Аталайчо не го знам талантлив ли е, помня една песен в негово изпълнение, добре се справяше момчето, но вижте го как изглежда на 20 и се сетете батЮ му на 20 как беше... Разлика цяла вселена 
Фемо съмнявам се някога да сме знаели със сигурност кога е свободен и кога зает
Само дето сега някак ми се струва сериозно, говори за нея, макар че не спомена име, а тъй наречения му неофициален говорител, най-официално ни каза името и - говоря за башклюкаря. Веднъж преди година и половинае писа че пристигнали двойката Ча и Дуда и че тя била умна, сЯ направо вече е в категория севгили няма нуждая да ни хвали умът и...Абе много важно

Дуняша радост/гадост наша

Това с въпроса за ревността си беше тъпо от страна на Айшето, прекалено жълто, прекалено ниско ниво, особено както го беше полазила. Каквито и да са им отношенията, Дуда е от другата страна там където е Ча, а не от нашата зрителска и вероятно е била наясно със сцената още преди да я снимат, как е снета и прочие.

Да сте живи и здрави и вие, и хората които обичате 

И какво моля ще ти пречат бе персоно, като ти и твоят човек сте от другата страна и кой с какво си чеше клавиатурата не би имало никакво значение, при положение че ти и твоя човек сте от другата страна и сте наясно с всичко, а не чакате да ви уведомяват за събитията в живота ви жълтите парцали или феновете 

Аз съм твърде неориентирана, не знам как ги намирате тези групи
била премиерата на Делибал