VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 229
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 760
  • густо майна Филибето
Като гледам, и дупе си е направила. Обикновено жени с такава конструкция нямат изпъкнали задни части. За 45 годишна обаче изглежда супер (ако изключим несполучливите неща)

# 2 761
На Фейсбук снимките си изглежда много различно Никита. Ако преди влизането в ББ си е правила нещо, не знае ли от опит (предишното влизане), че ще е подпухнала? Според мен човек има сериозен проблем с главата, след като не си вади поуки от неуспешните пластични операции и продължава да се подлага на такива... Търсене все на нова идентичност. Гадното е, че не е попаднала и на стабилен партньор, а златотърсачка-ръгбист.

# 2 762
Определено има проблем с главата, някои хора се пристрастяват към корекции и татуси и става мазало..

# 2 763
Златка "не помни" Борислав, защото няма с какво да го запомни. Това може да включва и достойнството му. Wink
по твоята логика, ако си легнеш с мъж, но размерът му се окаже незадоволителен за теб и няма да го броиш за бройка, ще забравиш че е минал през леглото ти и през теб ... така ли?
то по тази логика може да се окаже, че Златка е "флиртувала" само с един или двама 🤣

# 2 764
Златка каза че е било флирт без консумация.

# 2 765
В един жълт сайт даже и снимка са намерили на Златка и Боби

# 2 766
думата консумация не е използвала ... много ясно че ще каже САМО флирт, а не САМО секс Wink
каза,че не е имала връзка с него, затова Никита й каза, че е още по-зле за нея, ама тя не можа да се усети какво й казва Никита (т.е че сама си е казала че е само секс, сама се е изложила)
п.с този Боби и като по-млад е бил ужасен

# 2 767
Преди 8 години с кого е била във връзка🤔 Може би това рязко и е повлияло на паметта.

# 2 768
думата консумация не е използвала ... много ясно че ще каже САМО флирт, а не САМО секс Wink
каза,че не е имала връзка с него, затова Никита й каза, че е още по-зле за нея, ама тя не можа да се усети какво й казва Никита (т.е че сама си е казала че е само секс, сама се е изложила)
п.с този Боби и като по-млад е бил ужасен

не е използвала думата
като си говориха с Албена и Джулка каза, че не е имало нищо ("нито връзка, нито нищо...нищо" и се хилеше), което според мен значи че не е имало и секс...но дори и да е имало...не знам как Никита ще го интерпретира като заплаха за брака йи в момента или ще им държи сметка какво са правилил преди 10 години....

# 2 769
Като каква Никита ще държи сметка на Златка с кого е спала? Могла е, спала е. Проблемът при Златка е, че е спала с много, а сега иска това да се изтрие с гумичка от миналото ѝ. Мен ме дразни, не, че е спала с кой ли не, а, че се прави на девственица сега и ми демонстрира свята и неопетнена любов с друг всеизвестен курвар. Такова ти е миналото, приеми го с вдигната глава. Какво си ми се сетила сега на монахиня да се правиш. Живей си живота, обичай се с поредния и не ми се нЕрви, че не ти е първия (или поне 21-ия Stuck Out Tongue Winking Eye)
Не знам какво очакваше Никита от Златка? Последната да ѝ каже, че Бобчо ѝ е разбил сърцето ли? Бил е известен тогава, минала го е и него Златка. Аз продължавам да не вдявам къде е драмата?

# 2 770
Скрит текст:
Преди 8 години с кого е била във връзка🤔 Може би това рязко и е повлияло на паметта.
статията е от 2012 - Припомняме ви, че еротичната моделка беше близо 2 години половинка на MMA боеца, като двамата се разделиха, защото тя се влюби в бизнесмена Павел.
http://www.bliasak.bg/a/zlatka-raykova-km-bagata-iskam-da-pobedish

# 2 771
  • Варна

Понеже се спомена, че е стиснат явно е нямало вечеря след ... "флирта".

Златка не го помни, защото го гледа в лицето. Ако .... (хммм, това май ще трябва сами да си го представите). Simple Smile

С какво е бил известен Боби преди 8-10г., защото влезе в ББ след това ... като напълно неизвестен.

# 2 772
Не разбирам какво му харесвате на Боби като мъж. Имам чувството, че всеки момент ще яхне трактора и ще почне да оре. Аграрно типче. Този на Емануела е по-симпатичен, а изглежда и умен, за разлика от Боби.

# 2 773
Скрит текст:

Понеже се спомена, че е стиснат явно е нямало вечеря след ... "флирта".

Златка не го помни, защото го гледа в лицето. Ако .... (хммм, това май ще трябва сами да си го представите). Simple Smile

С какво е бил известен Боби преди 8-10г., защото влезе в ББ след това ... като напълно неизвестен.

2006-та беше неговият сезон

Мъжът на Емануела с какво се занимава

# 2 774
  • на пистата
И какво излиза...че тя си скрива някоя друга годинка ли (чешещ се ематикон)

Общи условия

Активация на акаунт