Звездни компромати- 387 част

• 72 018
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Мая си изглежда добре,тази жена старее ли?

# 421
А ти как реши с такава убеденост, че "учи медицина и има намерение да специализира гинекология"? Казвам кое е по-вероятното и то много по-вероятното, предвид, че акушерство и гинекология медицината учат в 4-5. курс, а дотогава я камилата, я камиларя. Във визитката си за ВБ май казваше, че е първи или втори курс, не съм сигурна в момента. При всички положения е некоректно да се пише по сайтовете, че учел гинекология или, че е гинеколог.

# 422
А ти как реши с такава убеденост, че "учи медицина и има намерение да специализира гинекология"? Казвам кое е по-вероятното и то много по-вероятното, предвид, че акушерство и гинекология медицината учат в 4-5. курс, а дотогава я камилата, я камиларя. Във визитката си за ВБ май казваше, че е първи или втори курс, не съм сигурна в момента. При всички положения е некоректно да се пише по сайтовете, че учел гинекология или, че е гинеколог.

Не съм "решила". Знам. Иначе сайтовете всичко могат да си пишат. Момчето не е виновно. Той и във въпросната визитка каза, че има планове да стане гинеколог, а не, че вече специализира. Оттам нататък, кой преписал, кой доукрасил и изведнъж Наско лъже и всъщност учи полу-висше за акушерка 😁

Долу-горе като Никол Станкулова, която твърдо не беше бременна, според лично познаващите я, пишещи в тази тема.

# 423
Знаете ли каква е приликата между ниският гинеколог и щастливото куче?
Мокрият нос Simple Smile
Та и Насето...

# 424
Аз не съм убедена за Наско, че учи медицина, иначе вярвам,че учи в Медицинския университет. То и за майка му съм чувала, че била лекар, а не е, със сигурност.

# 425
Как ще учи акушерство момчето, при положение, че за тази специалност приемат само момичета?! Във всички университети е така. Ами като не знаете, влезте в сайтовете на университетите, пък се убедете, че изрично пише, че се приемат само момИчета и не пишете глупости. За специалност "медицинска сестра" приемат и момчета.
На Насето цялото му студентство е една енигма и майчини амбиции.

# 426
Как ще учи акушерство момчето, при положение, че за тази специалност приемат само момичета?! Във всички университети е така. Ами като не знаете, влезте в сайтовете на университетите, пък се убедете, че изрично пише, че се приемат само момИчета и не пишете глупости. За специалност "медицинска сестра" приемат и момчета.
На Насето цялото му студентство е една енигма и майчини амбиции.

Покажи ги тези сайтове, където пише, че приемат само момичета.

# 427
  • София
значи акушер-гинеколог може, само акушер не може да е мъж? странна работа...Simple Smile

много хора, следващи медицина, имат идея какво искат да специализират след 6-та година.
Наско - АГ.
Наум Шопов - пластична хирургия.
брат ми - урология.
какво странно има?

# 428
 Peace
Бременната / Mr. Green родилата Никол Ст. ..на живо.. слабааа.. все едно не е раждала

# 429
# 430
  • in Wonderland
Жена на годината на сп. Грация

Актриси
Теди Духовникова

Скрит текст:

Певици
М.Илиева

https://www.instagram.com/p/BqimiNXgBYa/?utm_source=ig_share_she … shid=6ynqwcf290td

Спорт
К. Тасева ( Ил.Раева и Бр. Маркова приемата наградата, Катрин е в Испания)

https://www.instagram.com/p/BqiYAmthsqK/?utm_source=ig_share_she … hid=1nhsr6r3mc7bj

# 431
Мария Илиева наистина ли така изглежда?

# 432
Изправят (косата) на НЛО,на плажа Grinning
https://www.facebook.com/130392687634418/videos/376932363058861/

# 433
  • Rock & Roll feeling ...
С гащи в гъзЪ. Очарование ...

# 434
Нямах поглед над Теодора Духовникова, но в "Откраднат живот" в момента играе, изобщо не ми допада.

Колкото до въпросният Наско - бакалавър по здравни грижи с направление "акушерство" не е "Медицина", каквото той казва, че учи.

Общи условия

Активация на акаунт