещо наистина голямо Whistling

Марги, аз отскоро имам регистрация, просто защото така го промениха че ако си без, се виждат само някои неща, но и аз не знам нито как се търси там, нито как се сваля, общо взето минавам снимките в 2 Чачови групи и една обща сериална, че поне всичко е на куп  и толкова.

Тоя т.н. Мавиш го виждам с други жени сниман вечер по заведения или навън и мисля че отдавна са се напуснали с Илка, ама може и да греша.

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 20:17 от Беллора

# 722
  • Пришълец
Феми, отваря се. Laughing Досега съм посещавала предимно онази общата, в която се пише за всички актьори, а другаде не мога да вляза ако не сте сложили линк. Опитвам с търсачката, не става 33uu

Бел, аз пък оттам бях си харесала клипчета и си ги дръпнах, за да ги метна и на още едно място. От таблета става, но през компа не съм пробвала newsm78

Ако се появи нова кака, тогава сигурно пак ще проявя любопитство към личният живот на Ча, ама сега ми е безинтересно Crazy

# 723
  • I Love You 3000
Весела Коледа! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 724
  • Варненска клюкарка
Eти, весела и на теб Hug

Рускините пишат че това е пуснал днес Ча подписано като Пътят към слънцето- предполагам става въпрос за сторито, защото в профила му я няма.

И намерих това, сторито едно че не се вижда от нерегистрирани потребители, но вече и от регистрираните ще е достъпно само за избрани ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 21:29 от Беллора

# 725
Честита Коледа дружки. Hug
Много ме радват Ча и Хазал, ама мноооооого.

# 726
Честито Рождество, момичета! Благословени да са семействата ви!
Бъдете здрави!

# 727
  • Варненска клюкарка
Едно интересно обяснение за рейтингите на сайта Internet Movie Database (IMDb) който често споменаваме тези дни Wink
Скрит текст:
В связи с успехом сериала Защитник на сайте IMDB нас завалили вопросами о том что из себя представляет этот сайт, как вычисляется рейтинг сериалов и актеров. И главное почему рейтинг так быстро меняется каждую неделю и какое отношение к базе имеет сайт Socipol, на котором можно проголосовать за актеров. Отвечаем на каждый вопрос:

- Internet Movie Database (IMDb) — крупнейшая в мире база данных и веб-сайт о кинематографе. В базе собрана информация о более чем 5 млн кинофильмов, а также о 11 млн персоналий, связанных с кино. Это 54-й по популярности сайт в мире.

- Socipol и его голосовалка никакого отношения к IMDb не имеют. Это просто турецкий сайт, на котором анализируются данные этой базы, а также даются другие данные по турецким фильмам. Голосовалка на этом сайте очков актерам не прибавит.

- Голосовалка на IMDB есть, но особого значения она... не имеет. Разумеется, когда голоса нескольких миллионов зрителей отдаются за сериал или фильм - это весомо, однако если речь идет о сотне-другой голосов, этот рейтинг становится не актуальным. Сама база для составления рейтингов популярных кинопроектов опирается не на голосование.

- В основе рейтинга популярности фильмов и сериалов в IMDB не голосование и даже не количество проголосовавших, иначе Защитник со своими 14 тысячами проголосовавших никогда бы не попал в список прямо после Игры Престолов, за которую голосовало 1 млн 386 тысяч человек. Рейтинг составляет на основе интереса многомиллионной аудитории IMDB к тому или иному сериалу в настоящий момент. Эта статистика недоступна аудитории, однако она доступна профессионалам (и стоит довольно дорого, так как помогает понять тренды киноиндустрии).

- Именно статистика интереса аудитории (какие сериалы больше всего ищут в базе, каких актеров чаще всего открывают, где быстрее всего появляются новые рецензии на проекты и т.д.) и определяет большую подвижность рейтинга IMDB. Сегодня их интересует Защитник и Айча Айшин Туран с Чагатаем, завтра их будет интересовать что-то другое. Повлиять на эту статистику не возможно, так как она создается на основе миллионов запросов пользователей. Ну а голосовалка остается обычной голосовалкой и ничем больше.

Heart Eyes
Heart Eyes

# 728
  • Пришълец
Браво, браво Party Рейтингът се базира на интереса на многомилионна аудитория newsm53
Напредвам малко по малко, минах още два епизода Mr. Green Уау, каква сцена, да не повярва човек, че го играят турски актьори. Добро като замисъл е това с паралелно случващите се събития при двете двойки, ”награбването” макар да беше от различен характер, имаше и нещо общо. Особено ме изкефи Зейнеп, много добре играе и Хазар Laughing
Пък Ча и Айча, огън и пламък, няма лабаво. toothБез Лейля да се прави дълго на недостъпна минават по същество, пък после вече ще се опознават. Доста необичайно hahaha Но е глътка свеж въздух и за зрителите, и за самите актьори.
Музиката също ми хареса Sunglasses

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 15:40 от Маргарита Н.

# 729

Следобеден шамански стрес  Sick hahaha      Ча си стои  у къщата  и яхтатата наглежда . Ще земе  севгилито на романтик разходка  .    Никой не я знаеше  сЯ стана звезда   . Twisted Evil

Айчата   напредна  в класацията . Ако не беше Защитника  света щеше да я знае дръжки !  Страстната сцена допринесе  . Заради глобите  не смеят се развихрят в турските дизита . Хареса ми но   нямат химията  . Стоят добре един до друг и толква .  Няма угодия ни в реала ни сериала  Joy на тях им е бана не ... кво драскаме мноУУ ти знаят мамата  и тем подобни .  

Марги Лейла се правеше в началото  но не устоя  и  му надуши парфюма     от вратата за краката .
  Представете си как я мята Дуда и  си опва копитцата върху тялото му  Mr. Green  

да падат дрехи и задръжки

Отзиви от  пресата  Peace
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_131650

https://www.youtube.com/watch?v=gkL06Nzc6cA

тука си говореха за луната   Хакан приложи чар и тактика   . Красива гледка  Heart Eyes

Помелинчеее  как си ? Отдавна не съм те засичала  .

Весела Коледа !    Здраве и късмет  ти желая  Hug

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 13:58 от femmi2

# 730
  • София

Честита Коледа, момичета! bouquet bouquet bouquet
Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет! Hug Hug Hug

Добре съм, Феми  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 731
  • Варненска клюкарка
Лени Hug

Ауу Фемо кО си донесла Mr. Green На първа страница ще си имаме попълнение сред гифките сред актуалните диспансерски кахъри Laughing
Цитат

Цитат
Следобеден шамански стрес  

rotfImbo

ПП Хайде вече да я изпишем тая тема че да пускам новата Wink

# 732
 Кво съм донесла Гарга  дето кара лодка       ка пЪ не  се удави таз бе пууу .

Гифките са на Марга от Т  
 В последните епизоди  като и занесе кактуса  се извини , че не е дошъл в ресторанта . Лейла го чакаше    .  Рони сълзи   голема любов   Филм да става  .   Пита го защо я остави той каза, че иска да бъде честен с нея  но сега не може да обясни .  Тръшна му вратата и той не си  тръгна .    Дойде Мазхир и го упои  с кърпа и го отвлече  .

Завърза го за един стол   . Хакан се бунтува ще си платиш за всичко .   Това е от руския дублаж   квото успях да  разбера , щото е дразнещ .  Развърза се по наякъв начин Мухафиз го блъсна в едни стъкла и Хакан да се защити взе  парче стъкло и го забоде у врата му .  Шурти кръв не го прескочих не беше страшно  . Хакан видя че го убил  и не се шокира . Дойде полиса и го арестуваха .  
 Ча брилятно играе .

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_847568
 нямат стил и това си е!    От акрисите Бергюзар Корел внаги е стилна .

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 14:03 от femmi2

# 733
  • Пришълец
И преди дни сложихме подобна на тези. На излизане от фитнес зала папараци я питали за Ча и сериала му.

# 734
  • Варненска клюкарка
Малко са се оляли с фотошопа

Общи условия

Активация на акаунт