Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Valentino Donna noir absolu, Narciso Rodriguez Poudree, Kenzo flower lumiere, Средиземноморските градини, Черния кристал, който замествам успешно с Montana 80, 5th Avenue Royale, Elie Saab resort, някои с преобладаваща роза като Paul Smith Rose, не се сещам за друго в момента.

# 61
  • София
Хубава тема, благодаря!
Искам постоянно налични количества от Lalibela на Memo Paris - пристрастена съм към този аромат и Ambre Eccentrico на Armani. Изпръсках отливка от Tardes на Carner Barcelona и определено искам поне 100-ца и от него.

# 62
Помирисахте ли Elie Saab Girl of Now Shine
Благодаря за новата тема! Няма парфюм, по който да припадам и да го искам завинаги. И все пак ще спомена заслуженото на Chance Eau Tendre (чакам с нетърпение новото издание ), Gucci Premiere EDP, Creed  Love in White,  Vera Wang Princess EDT
BoMarina, напиши ми две изречения за Néa Jul et Mad. Заглеждам го от известно време, много ли е сладък Simple Smile

# 63
Помирисах го многократно, не ми харесва. Обожавам първата версия, но тази е плоска и напълно излишна.

Искам винаги с мен Коко Едп, Коко Мадмоазел, Роуз Уд Килиън и Нероли Портофино Форте Том Форд.

# 64
  • Бургас
Раличка,нищо особено не е този парфюм според мен,но ти си падаш по ароматите на Сааб,та пробвай.Kissing Heart Gucci Premiere EDP и аз го харесвам много,а Chance Eau Tendre/ новата версия/ чакам с голямо вълнение.Heart

# 65
Благодаря за темата, Денси! bouquet
По принцип съм много пестелива от към нанасяне на парфюм, две - три, много рядко четири пръскания са ми напълно достатъчни, като има парфюми от които слагам само една пестелива апликация на врата си. Знам, че така не мога да искам от мен да се носи километричен шлейф, но самата аз се задушавам от аромата и нямам избор. Повечето ми парфюми са по 30 и 50 мл. и имам само два които са по 100. Празна бутилка не помня от колко време не съм изхвърляла, наистина нямам спомен.  newsm78
Ако миналата година тази тема беше актуална щях да съм категорична, че искам литри, не барели от Жур и Еликсира на чудесата на Ермес, но сега в този момент съм под абсолютната власт на Шалимар суфъл.
Не знам какво ми направи този парфюм, но съм меко казано пристрастена, искам го и ми се носи постоянно, и в топло и в студено време, и вкъщи и навън и даже вече спах с него! Представяте ли си, това е първият парфюм който нанесох преди да си легна и спах като върху облак. Нищо в него не ми е в повече, нищо не ми липсва и нямам желание да му добавя, мой е от първата до последната си нотка! Имам 90 мл., които още не съм изпръскала но вече е към края, купих още 50 мл., но за да съм напълно спокойна отнесох и още една бутилка от 90 мл.
Както преди време някои от момичетата бяха писали, да ме прощават не се сещам точно кой беше  love001 ще цитирам по памет - искам да се къпя в него, не да плувам в него и ако мога бих си пийнала даже.  smile3521 Two Hearts smile3535

# 66
Помирисахте ли Elie Saab Girl of Now Shine

BoMarina, напиши ми две изречения за Néa Jul et Mad. Заглеждам го от известно време, много ли е сладък Simple Smile

Сладък си е !:smiley: За мен е пример за изключително добре направен плодов и сладък парфюм. При мен се държи изключително луксозно и същевременно е плътен, богат, разточителен и замайващ в най- добрия смисъл на думата. Като нотки най- вече усещам комбинация от фурми, сини сливи нар и карамел. Цветя на моята кожа поне няма. Трайност на кожа - над 10 часа. На дрехи  и аксесоари - с дни.Пролетта го носех често  с кожено яке и обожавах  да усещам после остатъчната му  миризма върху него и  кожената верижка на часовника ми . За мен лично е невероятен, но в темата съм срещала и не толкова добри мнения, та като със всеки друг парфюм си е до химия.  От това което съм чела, си мисля,че ще ти хареса, но незнам дали ще можеш да го носиш.Flowers Four Leaf Clover

# 67
 Чудесна нова тема, Densi bouquet

Хм, интересно е това за постоянното ароматно присъствие. Аз съм човек, на когото почти всичко омръзва
 твърде бързо. В момента бих искала да имам винаги Ловеца на пеперуди на Лартизан, Мадмоазелата на
 Шанел, и Гучи Блум.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прочетохте ли за обира в Съркъл в Сердика, доста неприятно.  Rolling Eyes

# 68
Нова тема! Та по нея, мисля че би бил infusion d' iris prada, но взеха, че го префасонираха... В момента не се сещам за друг, от който да искам литри и литри.
Пробвах  rouge malachite armani prive, но ми се стори сапунен и студен, дистанциращ, има лека ретро тубероза, но не се открои силно, не е мой. Също тествах и много коментираният  baccarat rouge. Замириса ми на болница, но не йод, а на тези най-отдалечените кабинети, много на вътре по коридорите, където са тесните специалисти, не е отблъскващ аромата, но това е асоциацията, която остави у мен аромата.
Сега ми се е приискал angel thierry mugler,  като преди това не съм имала никакъв интерес към него. Та може да ми стане зимният парфюм. Ще го тествам още няколко пъти да реша.
Но пък наскоро се сдобих с trouble boucheron  и d&g feminine и съм доволна. Сега на мерника ми е застанал  helmut lang edp. Някой да има впечатления от него?

# 69
Аз тествах преди време Ангела. И много ми хареса. Страхотен ще е за зимата.Планувам Фентъзи на Бритни Спиърс за този месец да си взема. Много ми е интересен. Искам да го пробвам заради сладостта и къпкейка. Пръснах го веднъж и ми допадна, откога му се каня.  По описание е много мой. Та...хич няма да му се чудя.

# 70
  • До сърцето...
...  Прочетохте ли за обира в Съркъл в Сердика, доста неприятно.  Rolling Eyes

Много кофти. Ходих да се осведомя от гугъл, но не разбрах, как и какво е станало. Противозаконно отнети от Г., чрез незнам какво си техническо средство, с кола... и то не един два парфюма, ами стока за 68 хил, то не е малко. Мътно ми е нещо....
Цитат
...от магазин The circle, чрез използване на техническо средство – неустановено до момента, както и чрез използване на моторно превозно средство – лек автомобил „Мицубиши“, са отнети чужди движими вещи. Откраднати са козметика и парфюми, на стойност 68 005 лв., от Г., без нейно съгласие, с намерение противозаконно да бъдат присвоени...

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 20:53 от Радика

# 71
  • София
Жалко. Точно там мислех да ходя тези дни, защото искам Secret Sucre за рождения ден.

# 72
Densi  и Кристалче, успокоихте съвестта ми за Girl of Now Shine Simple Smile
BoMarina, благодаря ти за отделеното време и за хубавото описание  „да усещам после остатъчната му  миризма върху него и по кожената верижка на часовника ми“ - лайк ит Heart Първо ще поръчам мостра, защото средствата за парфюма не са малко. Избрах проби още на Mancera  Aoud Blue Notes за ЛМ, Mancera Roses Greedy, V Canto  Cicuta - заради брезата и така да си избия скъпата доставка. Исках и проба от парфюма на Кovatcheva - Aoud Black Candy Mancera, но го нямат.
Мн неприятно за Съркъл, аз пък исках нещо от Annick Goutal.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 21:13 от Ralitsa_

# 73
  • в голямото село
 Момичета имам нужда от вашето компетентно мнение Rose Rouge или Rose Velours искам да избера един от двата за себе си с уговорката че не познавам нито единия. За ориентир харесвам розата в Англомания, Кабаре но и тази в Джон Галиано ЕДТ.

# 74
  • София
Цял ден се чудя защо няма нови отговори, а то имало цяла нова тема.
Нямам време сега да пиша, защото се опиянявам от аромата на малини и вино - от парфюм и от вино едновременно.
Литри бих се радвала да имам от класическата Малка черна рокля на Герлен, разбира се. То вече и литри (или поне около литър) от него съм поляла върху себе си през последните години.

Общи условия

Активация на акаунт