VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 241
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 730
На 31 декември ще навърши 45г.  Wink
Годишен доход около 17 000лв
Фирмата за тату е регистрирана през 2018г, а предишната,
в която е била(Europa Invest AB) е обявена в несъстоятелност през 2016г
официален Шведски източник:
https://www.merinfo.se/person/Oxie/Nikita-Milena-Johnsson-1973/bqwpr-31tea
ПП Живее в къща, която е с площ 97кв.м :
Скрит текст:

# 2 731
  • София
И да е имало символика, тя си го е знаела.
Важното е ББ да продължава.
Не вярвам, че някой след формата ще следи връзката на Емануела Joy

# 2 732
Барбарела,благодаря ти за съчувстието,е сега вече ми олекна! Grinning
Вадиш думи от контекста и ми разясняваш какво е любов!Е ще те изненадам,че знам какво значи и точно това съм имала предвид в поста си.А именно ,че  за любовта граници няма, и най-малко включва външен вид !

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 19:21 от *Амбър*

# 2 733
На 31 декември ще навърши 45г.  Wink
Годишен доход около 17 000лв
Фирмата за тату е регистрирана през 2018г, а предишната,
в която е била(Europa Invest AB) е обявена в несъстоятелност през 2016г
официален Шведски източник:
https://www.merinfo.se/person/Oxie/Nikita-Milena-Johnsson-1973/bqwpr-31tea
ПП Живее в къща, която е с площ 97кв.м :
Скрит текст:

Това за годишния доход не е вярно - означава, че това е средният годишен доход на всички с името Nikita в Швеция, а не за конкретната Никита.

# 2 734
Барбарела,благодаря ти за съчувстието,е сега вече ми олекна!:grinning:
Вадиш думи от контекста и ми разясняваш какво е любов!Е ще те изненадам,че знам какво значи и точно това съм имала предвид в поста си.А именно ,че  за любовта граници няма, и най-малко включва външен вид !
Най-дружелюбно те съветвам да прочетеш написаното от теб. Съвсем ясно казваш, че този "разкошен мъж" е с Никита заради сходство в характерите. А аз съвсем не съм на това мнение.

# 2 735
  • в резерват
Поздрав и от Благо  Heart
JoyJoyJoyJoyJoy

https://www.youtube.com/watch?v=UreRhu-ewRw

# 2 736
JoyJoyJoy

Сигурно за Златка пее, потресаващ вид, милият Благо...Joy

# 2 737
  • Испания
Мъка, мъкааааааааааа...

Разликата е очевАдна.

# 2 738
Познавам лично  Борислав,уверявам ви няма  по стиснат и меркантилен мъж от него .  Дребна душичка е тои.Но на живо е впечатлителен и харесван от жените

Aма той какво има, за да го стиска? Той е човекът, който ходи на лъскави кОпончета за кльопачка и пиене на аванта и покрай това ако намери някоя златка за нощувка. Аз и преди писах тук, че доста прозира това, че е с Никита, за да живее добре и спокойно в чужбина. Това са мъжките варианти на златките всъщност. Нима в Швеция шведите опряха до татуировките на Боби Ръгбито?

# 2 739
Сещам се за 5ма познати татуисти, включително моят, които заминаха да работят и живеят в други държави, включително имам познат в Норвегия 😜 тъй, че не виждам защо да е странно Боби да татуира в Швеция

# 2 740
Сещам се за 5ма познати татуисти, включително моят, които заминаха да работят и живеят в други държави, включително имам познат в Норвегия 😜 тъй, че не виждам защо да е странно Боби да татуира в Швеция

Защото Боби никога не е бил първо известен татуист в България, не го познаваме като артист, а като ръгбист и участник в ББ....а и гадже на Лилиту. Нали сме наясно, че татуирането е изкуство. Другият момент е, че в Швеция конкуренцията в тази ниша е мноооого по-голяма от България. А пак казвам, Боби дори в България не се е доказал като татуист.

# 2 741
А защо да не е?

Опасни детективки сте, шапка ви свалям Hands Plus1

Интересно коя е втората жена в къщата?

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 22:45 от птица

# 2 742
Скрит текст:
Ми не е редно да влизат близки, освен евентуално ако не са били в изолация, ама те са подготвени...

В тая връзка трябваше да му разрешат на откачения Уагабунга да се чуе с жена си, що за едни може, за други не....

Боби кво каза, гроб ли ще копае с Никита?! Тия нещо от психото в Швеция ли са избягали..?
Боби беше повече от ясен, че стои зад Никита с това, че ако трябва да копаят гроб, ще го копаят заедно. Тоест и човек да е убила, той ще й помогне да заметат следите.
Отива се съвсем в "джаза" с такива коментари. Това е само едно шоу Stuck Out Tongue Winking Eye
Учудва ме, че не може да се извади квинтесенцията от думите на Боби, че ако трябва да се копае гроб, ще го копаят заeдно. И веднага се правят изводи, че Боби и Никита са избягали от психото. Понякога се изумявам от емоционалната неграмотност и от това, че не може да се излезе от битовия смисъл на думите. Ама духовния културизъм, не е като обикновения...

# 2 743
Ето и инфо за Борислав - живее на същия адрес като Никита, няма фирма на негово име, на негово име се водят два автомобила, като последно на 17-05-2018 е придобил синьо Renault FL Trafic.

https://www.merinfo.se/person/Oxie/Borislav-Nikolov-Borisov-1980/bsepq-4xton

# 2 744
  • Испания
Не виждам нищо чудно в това човек да си смени професията, още повече че спортистите рано-рано приключват с кариерата си. Човекът поне работи нещо, не е като Благой.

Общи условия

Активация на акаунт