VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 360
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 535
Понеже доста коментирате как Никита не можела да се изразява та се чудя на някой минава ли му през акъла че тя не живее в България от много години и е нормално да среща затруднения като се изразява особено като спориш с някой и нямаш време да си обмислиш и съставиш изреченията е нормално да се получава така.За мен това е обяснението аз не мисля че е тъпа напротив.

# 2 536
Никитиният мъж в неговия сезон не беше ли с друга жена?

Никитиният мъж, в неговия си сезон пофлиртува със съквартирантката Лили и си станаха гаджета. И тогава никаква Никита нямаше на хоризонта.
По-удачно щеше да е да вкарат Лили, вместо Боби - като ще е сеир, да е пълен. Rolling Eyes

# 2 537
  • Испания

По-удачно щеше да е да вкарат Лили, вместо Боби - като ще е сеир, да е пълен. Rolling Eyes

Тя е с бебе. Добре е, че го вкараха.

# 2 538
  • на пистата
Коментар от страницата на брадъра във фейса:
Аз БЯХ в публиката на финала на Биг Брадър през 2015та година и нека ви кажа на какво станах свидетел - Борислав на Никита беше дошъл с над 10 нискочелести спортисти, за да търсят физическа саморазправа с мъжете, които говорят срещу Никита. Пълно падение. Реших да го споделя, след като чух, Никита сега да казва и да намеква, че мъжа и бил бесен и бил "като лъв в клетка". БОБИ ПАК ЛИ ЩЕ ИЗВИКАШ МУТРИТЕ ДИЛЪРЧЕ???

Аз пък искам да вкарат бившия и настоящия на Джулката 😁

# 2 539
Мен пък ме кефи, че Боби влезе, за да е сигурно, че Никита и Злата говорят за един и същ мъж.
Цецо пеперудата за втора поредна вечер трябва да си сменя гащите, горкия Simple Smile

# 2 540
На Цецка бих му пратила памперси за възрастни, че тепърва по няколко пъти на ден ще се на@@ва. Не му е лесно. Чихуахуа пред кане корсо и питбул. Ще го схрускат за следобедна закуска.

# 2 541
Мен пък ме кефи, че Боби влезе, за да е сигурно, че Никита и Злата говорят за един и същ мъж.
Цецо пеперудата за втора поредна вечер трябва да си сменя гащите, горкия Simple Smile

Дано Благой благоволи да му даде други:grinning:

# 2 542
Искам Цецо и Благой да улезнат в един чифт гащи,Цецо с гръб към Благо Grinning Мисийка такава ми се върти...

# 2 543
  • София
Цялата тази драма, колко потисната и унизена се чувства Никита от Златка, е ход-стратегия за привличане на внимание и съжаление.
Не мисля, че наистина има проблем с бившите на Боби и жена му, или той с нейният мъж и гаджетата с които е била преди него. Още с влизането си започна да си измисля каузи - нещо срещу което да се бори и да е срещу всички и те срещу нея, че да се хареса на зрителите или поне да й съчувстват, както беше в нейният сезон.

# 2 544
На Я-я като му казаха, че освен, че няма да получи хонорар, трябва да плаща и неустойка и веднага се върна.
Вкараха Боби, за да засилят гласуването за Никита. Колкото повече смс-и,толкова повече. Заради Боби ще гласуват тя да остане.
А понеже живея в Лондон,смея да твърдя, че който не се е записал, той не е завършил. Всички индийци,пакистанци,граждани на ЕС се образоват за сметка на държавата. Дават заем за таксите и след това, ако дохода ти е по-малък от определен минимум, заема не се връща.
Не са особено умни англичаните, след като партидата за водата можеш да я прехвърлиш по телефона и някои се възползват от това и прехвърлят партидата на квартирант. И понеже водата се плаща на годината....някои хора получават..любовно писмо.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 00:52 от Не се сърди, човече

# 2 545
Благо верно е преотстъпил наргилето на Боби.

# 2 546
  • 221B Baker Street
На Я-я като му казаха, че освен, че няма да получи хонорар, трябва да плаща и неустойка и веднага се върна.
Вкараха Боби, за да засилят гласуването за Никита. Колкото повече смс-и,толкова повече. Заради Боби ще гласуват тя да остане.
А понеже живея в Лондон,смея да твърдя, че който не се е записал, той не е завършил. Всички чернилки, индийци,пакистанци,граждани на ЕС се образоват за сметка на държавата. Дават заем за таксите и след това, ако дохода ти е по-малък от определен минимум, заема не се връща.
Не са особено умни англичаните, след като партидата за водата можеш да я прехвърлиш по телефона и някои се възползват от това и прехвърлят партидата на квартирант. И понеже водата се плаща на годината....някои хора получават..любовно писмо.
Не, че нещо, ама всички тези чернилки, индийци и пакистанци, за които пишеш, идват от английските колонии и за тях всичко е в пъти по-лесно, отколкото за един източноевропеец. Да не говорим, че масово завършващите медицина там са  точно или индийци, или пакистанци. Което не знам какво говори, че лесно раздават лекарски дипломи ли?!

# 2 547
  • Испания
Боби още на първата минута сгази лука. "Още половинки ще влизат".

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 10:17 от smileys

# 2 548
ПитАх, отговорИх, нЕкой... Тоя Боби е много прост.

# 2 549
Боби не сваляше ли Цеце от първия сезон на ол старс ? Тогава бил ли е с Никита ?

Общи условия

Активация на акаунт