Звездни компромати- 387 част

• 72 060
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Президентът ще го закопае собствената му съпруга.Вместо да се пенявите на хората,обяснете на женицата,че му прави лоша услуга.
Просто фалшиви новини, когато не успяват да уязвят президента лично, правят опит чрез жена му и  баща му.А между другото, съдът е върнал полицая който беше уволнен след инцидента с бащата на Радев.
Ако Радев беше слаб противник нямаше въобще да се занимават с жена му и семейството му, но не им е удобен.

Е-вестник
Някакъв свидетел твърди, че кола на НСО с първата дама направила нарушение, спират я полицаи. Първата дама твърди, че въобще не е била в колата. Свидетелят пуска видео от разправията, първата дама не се вижда на него.
ТВ новини и сайтове съобщават: Първата дама отрича. Демек - била е там, ама отрича. Лъже и се крие, а?
Снимат свидетеля, който продължава да твърди, че била в колата.
Въпросът е, след като тя не е карала колата, какво я намесват? И защо искат да е била в колата? Това прави ли я с нещо виновна?
Това са обичайни медийни подлости, които непрекъснато се изпозват срещу президента. И го работят не само медиите. НСО трябва бързо да съобщи кой какво, дали са возили първата дама, те мълчат. Няма да разкрият големите си тайни, ако кажат била ли е в колата или не.
Ако беше тя на кормилото, щеше да я има и на видеото.
Защо да се крие, че се е возила в тази кола, като това не я прави виновна с нещо. Колите на НСО си имат шофьор, има и заповеди, правилник - не може кола на НСО да я кара друг, освен оторизираният служител. Само премиерът Борисов си позволява да кара коли на НСО и няма последствия.
Ама друго си е медиите да повтарят: Първата дама отрича.

# 347
  • София
На ББ толкова му пари под краката заради таралежа с име Обединени патриоти, че е готов да се яви навсякъде, където според ПР-те му ще компенсира щетите.

# 348
  • Бургас
Наистина да спрат да я карат по магистралите и бутиците тази двойничка на Радева.
Аз съчувствам на президента.Той е свестен мъж,но под чехъл на властна и проста жена.Добре,че поне не е умна.Преди по времето на перестройката хората се страхуваха повече от Раиса Горбачова,отколкото от мъжа и.Само че тя,лека и пръст беше властна и интелигентна жена.
Нашата Деса най-много да го изложи още повече.Направо ме е яд на старите апаратчици и кадри в БСП как не могат да се справят с нея. Laughing

# 349
Наистина да спрат да я карат по магистралите и бутиците тази двойничка на Радева.
Аз съчувствам на президента.Той е свестен мъж,но под чехъл на властна и проста жена.Добре,че поне не е умна.Преди по времето на перестройката хората се страхуваха повече от Раиса Горбачова,отколкото от мъжа и.Само че тя,лека и пръст беше властна и интелигентна жена.
Нашата Деса най-много да го изложи още повече.Направо ме е яд на старите апаратчици и кадри в БСП как не могат да се справят с нея. Laughing
Не разбирам с какво го е изложила?!
Ще разясниш ли?

# 350
  • София
MG18 толкова срастно защитаваш , та ми изниква въпроса- да не си Радева 🤣?

# 351
  • До морето
Ако искаш да пробвам аз да ти разясня. Съпругата на президента ползва кола на НСО (необходимост било, казва тя). Колите на НСО се движат с определен режим на движение, но не винаги, а само когато това го налага, и не застрашава движението на останалите участници на пътя. За това движение светлини и сирени трябва да са включени. Ходенето по бутици за рокли НЕ НАЛАГА движение в специален режим, влизане в насрещното и въобще не налага ползване на държавни коли. Та така, затова отрича и се прави на остроумна Радева- не била в колата, да, не е била към момента на разправията. Но тази кола е там заради нея, по нейна заповед. Шофьорите от НСО все още ходят с костюми май, а не с рокли. То поне роклите да ставаха за нещо.......

# 352
Щото не разбрах с какво го е изложила,ако знаеш кажи ми.Аз се сещам за едни грозни обувки и една шнола?
Въпроса ти е меко казано детински , да не казвам малоумен😂😂😂

# 353
  • София
Щото не разбрах с какво го е изложила,ако знаеш кажи ми.Аз се сещам за едни грозни обувки и една шнола?
Нивото ти е точно като на президеншата.

# 354
Ако искаш да пробвам аз да ти разясня. Съпругата на президента ползва кола на НСО (необходимост било, казва тя). Колите на НСО се движат с определен режим на движение, но не винаги, а само когато това го налага, и не застрашава движението на останалите участници на пътя. За това движение светлини и сирени трябва да са включени. Ходенето по бутици за рокли НЕ НАЛАГА движение в специален режим, влизане в насрещното и въобще не налага ползване на държавни коли. Та така, затова отрича и се прави на остроумна Радева- не била в колата, да, не е била към момента на разправията. Но тази кола е там заради нея, по нейна заповед. Шофьорите от НСО все още ходят с костюми май, а не с рокли. То поне роклите да ставаха за нещо.......
Начи, на нея и наложиха да ползва кола и охрана
https://www.google.bg/amp/s/nova.bg/amp/news/view/2017/02/17/174 … D1%2585%25D0%25B0
И второ да ти кажа, запознай се със закона за НСО и тогава се прави на специалист/ ка във форум бгмама

# 355
Дъщерята на Кейт Мос - Лила Грейс Хак:
Скрит текст:
Скрит текст:

Лив и Кейлъб Фройндлих  - децата на Джулиан Мур и Брад Фройндлих
Скрит текст:

Дилън и Хупър Пен  - децата на Шон Пен и Робин Райт
Скрит текст:

Демиън Хърли  - синът на Елизабет Хърли и Стив Бинг
Скрит текст:

Рейни и Маргарет Куели  - дъщерите на Анди Макдауъл и Пол Куели
Скрит текст:

# 356
  • София
с какво го излага ли?
"Дай на простия власт и пари и му гледай сеира."

# 357
Нивото ти е точно като на президеншата.
А какво и е нивото на президеншата.
Злобата ви е заслепила, пишете глупости и не си правите труда да прочетете нищо различно от фейк новините, за наченки на анализ даже и не говоря.Жалка работа, така възпитавате и децата си , да не мислят ,а да се носят по течението на общия мейнстрийм

# 358
  • До морето
Начи, на нея и наложиха да ползва кола и охрана
https://www.google.bg/amp/s/nova.bg/amp/news/view/2017/02/17/174 … D1%2585%25D0%25B0
И второ да ти кажа, запознай се със закона за НСО и тогава се прави на специалист/ ка във форум бгмама

Начи, аз специалистка по НСО (каквото и да значи това) не съм и не съм се изказвала като такава. Ти обаче се изказваш изключително елементарно и често се излагаш на тема БСП и семейство Радеви. Прости намесата ми, повече няма да ти преча 😁

# 359
Според съдебния художник Джо Мълинс  децата на Мегън и Хари ще изглеждат така:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт