VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 227
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 775
Мъжът на Емануела с какво се занимава

И на мен ми е интересно. Златкиния живот се разрови 10 години назад. Време е за този на Емануела. За мен са ми съмнителни и те. Тя беше доста дръпната при влизането на мъжа си.

# 2 776
  • Испания
Добро утро!

Мартин работи като помощник-нотариус в кантората на майка си Мариета Николова и е професионален покер играч. Освен това е съсобственик на ресторант „Джанъм“. За това вече се писа в темата.

# 2 777
Е, още може. От кога са заедно? От кога не са? Бивши на Емануела?
Помощник нотариус? Да вкарат Луканов да им направи една игра с кутии.

# 2 778
  • София
Добър ден  Simple Smile

Сега успях да изгледам живото от петък и ми направи впечатление следното:

1. Гъмов и Цеци се скъсаха да си търсят теми на разговор с Бобката, само и само да замажат пред него лошото отношение към жена му до сега. То мазнене, то чудо. Не понасям такъв тип поведение. Щом не я харесват, да си бяха застанали зад думите

2. Албена ми направи страхотно впечатление - размени си с Боби една дума и хич не й пука. Не харесва жена му и няма никакво намерение да променя отношението си към нея само защото мъжа й е дошъл за малко или за повече. Поведението й е много по-достойно от това на гореспоменатите "мъже"

3. Никита ми беше много странна - не можах да си обясня нейното поведение. Докато беше сама се чудеше с кой да се кара и да прави разправии, а сега пред Боби се чуди как да ги защитава и да изтъква добрите им качества. Все едно я е страх да Боби да не стане агресивен или нещо такова

4. Разсъждавам си аз за Никита и Боби - тя след като го е срещнала се е обезобразила и в лице, и с татуировки. Та се чудя защо. Той ли я е подтикнал към това? Или не се чувства добре и по този начин изразява това, което не може да каже гласно? Всички знаем клишето, че жените правят резки промени във външния си вид, когато имат лични проблеми, та се чудя до колко точно е идеална тяхната връзка. Ей такива мои си разни размисли и страсти  Simple Smile

Връщам се да ви чета

# 2 779
  • Испания
Учудвам се, че още има хора, които си мислят, че Никита каза това на Злата, защото ревнува. Нищо подобно. Каза ѝ го и в прав текст, че е видна бръмчалка.

Нещо, което е известно на хората, пък Злата си мисли, че никой нищо не помни/не знае, та и си позволява да ѝ крещи, за да защитава гномчето. Това, което сбърка Никита е, че не спря след думата "бръмчалка". Останалото изприказвано беше излишно.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 12:30 от smileys

# 2 780
Не знам как се стигна до заключението, че Борислав е използвач и паразитира на гърба на Никита, при положение, че си има собствени доходи. Играл е професионално ръгби - първо в Българския национален отбор по ръгби, после в Испания и Франция. По-късно развива собствен бизнес - внос и дистрибуция на шоколадови изделия от Германия. Семейството му също има бизнес. Никита е имала голям ирландски пъб в Швеция, който е бил пред фалит и с помощта на Борислав нещата се оправят, но впоследствие се отказват от него. Към момента имат студио за татуировки, ресторант и козметично студио в Швеция.

Продължавам да се чудя защо Никита извади тази история с Боби и Златка от нафталина. Мисля си, че всеки участник преди влизането в Къщата има договорки с какво ще бъде атрактивен и това е нейния начин. Факт е, че Боби има снимки, на които е с Лиляна и Никита заедно и няма проблем от това.

# 2 781
Е, още може. От кога са заедно? От кога не са? Бивши на Емануела?
Помощник нотариус? Да вкарат Луканов да им направи една игра с кутии.
Ако с игра с кутии някои хора свързват помощник нотариуса, ужасТ. Трябва да има дисциплина по базови юридически познания или поне кой какво прави и защо,че е плашещо.
Мен хич не ме интересува кои са бившите  на някой от участниците. Настоящите също нямаше да ме интересуват, ако не ги бяха натрапили.
Кой какво прави в леглото си, си е негова работа. Аман от воайори.

# 2 782
Учудвам се, че още има хора, които си мислят, че Никита каза това на Злата, защото ревнува. Нищо подобно. Каза ѝ го и в прав текст, че е видна бръмчалка.
Какво значи бръмчалка (Злата-свободна)  и такава,
която е "осребрила" бръмчАнето с припознаване на дете и последващи актове(привилегии) в Швеция?

Никита не е отгледана от родителите си, а от баба си.
(от две годишна в Сибир)
Нейният баща, ей тъй, просто, преди демокрацията остава в Швеция, като артист-певец.
Нейната майка го последва в Швеция. Разболява се. Санаториум. Кончина.
Никита е била изоставяна, от което постоянно се страхува.
Какъв е този фарс, че издържа някой си?
Този си има др. доходи, покрай двата буса, което не е обвързано с тату.  Wink
smileys, няма големи суми, декларирани в Швеция от Никита.
Борислав си има собствени доходи. Играл е професионално ръгби - първо в Българския национален отбор по ръгби, после в Испания и Франция. По-късно развива собствен бизнес - внос и дистрибуция на шоколадови изделия от Германия. Семейството му също има бизнес. Никита е имала голям ирландски пъб в Швеция, който е бил пред фалит и с помощта на Борислав нещата се оправят, но впоследствие се отказват от него. Към момента имат студио за татуировки, ресторант и козметично студио в Швеция.
Карла_Карла, потвърдете твърдението си, относно т.н. Боби, с надежден източник.
В БГ> Търговски регистър
В Швеция> Няма нищо регистрирано (освен адресна регистрация)

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 13:07 от Анонимен

# 2 783
Вярно ли е, че Златка е накарала непознато момиче да й оближе обувката? И още по-брутално: вярно ли е, че момичето после е направило опит за самоубийство заради унижението? Защото, ако е вярно, гади ми се само като я гледам тая!

# 2 784
  • Испания
Какво значи бръмчалка (Злата-свободна)  и такава,
която е "осребрила" бръмчАнето с припознаване на дете и последващи актове(привилегии) в Швеция?

Никита не е отгледана от родителите си, а от баба си.
(от две годишна в Сибир)
Нейният баща, ей тъй, просто, преди демокрацията остава в Швеция, като артист-певец.
Нейната майка го последва в Швеция. Разболява се. Санаториум. Кончина.
Никита е била изоставяна, от което постоянно се страхува.
smileys, няма големи суми, декларирани в Швеция от Никита.
Какъв е този фарс, че издържа някой си?
Този си има др. доходи, покрай двата буса, което не е обвързано с тату.  Wink

Не разбирам защо цитираш мен и защо се обръщаш към мен. Аз не плюя Никита и Боби, дори напротив /ако не си разбрала/. А какви суми декларира, на колко кв. м живее и дали живее с още някого изобщо не ме интересува.

И не разбирам това ровене в документите на хората и публикуване на информацията тук. Верятно до два дни ще се чете в жълтите парцали.

# 2 785
  • София
Ако има някой запознат с миналото на Златка, може ли да го подреди по ред на номерата, за да добием някаква бегла представа поне в последните 10 години през колко "сериозни" връзки е минала. Че нещо съвсем се обърках. Не знаех, че е била и с Багата. Значи Багата - 2 години, после някакъв Павел, след това онзи, който й предложи брак, сега Благо. И това от 2012 ли е, че нещо сметките ми не излизат? А с Боби явно е имала връзка щом имат и общи снимки, ама кога пък е било това?
Оплетох се Joy

# 2 786
  • София
То тя не знае с кой в какви отношения е била, а и кога, ти искаш друг да знае.

# 2 787
smileys,
ползвам, цитирайки публична информация. В случая от Шведски надеждни източници.
Какъв е проблема?
Никита е в "клопка" (мое мнение).

# 2 788
  • София
То тя не знае с кой в какви отношения е била, а и кога, ти искаш друг да знае.

То това всички вече го знаем Joy Но поне по официални данни да се направи една хронология Grinning

# 2 789
  • Варна
Ако продължават да вкарват хора, това ще е първият ББ, в който на финала е имало повече хора, отколкото са влезли. По подразбиране не сметнаха за нужно да информират драгия зрител като пълноправни играчи ли влизат въпросните господа, или като притурки към половинките си. Но и в двата случая има елемент на неравнопоставеност спрямо останалите, но за ББ всичко е точно явно. Блаткини и те в движение станаха един. Сега, за да има равновесие, ще трябва по спешност да вкарат на останалите по още един човек, което за някои ще е доста трудна задача сигурно. Толкова ли можеха да измислят! Ако не беше Боби, Никита щеше да изхвърчи утре. Не съм гледала сезона, когато е спечелила и какво е било там, това което видях дотук от нея - неувереност, неудовлетвореност, несигурност, вменяване на вина, мрънкане, невъзможност да изкаже и да защити една разумна теза, и мноооого комплекси накуп. И като усети зад гърба си Ръгбито обърна палачинката, можела да се смее, да говори по-нормално, без да търси под вола теле, е що бе джанъм сега така - а преди онака? Ръгбито явно ги респектира мишките вътре, ама нещо въобще не ми е интересен, само ще им развали играта. И ако може да не ни занимават с коя бръмчалка точно е бил/не бил преди сто лета.
Стоян поизнерви брадъра достатъчно и предполагам утре ще го проводят него, че иначе ще стоят на тръни какво ще им се получи от бурлеските.

Общи условия

Активация на акаунт