Звездни компромати- 387 част

• 71 580
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • при моите любими
Скрит текст:
Aз пък много рядко гладя, използвам качествена сушилня - суша, сгъвам дрехите веднага и дори с ютия не мога да постигна такава гладкост и мекота на дрехите. Отделен плюс на сушенето в сушилня е, че премахва мъха от дрехите и като цяло домашният прах значително намаля.

Кой модел е?

# 676
Кралят ми заприлича на Карбовски:
http://sbj-bg.eu/documents/Martin_Karbovski_bTV_sep_2018_44381.jpg

# 677
Сега се поразрових, навсякъде пише, че остава неясно как са се срещнали Simple Smile Ако изобщо е имало нещо като романтична среща Simple Smile Човекът май като от каталог си е избрал малка булка.
Ето ги влюбените хора:
Скрит текст:

Това отзад сигурно е главната съпруга, която някой ден ще стане и кралица.

На мен ми прилича на Евгени Минчев.

# 678
  • I want it all and I want it now.
Това да се продадеш е ужасно и ти си поредната сред множеството.

# 679
  • Варна
Това да се продадеш е ужасно и ти си поредната сред множеството.
Какво правят някои жени за пари...
На фона на тази булка, Моника В. ми изглежда като чиста сълза...
Абе, булката дали е девствена? А?

# 680
Няма други жени краля, бил е за кратко женен от 2004 до 2008, 2008 се е развел. Излиза, че човекът 10 години ерген стоял...

# 681
1 Трилион да ми дадЪт,няма да го пипна този,дори няма да мина по неговата улица Grinning
Парите не могат да заличат психотравмите от това нещо,клатещо се над това момиче.

# 682
Няма други жени краля, бил е за кратко женен от 2004 до 2008, 2008 се е развел. Излиза, че човекът 10 години ерген стоял...
И аз не разбрах как решихте , че има много жени.  И къде не пише, че тя му в поредната

# 683
  • Варна
Добре, да кажем, че слуховете, че тя ще стане част от харема му са грозни инсинуации!
Нима някой вярва в тяхната искрена, чиста и неподправена любов?!
Ами, ако този чичи не беше Крал, а Кравар, Кранист или Кралски балетист... Дали Мис Москва щеше да чупи нежни пръстчета, за да оформи сърчице на фона на ухилената си физиономия и сменена вяра?

# 684
  • София
ми никой не вярва, според мен, ама к'во от това. керванът си върви.
а Валериева /понеже имаше паралел/ може само да си мечтае за подобна "кариера"Wink

предпочитам да си говорим за звездната ютия:)

# 685
Върти ми се нещо за 8000$,но на нощ ли беше,за 24ч. ли беше...за Дубай става въпрос.Добри пари се изкарват там.

# 686
Скрит текст:
Aз пък много рядко гладя, използвам качествена сушилня - суша, сгъвам дрехите веднага и дори с ютия не мога да постигна такава гладкост и мекота на дрехите. Отделен плюс на сушенето в сушилня е, че премахва мъха от дрехите и като цяло домашният прах значително намаля.

Кой модел е?

Скрит текст:
Siemens iQ800

# 687
  • на пистата
Върти ми се нещо за 8000$,но на нощ ли беше,за 24ч. ли беше...за Дубай става въпрос.Добри пари се изкарват там.
е..х тая златна п..ка....кой нормален ще даде толкоз пари за едно....и то с такава..

# 688
Добре, да кажем, че слуховете, че тя ще стане част от харема му са грозни инсинуации!
Нима някой вярва в тяхната искрена, чиста и неподправена любов?!
Ами, ако този чичи не беше Крал, а Кравар, Кранист или Кралски балетист... Дали Мис Москва щеше да чупи нежни пръстчета, за да оформи сърчице на фона на ухилената си физиономия и сменена вяра?
Много ясно ,че няма!
Къде ще се срещнат  кравар и една мис😂

# 689
е..х тая златна п..ка....кой нормален ще даде толкоз пари за едно....и то с такава..
Не е златна, ама щом си е платил ще я прави каквото си иска и то не само в този отвор

Общи условия

Активация на акаунт