Някои се връзват с червени и сини конци против уроки, други даже от онези сини мъниста с окото носят че и си ги показват...та какво от това и да е вярно...По руските групи се разнасят страшно много измислици, направо легенди, които заживяват собствен живот, а Хазал вчера ги ядоса допълнително, защото за пореден път не я разбраха, но то не е лесно за кокоши акъл да прозре мисъл на интелигентен човек. Изкараха я че поддържа блогъра, който обиди и съответно беше осъден от Ханде Ерчел, а същия този блогър не по-малко обижда и Хазал на тема външност както е направил с Ханде и други известни хора. Даже цели пародии е снимал с ролите на Хазал... Просто тя му е отвърнала с насмешка когато е закрил профила си и после го е открил, написала му че мислела че ще и липсва, и нейния особен вид хумор беше изтълкуван като подкрепа...
Зациклиха на Хазал, нищо че и други звездни се разписаха там 
Обаче риакцията на Ханде ме подсеща че при лъжливи твърдения има начин да им се противодейства, но заслужава ли си популярна личност, да си спечели вечни врагове сред медии и блогъри и кое е по-добрия вариант, да си мълчиш оставяйки ги да пасат т.е. да си бълват обичайните глупости, или да ги погнеш с възможностите предлагани от закона

Ох че хубав беше тука

Много добре си спомням сцената, защото и леко ме досмеша
нека си плямпат. 

А Демет ми се струва че има лек и приятен характер и колегите и я обожават, не я виждаме за пръв път така с колеги, но драскачите все едно не са
Ама пада си Аксой по такива двойки, сещам се за няколко негови и една даже и в обратния ред като например Лидийка и стигащия и до рамото Буура Гюлсой 

Като се върна, нищо да не сте изпуснали и всичко да сте разнищили.

хем петък, хем 14-ти 

Жената е грозновата, ама Чаа
Кой знае още колко измислици сме прочели за 11 месеца...
Водят се паралелно две битки- Зейнет с някакъв си там, май този който писаха че ще се казва Емир направо се смляха от бой, и другата битка от доста по-различен характер с участието на Хакан Демир и Лейла