Звездни компромати- 387 част

• 72 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Aз не се съмнявам, че децата са възпитани. Въпросът е по-скоро етичен. Не е комфортно да разчиташ просто на доброто възпитание на децата. Защото аз ако съм на Деси на мястото, ще ходя в хасиендата, само, ако ме поканят въпросните деца, т.к. де юре това си е тяхна собственост.

# 181
Ако продължите да го обсъждате, утре ще има интервю как точно си ходят на гости и колко се разбират ...и изобщо...малко в повече е и без това

# 182
Е, тия деца нали живеят с майка си. Тя Деси едва ли ще ходи с преспиване там.

# 183
Ами в хасиенда хората обикновено ходят на почивка... Въпросните имоти са разположени в красиви места за отдих.
Тук проблемът е, че дори и да не ходят децата там и къщите да са празни целогодишно, това си е чужд имот, не е вече не съпруга на Деси имота, а на децата му. Та няма как да се чувства комфортно, няма как да покани тя своите си родители например и да се получи нещо сплотено и хармонично.

# 184
  • софия
Изобщо не е шавлив Плевлю, просто се жени за всяка жена с която е преспал. Stuck Out Tongue Winking Eye
МислУиш лУи Mr. Green Аз не съм сигурна в това.

# 185
Човекът от работа и трупане на пари няма време за шаване, според мен.

# 186
  • Viena
Ваня Джаферович подробно е разказал спучка от сутринта, как е бил с разстроен корем и едвам не се е... 😂 😂 😂Съвсем е разплискал легена!

# 187
Ваня Джаферович подробно е разказал спучка от сутринта, как е бил с разстроен корем и едвам не се е... 😂 😂 😂Съвсем е разплискал легена!

Къде го е разказал това? 🤣

# 188
Изобщо не е шавлив Плевлю, просто се жени за всяка жена с която е преспал. Stuck Out Tongue Winking Eye
МислУиш лУи Mr. Green Аз не съм сигурна в това.

Ми на такъв льольо ми прилича. Joy

# 189
Дали има любов между Деси и Плевнелиев може и никога да не узнаем. Защото ако няма, чрез преструване помежду си, в един момент и сами ще си повярват и свикнат. Те много връзки свършват именно, защото го няма преструването. Преструването е важна работа Simple Smile

# 190
  • софия
Не знам дали ги има пуснати, но Антония има и не професионални сесии

# 191
Маша и мечока са Тоца и нейния. Този човек си седи баш като мечок. Grinning

# 192
Голямо чучело ми е на мен на всички снимки - и на професионални и на непрофесионални. Забравих каква беше тая, а честно не ми се и търси.

# 193
  • София
Напълно разумно решение и не само с цел да се поделят имотите, а най-вече като застраховка. Ако недай Боже умре, част от въпросните имоти ще отидат в пълен обем при общите им деца. Ако съм придобивала активи заедно с мъжа ми, ще искам тези имоти да останат за нашите деца. "Новите" си деца да ги обезпечава с имоти, придобити съвместно с новата си жена .

Синът им е Йоан, а дъщеря й е Йоанна. Свършиха ли се имената
Даренията нали могат да се оспорват, така че не се знае след време какво ще предприемат наследниците на Деси Банова и Плевнелиев.

# 194
  • Бургас
Напълно разумно решение и не само с цел да се поделят имотите, а най-вече като застраховка. Ако недай Боже умре, част от въпросните имоти ще отидат в пълен обем при общите им деца. Ако съм придобивала активи заедно с мъжа ми, ще искам тези имоти да останат за нашите деца. "Новите" си деца да ги обезпечава с имоти, придобити съвместно с новата си жена .

Синът им е Йоан, а дъщеря й е Йоанна. Свършиха ли се имената
Даренията нали могат да се оспорват, така че не се знае след време какво ще предприемат наследниците на Деси Банова и Плевнелиев.
Дарението се оспорва в определен срок и при определени в закона предпоставки. Не е толкова лесно както звучи

Общи условия

Активация на акаунт