VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 230
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 745
Привет! Много ми е интересно как се произнасяме с лекота за отношенията на другите и съдим от раз- кой кого обича и колко? Това не може да е сериозно. Аз за самата себе си не съм сигурна от ден на ден- ако съм изморена, ако съм ядосана, ако се чувствам ощетена или оскърбена- в този ден дори най-близките си може и да не обичам чак толкова. Участниците за нас са чужди хора- само те си знаят защо и колко се обичат, какво са готови да направят за другия или да понесат заради него. Ето- Златка чака Благой дали се е нахранил за да му принася и отнася, да му прави компания. Това си е някаква привързаност. Боби си се държи към Никита по неговия си начин и т.н. Забавляват ме с мисиите си- останалото нито ми пречи, нито ме вълнува. Нека си се татуират, нека си вадят зъби, нека да са щастливи... Лека нощ! Къде изчезна Тета - ето това ме притеснява искрено от няколко дни. Тета, подай едно Карузо да те знаем, че си добре!

# 2 746
  • София
Влизането на мъжете не ми пречи, напротив, дори ми е интересно. Любопитно ми е да видя коя кого си е избрала и какви са им отношенията, доколкото може, разбира се, да се прецени от екрана. Мисля, че мъжът на Емануела се интересува от нея, този на Никита - от публиката Simple Smile Прегръщаше я, докато тя ревеше, но очичките му шареха настрани. Ако бяха сами, вероятно щеше много  бързо да я разкара, да не му сополиви рамото.
Не намирам и нищо чак толкова заплашително или мутренско в поведението им. Нормално е да защитиш половинката си. А това, че са млади, едри и силни мъже (че единият и с "моите момчета Wink), от които мишоците в къщата се стреснаха, не е техен проблем. Ми да не бяха скачали на жените им толкова агресивно!
Интересно ми е да видя и на Гани гаджето какво представлява.
Борислав е ясно защо го вкараха - за да лазят по нервите на влюбената двойка. И напълно го разбирам Брадъра в случая и подкрепям. Ако са си мислели, че никой няма да ги закача, докато са там, значи и двамата са много тъпи. А има и нещо друго - колкото е по-голям един хонорар, толкова гърчът е по-голям. Никой никъде на никого няма да плати равностойността на 2 апартамента, за да си лежат, хапват, милват и викат "мило" и "любов" в продължение на 2 месеца Wink
Другите 2 ги вкараха за калабалък вероятно. Човек никога не знае какво ще излезе от една такава изненада и навалица. Я Стоянчо как изтрещя! А и взеха много да се успокояват повечето вътре. Оформиха лагерите, негласните лидери и си заживяха спокойничко. За тяхно съжаление обаче, не са вкарани затова там.

ПП. Аз ли свикнах с Никита или наистина с времето започна да изглежда по-човешки? Да не си е правила някакви процедури точно преди влизането и сега да се еспокоява лицето и нормализират нещата. Преди сякаш изглеждаше по-подута и по-неравна. Само устата продължава да е трагично ужасна.

# 2 747
Работел...нещо. Скъсал се е от работа като гледам. Работещите хора нямат време да влизат в долнопробни предавания. Господинчото работи от суета, каквато суетна му е цялата същност. В тази ситуация жена му е постигнала нещо и то в чужда държава. Странно обаче  въпросният салон за красота има само един лайк във Фейсбук, никакви клиенти, никакви отзиви... Както и да е.
Влизането на Боби не смятам, че промени отношението към Никита. Той всъщност унижи жена си с това "подкрепящо" поведение, все едно вярно съжалява сомалийче сред пустинята. Като държиш на една жена, покажи й къде греши и я приземи да се стегне малко, не я прави по-жалка, отколкото е...

# 2 748
Мен пък Злата ме убива - не го била помнела Борислав. То било преди 8-10 години. Ще речеш, че било преди 200 😂😂😂 Е как няма да помниш с кой си спала бе жена 😂

Гримьорчето и то извади лаф към Никита - след Златка, не знам как тебе видя (за Борислав) 😂

Няма кво да ми реват по ТВ. Знаят какво е шоуто, какво се правят на ударени. Като ги виждаме какви са капацитети, толкова не им ли идва на ума, че от тъпанарщината им ще направят пари и за това са тия скандали и сплетни. Толкоз учудени горките. Ами да се бяха записали за “Минута е много”. Никой нямаше да им търси кой с кого е спал и дали помни дали е спал.

# 2 749
Цитат
Като държиш на една жена, покажи й къде греши и я приземи да се стегне малко, не я прави по-жалка, отколкото е...
И как точно става това в конкретната ситуация? Влиза и започва публично да я мъмри пред съквартиранти и камери, т.е. всички зрители, че се държи глупаво? Това много ще й помогне и хич няма да я направи жалка, мда.

# 2 750
Златка може би "не помни" Борислав, защото бързо за една нощ е разбрала, че и Борислав като нея търси спонсори.

# 2 751
Скрит текст:
Ми не е редно да влизат близки, освен евентуално ако не са били в изолация, ама те са подготвени...

В тая връзка трябваше да му разрешат на откачения Уагабунга да се чуе с жена си, що за едни може, за други не....

Боби кво каза, гроб ли ще копае с Никита?! Тия нещо от психото в Швеция ли са избягали..?
Боби беше повече от ясен, че стои зад Никита с това, че ако трябва да копаят гроб, ще го копаят заедно. Тоест и човек да е убила, той ще й помогне да заметат следите.
Отива се съвсем в "джаза" с такива коментари. Това е само едно шоу Stuck Out Tongue Winking Eye
Учудва ме, че не може да се извади квинтесенцията от думите на Боби, че ако трябва да се копае гроб, ще го копаят заeдно. И веднага се правят изводи, че Боби и Никита са избягали от психото. Понякога се изумявам от емоционалната неграмотност и от това, че не може да се излезе от битовия смисъл на думите. Ама духовния културизъм, не е като обикновения...
Тц, тц, колко драматично! Наясно сме с квинтесенцията на казаното, но ни се струва доста преекспониран, инфантилен и в голяма степен психарски начин да изразиш подкрепа.  Не е лошо да проявяваш така горещо
рекламираната си емоционална грамотност и към нашата реч.

# 2 752
Ето и инфо за Борислав - живее на същия адрес като Никита, няма фирма на негово име, на негово име се водят два автомобила, като последно на 17-05-2018 е придобил синьо Renault FL Trafic.
И другият е Опел Виваро, който е със същите части.  Wink
Два буса. Все едно ще транспортира оборудвания за монтаж на климатична техника.  Simple Smile
Други неща има, но не и татуси.  Thinking
ПП Другите двама живущи на адреса са със румънски имена.

# 2 753
  • Испания
Направо им пратете полиция, ако това ще ви успокои.

# 2 754
Още от началото Никита не се държи логично, стреля напосоки, дразни останалите безпочвено, а то щото трябва да влезе Боби след катл са я нападали разбираш ли, та да покаже колко я обича и какъв спасител е. Тотален сценарий, как се извъртя тя без Златка да участва да й напраси компромат, дето па Златка си каза, че тва не я жегва изобщо. Всичко е скалъпен лошо сценарий, какво се правят, че не знаят за влизането на любимкте си. И така останалите като Яя са пълнеж. Сакалиев продължава да си следва поведение на чичак. Албена има липса на любов, как гледаше само двойките. А пък Джулиана, ако някой се е съмнявал дали е глупава, вече няма съмнение, толкова тъпа жена не съм срещала скоро. Но пък явно има късмет в живота и все пак е в хората. Гъмов е по злобен и от Албена, ужасен характер, иначе има някои добри неща, но тотално ги замита като малко само се ядоса и почне да бълва.

# 2 755
  • густо майна Филибето
Златка "не помни" Борислав, защото няма с какво да го запомни. Това може да включва и достойнството му. Wink

# 2 756
Скрит текст:
Ми не е редно да влизат близки, освен евентуално ако не са били в изолация, ама те са подготвени...

В тая връзка трябваше да му разрешат на откачения Уагабунга да се чуе с жена си, що за едни може, за други не....

Боби кво каза, гроб ли ще копае с Никита?! Тия нещо от психото в Швеция ли са избягали..?
Боби беше повече от ясен, че стои зад Никита с това, че ако трябва да копаят гроб, ще го копаят заедно. Тоест и човек да е убила, той ще й помогне да заметат следите.
Отива се съвсем в "джаза" с такива коментари. Това е само едно шоу Stuck Out Tongue Winking Eye
Учудва ме, че не може да се извади квинтесенцията от думите на Боби, че ако трябва да се копае гроб, ще го копаят заeдно. И веднага се правят изводи, че Боби и Никита са избягали от психото. Понякога се изумявам от емоционалната неграмотност и от това, че не може да се излезе от битовия смисъл на думите. Ама духовния културизъм, не е като обикновения...
Тц, тц, колко драматично! Наясно сме с квинтесенцията на казаното, но ни се струва доста преекспониран, инфантилен и в голяма степен психарски начин да изразиш подкрепа.  Не е лошо да проявяваш така горещо
рекламираната си емоционална грамотност и към нашата реч.

Тц,тц, имало безплатни адвокати в тоя форум. Индивидуалната глупост е по-безобидна от обществената...

# 2 757
  • Калгари, Канада
Аз пък никак не смятам, че Никита имала хубаво тяло. Къде са и хубавите крака, къде и е дупето прекрасно? Само с едни направени гърди не става, а и те са под съмнение щот не съм ги видяла.

Блажко на снимките от преди си изглежда съвсем нормален млад мъж, сега с прекаляването на солариум и с тез бели зъбки на досущ циганин е запреличал. Трябва малко ланци да сложи само.

Албена по ниска от тревата, само един мъж гардероб да влезне и стана мишка.

Боби нападна съквартирантите с въпроси, ми той затова и влезе, да им даде от тяхното лекарство. А кой бил той и защо посмял, що пък не? А те кой са?

При влизането на Боби след като пусна Никита, на мен ми се видя, че първо с Мартин се здрависа. Но може и да бъркам.

# 2 758
Според мен пък, Никита не изглежда чак толкова зле, колкото всички казват, даже не я смятам за грозна, макар и ММ да вика, че била страшна.
Подкрепям един по - горен коментар, че явно преди да влезе в Брадъра си е правила нещо. И сега и миналия път беше подпухнала, после се пооправя.
Гледам и снимките във фейса, не е толкова зле. И определено има хубаво тяло.
А Боби наистина ми изглежда меркантилен, дали се обичат не можем да знаем.

Снимки от преди няколко месеца. (Нямам скрит текст на тел.)

# 2 759
  • София
Да, то така на обработени снимки вече и баба знае. Нали я гледаме в движение, страшна е, та дрънка.
А устните ѝ са колкото на Емануела, Златка и Джулиана взети заедно. Отделно се маже извън контура. Бляк.

Общи условия

Активация на акаунт