Парфюмни размисли и страсти - 221

• 68 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Аз много харесвам Boucheron Quatre, но забелязвам и аз, че не е много траен. Или поне аз не го усещам Sad
Първия Бушерон, не абсолюр е с уникална трайност. От абсолю нямам преки впечатления.

# 451
  • на североизток от Рая
Момичета, благодаря за отзивите за Бушерон. Днес не успях да отида да си го купя, но така като ви чета ... откъм трайност...Искам траен парфюм, нещо ванилено-бадемово, зимно, но трайно, поне 5-6-7 часа да издържи. Е, сигурно искам твърде много, но като ще се дават пари, поне да не са на вятъра. Накрая ще взема едно Клои, поне знам за какво става дума.
Ако имате предложения за нещо, което ме грабне откъм коментари, ще се възползвам.
Благодаря отново!

# 452
  • Бургас
Quatre Absolu de Nuit върху мен е траен,даже доста,пробвай го върху своята кожа.Това,че при друг не бил траен не бива да те отказва от него според мен, на моята кожа този парфюм прилича на Бърбъри Брит едт съм писала и преди,пробвай и него.Друго с бадеми и ванилия предлагам Poison girl edp и Hypnotic poison EDT.

# 453
  • София
С Тобако Ванилията се пръснах "умерено-обилно" снощи, а сутринта само поднових леко (около 6 ч.). В момента продължавам да усещам много наситено аромата и ми е страшно приятен.

# 454
Искам траен парфюм, нещо ванилено-бадемово, зимно, но трайно, поне 5-6-7 часа да издържи.

Eli Saab Girl of Now Heart

# 455
Искам траен парфюм, нещо ванилено-бадемово, зимно, но трайно, поне 5-6-7 часа да издържи..8.

Eli Saab Girl of Now Heart
Добавям и Elie Saab - L'eau Couture. Малко по-лек, но изключително хубав парфюм за мен и много дълготраен.  Peace

# 456
  • Варна
H&M,

При мен Absolute de nuit е с трайност над 10-12 ч., страхотен е! Любим зимен аромат!

# 457
  • на североизток от Рая
H&M,

При мен Absolute de nuit е с трайност над 10-12 ч., страхотен е! Любим зимен аромат!

Ето това чаках да прочета! Легна ми на сърце този парфюм и това е. Обърнах внимание на предложенията на всички, разглеждам във фрагрантика, защото искам да "избягам" от парфюм с бели цветя, носят ми главоболие и само тях разпознавам при първо подушване още. Затова съм много внимателна в избора. Сякаш и медът така ми действа, накъртва ми и ме души здраво.
Най-вероятно ще придобия Бушерон-а, ще взема най-малкото бутилче, пък ще си покаже.
Благодаря, момичета! Бях забравила колко е хубаво при вас, а видях и познати никове, радвате ме!
Спокойна вечер! Може би ще се похваля скоро. Simple Smile

# 458
  • На черешатааа
Парфюмни  някой ползвал ли е  нещо от тези на външен вид красоти- https://www.fragrantica.com/designers/Alexandre.J.html . Ровейки попаднах на тях и ме заинтригуваха Relaxed.
И  ако може препоръка на парфюм сходен или близък до този СТРАХОТЕН аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … th-You-45258.html . Искам нещо сходно или от тази ароматна категория Gift Heart

# 459
   Момичета, знам, че не е сега сезона, но може ли мнение за
Armani Prive/ Figuer Eden Nature Sun With Face - обожавам смокини, но не смея да го поръчам без проба.
По темата: Литри едва ли, но съм на трета стотица от Eau des merveilles - кара ме да се чувствам по детски щастлива - в къщи казват, че променя пространството около мен и носи страхотно настроение. Мисля, че никога няма да ми омръзне.

Честит празник на всички именици днес!

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:22 от silver pearl

# 460
Armani Prive/ Figuer Eden Nature Sun With Face - обожавам смокини, но не смея да го поръчам без проба.
По темата: Литри едва ли, но съм на трета стотица от Eau des merveilles - кара ме да се чувствам по детски щастлива - в къщи казват, че променя пространството около мен и носи страхотно настроение. Мисля, че никога няма да ми омръзне.

Не го поръчвай. Лек, хубав, супер нетраен парфюм. За тези пари изкарва не повече от половин час и то с поливане.

# 461

Не го поръчвай. Лек, хубав, супер нетраен парфюм. За тези пари изкарва не повече от половин час и то с поливане.

Densi, много благодаря! На косъм бях да го поръчам.

# 462
  • София
Ако познавате аромата на лилавата серия за коса от L'oreal, Pro fiber, reconstruct. Кой парфюм най-много се доближава до него?
За смокини - Elie Saab Resort, синята бутилка.

# 463
  • Франция
Привет, парфюмни, честит празник на именниците и на всички, които почитат свети Николай: да сте здрави, успешни и да ви закриля светецът Simple Smile Heart Flowers Hibiscus
По повод на празника се изкушавам да попитам - а вие написахте ли му писмото вече какво да ви донесе за Коледа? Аз съм много объркана, уж искам някакви там парфюми, а като се замисля по-сериозно за всеки от тях, излиза, че май нищо не искам. Много е тъжно така преди празници човек да не знае какъв подарък да си поръча. Моля, споделете, ако вече сте решили, може пък и аз да се вдъхновя Kissing Heart

# 464
Вчера се наложи да мина през мола и влязох в Massimo Dutti,с изненада установих,че са пуснали нова(поне за мен) серия с парфюми,които още от входа ме привлякоха със стилните си бутилки.Всичките са в концентрация EDP,като има и интересни комплекти.От всичките най ми хареса Sandy Papyrus,който е брандиран за мъже,но ми се стори унисекс,сладникав аромат,но умерено,добре балансиран,беше леко bubble ухание,което доста ми допадна.За жалост не пръснах на ръката,защото преди това минах и през щанда на Chanel,където се бях оляла с Bleu de Chanel parfum(пак мъжки),който направо ме поразява,обожавам го този аромат,доста сексуално ми действа Laughing ...та да,ако някой е пробвал трайността на парфюмите на Dutti,бих се зарадвала на мнение,аз имам блотер в нас,но не е особено интензивен аромата от вчера,едва се усеща!А да,цената беше 99.95,което не ми се стори малко,но предполагам след празниците ще ги намалят поне наполовина,което предполагам си заслужава Innocent

Общи условия

Активация на акаунт