VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 318
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 460
  • густо майна Филибето
Как да поздрави Златка Боби, като онази ще й отреже главата вече Simple Smile

# 2 461
  • в резерват
За слеващият сезон, Биги да ги избира от "Нощни птици" по Канал 1. В момента 3-ма като ЯЯ говорят  нещо.
Я единият е Рафи,.

нищо не им се вдява, ама са хаховци .

# 2 462
За мен пък Златка и Борислав се държаха много нормално (като за хора, които са имали интимни отношения преди 10 години). И за пореден път си потвърждавам тезата, че всичко е в обърканата главица на Никита - много е зле тази жена.

ЯЯ глупав ли е или се прави на такъв? Дразни ме.

# 2 463
Боби е Стрелец, някой пита.

# 2 464
  • София
Тази вечер ми стана жал за Цецо. Първо гипсира, когато влезе Мартин, а после, като дойде и Боби направо му падна захарта от притеснение. Чудеше се къде да се завре милия - направо му идваше да се скрие под масата. Сега да ги видя тримката /Златка, Благо и Цецо/ колко ще са отворени и дали така жестоко ще скачат да се защитават

А на Никита явно емоциите са й дошли в повече. Мисля, че определено е влязла със стратегия, която обаче много й е тежала. И сега, като видя Боби буквално се срина

# 2 465
  • 221B Baker Street
За слеващият сезон, Биги да ги избира от "Нощни птици" по Канал 1. В момента 3-ма като ЯЯ говорят  нещо.
Я единият е Рафи,.

нищо не им се вдява, ама са хаховци .
До Рафи е Стефан Щерев, другият не го видях.

# 2 466
Боби не ми е никак искрен в техните отношения, сякаш има преграда между двамата, тя явно си е винаги такава нестабилна и й е нужен. Явно тя на него също. Нейното минало ми се вижда доста нечисто, някаква асоциация ми идва като я видя всеки път с тия роклета, дали не е била жрица, не искам да я обидя, харесвам я иначе, ама с тая разклатена психика..
Боби не ми изглежда човек, който може да се отдава или да има дълбинни чувства, а тя защо е с него ако е използвач, дано греша.
На фона на свежите Емануела инМартин и тия двамата ся, злата и балго са ми като пенсионета със сребърна сватба.

# 2 467
  • София
Айде мацки отивам да стържа тиганЯ, че мойто мъж взе да ми търси албумите от училище......
Лека ви нощ, до пУндРелник!
Приятни почивни дни на всички!

# 2 468
Как да поздрави Златка Боби, като онази ще й отреже главата вече Simple Smile
Не си го спомняла, а.. как лукаво само се захили като го видя....

# 2 469
Злата рязко се разшета. Дори се почуди дали да го поздрави.
Страхотно гифче, съвсем го докарва. Grinning

# 2 470
  • София
 Гъмов: Айде бе, кой ти е мъжа, вкарайте го тука?
Боби: Разбрах че си питал за мене... тука съм.
Гъмов: А, нищо подобно.

# 2 471
Влезе или не влезе, заплеснах се другаде.

# 2 472
  • София
Почти никой не стана да поздрави Боби, много тъпо от тяхна страна. На мен пък той ми изглеждаше нежен с Никита, явно колкото и да не я слуша главата той си я обича такава ...

# 2 473
Влезе или не влезе, заплеснах се другаде.

Доди.

# 2 474
Гъмов: Айде бе, кой ти е мъжа, вкарайте го тука?
Боби: Разбрах че си питал за мене... тука съм.
Гъмов: А, нищо подобно.
Хахах...да, и някакъв с три глави по-висок...Заслужава гифче тази сцена 😂😂😂
Добре, че вкараха гаджета, че да се вдигне малко общото мъжко ниво.

Общи условия

Активация на акаунт