Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Коко Ноар много слаб? За мен е страшно силен и плътен черен парфюм. Но женски черен, не мъжко дървесно тамянено, както сме свикнали да си представяме черен аромат. Нахален е и превзема пространство. Много го харесам, но никога не го купих, защото понякога ме души с трайност и силен интензитет.

# 106
Коко ноар ми е един от любимците, много траен и шлейфов парфюм, обирам много комплименти с него.
В този ред на мисли моите литри са Шанелски, Коко ноар, Алюр, Коко Мадмоазел, Шансовете. Поддържам ги почти постоянно. Също Велвет орхид и Гучи Гилти.

# 107
И аз не се разбрах с Coco Noir-аз не го усещам изобщо,а ММ си припадаше по него-не разбирам-всички ме усещаха ,само аз не.Виж Мадмоазел си е друга работа,мноооого мой ❤❤❤

# 108
Аз coco noir също никога не мога да запомня на какво мирише. Като го пръсна на китка, блотер или дреха едва го долавям. Чак след известно време почва да мирише на нещо шанелско, но не мога да си изградя представа на какво. Струва ми се просто водица. Имах го, но го разкарах. Много слаб.
И при мен е много слаб. Така и не го усетих тоя парфюм на какво мирише. Ако не беше купуван лично от мъжа ми от летището в Кьолн/Бон сигурно щях да мисля, че е менте. Да не говорим, че и лепенката с надписа на шишето се отлепи наполовина и съвсем наподобява нещо изимитирано. Пръскам и след час няма никой. Но аз съм упорита, ще го довърша рано или късно.

# 109
  • София
Това, че е купен от летище в Германия въобще не означава, че не може да е фалшив.

# 110
А кода, който е отдолу и се проверява в съответните сайтове, не е ли гаранция за автентичност?

# 111
А кода, който е отдолу и се проверява в съответните сайтове, не е ли гаранция за автентичност?
Не. Кодовете се копират най-лесно.

# 112
Това, че е купен от летище в Германия въобще не означава, че не може да е фалшив.

Е чак пък и за летищата взехме да се съмняваме. Разсмяхте ме. Кое е тогава сигурното?
Всъщност където и да съм го пръскала и сравнявала, все си е същото, не ми стои на кожата и това е. Извод- навсякъде е менте. Ще отида да си го взема от Луната, може и да уцеля.

# 113
  • София
Зависи за кои летища?! Не се съмнявам, а имам представа как се вкарват такива стоки на летищата, особено на малките каквото е горецитираното. И изобщо не твърдя, че в конкретния случай става въпрос за фалшив парфюм, а че и от летище принципно може да се купи такъв. Не знам защо в БГ се шири мнението, че по летищата гарантирано всичката стока е оригинална. В по-големите летища, където има големи вериги или фирмени магазини има гаранции, но в по-малките, в които има “смесени” магазини, гаранции няма.
И няма нужда от груб тон. Не обиждам никого. Споделям информация. Не го приемайте толкова лично!

# 114
Те се имитират кодовете, но ако е несъшествуващ код, не излиза информация, което автоматично го прави фалшив...

# 115
Къде видяхте груб тон? Малко чувство за хумор не е излишно. Аз не се обиждам от такива твърдения, просто ми е странно, че веднага се заговори за менте. Кьолн/Бон може да не е Франкфурт, но не е селска автогара със смесен магазин. Споделих, че парфюмът ми не е траен и той е такъв и от други официални магазини и изводът би трябвало да е, че навсякъде е менте. А за трайността сме си си говорили доста в тая тема, дъвчем го поне от 10 години.

# 116
първо не съм убедена, че несъществуващ код го прави фалшив и второ защо да имитират несъщестуващ след като могат да имитират съществуващ? всичко са изимитирали идеално, само единия код са пропуснали ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
първо не съм убедена, че несъществуващ код го прави фалшив и второ защо да имитират несъщестуващ след като могат да имитират съществуващ? всичко са изимитирали идеално, само единия код са пропуснали ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Прави го, и още как...Досега всичко е излизало коректно. Все пак това са четири цифри с множество комбинации.  Например версаче имат собствен сайт за проверка на всичко, което произвеждат. Всеки, ама всеки артикул е въведен в системата и там грешка няма. Същото е и с монклер.

# 118
т. е. кодът е абсолютна гаранция за истинност? Joy

# 119
Магазините на летищата се отдават под наем и нищо не е чуждо на търговците, които продават там независимо от държавата. Някъде са по-стриктни регулациите за ментетата, което дисциплинира търговците, другаде не толкова.

Общи условия

Активация на акаунт