Звездни компромати- 387 част

• 71 550
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • на пистата
Върти ми се нещо за 8000$,но на нощ ли беше,за 24ч. ли беше...за Дубай става въпрос.Добри пари се изкарват там.
е..х тая златна п..ка....кой нормален ще даде толкоз пари за едно....и то с такава..
Не е златна, ама щом си е платил ще я прави каквото си иска и то не само в този отвор
Оф...гнусно е.Честно не разбирам,толкоз пари да дадеш за нещо изтъркано от ползване.А Моника толкова изхабена изглежда,прави си на много отворена и щастлива,но от вътре сигурно е тотална развалина.Жал ми е за нея на моменти

# 691
Нима някой вярва в тяхната искрена, чиста и неподправена любов?!

Е как да не вярвам. Даже и бедняк да беше пак него щеше да залюби  Mr. Green

# 692
Ами, ако този чичи не беше Крал, а Кравар, Кранист или Кралски балетист... Дали Мис Москва щеше да чупи нежни пръстчета, за да оформи сърчице на фона на ухилената си физиономия и сменена вяра?

Току-що прочетох интересна статия за Малайзия, цитирам:

В Малайзия има уникална организация на управлението, като на всеки пет години се променя владетелят на трона на мюсюлманската държава - има ротация между управляващите деветте щата, всички от които са мюсюлмански монарси. На престола в момента е султан Мохамед Пети (въпросният, който коментираме в темата), който е от консервативната северна провинция Келантан. Той ще предаде властта през 2021 г.

Цялата статия за сватбата на дъщерята на един от другите султани, които се въртят на престола - тя пък се омъжила за холандец, който също е приел исляма и от Денис Вербаас вече носи ислямското име Мухамед Абдулла.

https://clubz.bg/57261-malajzijski_sultan_omyji_pishtno_dyshterq … ndec_snimki_video

# 693
Гледам тая снимка на Мона Валериева и се чудя вярва ли, че изглежда така 😆
https://www.instagram.com/p/BqkMuLNhlxn/?utm_source=ig_share_she … hid=1t1va81gjk3p1
Вчера налетях на нея в Сефора, ами кожата и не е така гладка, даже никак не може да се нарече гладка. 

И Златка Бляк
https://www.instagram.com/p/BqsSz94gqr7/?utm_source=ig_share_she … shid=4u0lcl0r0p8a
Ми бляк си е. 😒

# 694
  • о`майна лунна нощ е
Златка много ми харесва тук. На снимката липсват гаечният ключ и разваленият пикап на заден фон, но за разлика от наджукените пози с премрежен поглед, този кадър ме кефи.

За онова другото дубайско недоразумение ... майната му на бельото и рибарската визия, ама мамка му - май в ресторант е снимано.  Кой позволява това?!?!

# 695
  • софия
Гледам тая снимка на Мона Валериева и се чудя вярва ли, че изглежда така 😆
https://www.instagram.com/p/BqkMuLNhlxn/?utm_source=ig_share_she … hid=1t1va81gjk3p1
Вчера налетях на нея в Сефора, ами кожата и не е така гладка, даже никак не може да се нарече гладка. 
Тази защо е по бельо в ресторанта?

# 696
Щото и е толко акъла!

# 697
Ех, значи и вие... жената е на работна среща, това й е визитката Wink

# 698
“Business dinner in a classy restaurant”, както сама си пише тя.

# 699
  • София
Еее, каква е тази помия рано сутрин, приседна ми кафето.

# 700
Това ми прилича на едно заведение до кино Изток- Кралска закуска.

# 701
“Business dinner in a classy restaurant”, както сама си пише тя.

А тоя коментар Joy

Цитат
Ангел мой демон красоты пожалуйста стань моей путеводной звездой небесной люблю тебя обожаю мой милый далекий.чужесемец мой сладкий медвежонок

Много нещастни хора има по този свят....

# 702
По - скоро пияни. Водката им дошла " по горло".

# 703
А, този е някакъв редовен фен, половината коментари под всяка снимка са негови и целият му профил е посветен на Ангела.

Откопчала си е роклята за снимката, да покаже малко стоката. Защо въобще коментираме това създание?

Никол Кидман е облякла нещо много грозно този път

# 704
Това ми прилича на едно заведение до кино Изток- Кралска закуска.
То не съществува от години.
Но и аз мисля, че снимката е в София, а не в Дубай. На Хепи на Раковска ми прилича на мен. Със сигурност обаче не личи да е класен бизнес ресторант. Поне по облеклото на останалите посетители и липсата на облекло по нея. Много кежуъл този класен ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт