VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 267
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 715
Сега гледах снимки на Никита и Боби когато е започнала връзката им,тя изглежда доста добре.Тогава се е влюбил в нея,сега вече са заедно заради сходство в характерите,както става във повечето от връзките.Така си обяснявам какво прави този разкошен мъж със нея.Само е странно как се е съгласил тя да продължи с "подобренията",но всъщност това не е дете не можеш да му забраниш,примирил се е.

# 2 716
То хубаво, че е суетна, но се е направила страшна направо, той няма ли очи да види и да я приземи малко newsm78

Четох, че нямала приятели, а само персонал ,който винаги й казва, че изглежда добре..... Това са нейни думи. Обаче й харесвало да е различна...

# 2 717
  • Варна
Бобчо ще "пробва" очилата на Зъбчо.
Ми той пробвал жена му ... какво са едни очила м/у баджанаци! Joy

Албена върти тиган??!?!? Да бех умрЕл, ще вземе да сготви ...ама надали! Scream
Егати колко е лесно да "пуснеш муха" на Джулс! Tired Face

# 2 718

[/quote]

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 00:15 от arina1967

# 2 719
Каква беше тази пръчка, която човешкият индивид разнасяше?

# 2 720
  • Испания
Бъррррррррррррррррррзо гасете лампите!

# 2 721
като за лека нощ - един ретро Благо 🤭
Скрит текст:

# 2 722
Сега гледах снимки на Никита и Боби когато е започнала връзката им,тя изглежда доста добре.Тогава се е влюбил в нея,сега вече са заедно заради сходство в характерите,както става във повечето от връзките.
И защо така реши?
Тео Сарапо се е оженил за Едит Пиаф, когато тя е била болна, грозна и на главата й с пет косъма той е правил прически. А след смъртта си тя му остава дългове, да не каже сега някой, че е бил с нея заради парите.
Ако с теб е някой мъж, само защото си подхождате по характер, много ти съчувствам. Но да знаеш, че в живота съществува любовта, която не се страхува от грозно подута уста или нелепи скули.

# 2 723
Ми не е редно да влизат близки, освен евентуално ако не са били в изолация, ама те са подготвени...

В тая връзка трябваше да му разрешат на откачения Уагабунга да се чуе с жена си, що за едни може, за други не....

Боби кво каза, гроб ли ще копае с Никита?! Тия нещо от психото в Швеция ли са избягали..?

Боби беше повече от ясен, че стои зад Никита с това, че ако трябва да копаят гроб, ще го копаят заедно. Тоест и човек да е убила, той ще й помогне да заметат следите.

# 2 724
  • София
Скрит текст:
Ми не е редно да влизат близки, освен евентуално ако не са били в изолация, ама те са подготвени...

В тая връзка трябваше да му разрешат на откачения Уагабунга да се чуе с жена си, що за едни може, за други не....

Боби кво каза, гроб ли ще копае с Никита?! Тия нещо от психото в Швеция ли са избягали..?
Боби беше повече от ясен, че стои зад Никита с това, че ако трябва да копаят гроб, ще го копаят заедно. Тоест и човек да е убила, той ще й помогне да заметат следите.
Отива се съвсем в "джаза" с такива коментари. Това е само едно шоу Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 725
Блажо без мазното кече /с къса коса/ изглежда по-добре.

# 2 726
  • Испания
Блажо без мазното кече /с къса коса/ изглежда по-добре.

За мен все е зле.

# 2 727
Съботен поздрав от мен, sending some positive vibes 😉

# 2 728
Момичета, има ли някаква символика в подаряването на бяла роза?
Розата, която подари Мартин на Емануела не трябваше ли да е червена?
Тя Емануела се омъжи в "Къртицата", а тук да не сложи официален край на връзката си?

# 2 729
Айде сега, символики...може жената да харесва бели рози или да е имало само бели в цветарския магазин...хич не ми дреме какъв цвят цвете ми купува мъжа ми. Прекрасен жест е и ме радва всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт