VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 92 305
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Смайлис, маци, хиляди благодарности за новата тема и положения труд!  Hug

На мен ми е все едно кой ще си тръгне, стига да не са Яя или Весела.

# 46
  • в резерват
 Весела започва да се отпуска. Ако може Никита да си ходи.

Смайли, Heart

# 47
А като си помисля, че и довечера ще я гледамИ и хуквам към аптеката за нещо успокоително.

Как тъй? Нямаш ли костилчена отвара? Или поне едно грейпфрути?
Вместо да даваш пари в аптеката, 5 препечени филии. Веднага ще ти олекне, лекува всички знайни букви болести! 😂😂😂
Смайлс,благодаря ти 🌻🌼🌷
https://giphy.com/gifs/thanks-3osxYdXvsGw6wT5lIY

# 48
  • София
А като си помисля, че и довечера ще я гледамИ и хуквам към аптеката за нещо успокоително.

Как тъй? Нямаш ли костилчена отвара? Или поне едно грейпфрути?
Вместо да даваш пари в аптеката, 5 препечени филии. Веднага ще ти олекне, лекува всички знайни букви болести! 😂😂😂
Смайлс,благодаря ти 🌻🌼🌷
https://giphy.com/gifs/thanks-3osxYdXvsGw6wT5lIY
😂 Оправи ми деня Flowers Hibiscus

# 49
Довечера мисля, че ще си тръгне Никита.
Скандалът с Ема и Цецо ще бъде култов. Май намеква Емануела за пудренето на носа на гримьорчето

И аз така мисля. Кулагин също писа за Цецо във ФБ,че е наркозависим.

То е очеизвадно. Още като влезе казах, че ми се вижда надрусан. Човекът си е на яки стимуланти. Хвърля се като риба на сухо и се хили като побъркан.

П.С. Колкото до времената преди АнДжоли, когато нормалните устни бяха модерни, липсват ми, да.
Ако нещо ново е изобретено в 21 век, то това са устните "маймунско дупе". Брех, брех, ама и прогрес и чудо!

# 50
Благодаря за темата, карузче!:kissing_heart:
Нямам големи очаквания за тази вечер.

# 51
Чак не ми се вярва. Какво ще покаже едно 15г. момиче в такъв формат?!?! Кой клас е това ... 8-ми?
Трудно ми е да съдя, но трябва да се обърне внимание на хората които я бутат в тия л*йна! С извинение!
100% никой не я бута, сама си се бута ...
според мен, ако я вкарат ще ги направи луди нищо, че ще спи до обяд ... тя не търпи някой да й казва нещо и си прави каквото иска ... а тези вътре едва ли ще слушат една 15 годишна кифла, така че ще има шоу 😂😂😂
все пак вече направи луда Мегз🤭

# 52
Може ли линк към официална страница във фейсбук! Харесала съм няколко, но там няма никаква активност...
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/
Мисля, че е тази.

Благодаря за темата!

Всички ми харесват, без Яя и Никита.
Вчера Боби на Никита беше постнал, че пътува към София да си я прибира. А, дано!

# 53
Скрит текст:
Чак не ми се вярва. Какво ще покаже едно 15г. момиче в такъв формат?!?! Кой клас е това ... 8-ми?
Трудно ми е да съдя, но трябва да се обърне внимание на хората които я бутат в тия л*йна! С извинение!
100% никой не я бута, сама си се бута ...
според мен, ако я вкарат ще ги направи луди нищо, че ще спи до обяд ... тя не търпи някой да й казва нещо и си прави каквото иска ... а тези вътре едва ли ще слушат една 15 годишна кифла, така че ще има шоу 😂😂😂
все пак вече направи луда Мегз🤭

Да, ама работата е в това КАК ще й кажат това, което имат да й кажат. Нито могат да си позволят обиди и грубости, защото е малка и на дете не се говорят гадории, нито пък ако я започнат с наставления и нравствени беседи, ще постигнат нещо. Нито пък и да се правят, че са й приятели, че я разбират, че са с нея...

Направо я виждам победител Простасита… Гласуват само ученички, ще залеят фейса с "Давай, Сузи, разбий ги". Пълно е с яростен, неизслушан млад народ, който таи агресия в себе си, не му се учи, не иска да му казват, иска всичко по лесния начин и то да е бързо. Момчетиите пък, заради единия й гол г*з, ще лайкват и те... След позора с Тодор Славков и карантиите му на показ, предчувствам в тих ужас, че тая недоизпечена още кифла ще спечели... бляк.

# 54
Да, ама работата е в това КАК ще й кажат това, което имат да й кажат. Нито могат да си позволят обиди и грубости, защото е малка и на дете не се говорят гадории,
ами ако им говори по този ⬇️ начин все някой няма да издържи и ще започне с грубостите

# 55
Тая Сузанита на Орхан Мурад ли беше щерката?

# 56
  • в рока
Да, на Орхан.

# 57
Смайли, благодарско Beers

# 58
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Тази година няма гост звезда - криза Joy
Забавен ми е този сезон.

# 59
Как ли пък ще го търпя това малко л@@но. Щом е голяма за изкуствени цици и устни (що за майка позволява подобно нещо на вси още развиващо се момиче в пубертета?), значи е голяма и за приказките на възрастните по нейн адрес. Това не бива да се дава по телевизията. Аз ще сезирам СЕМ, това е абсолютно недопустимо да му се дава да се изявява в национален ефир. Тотален срам и позор, продукт на чалга, еманация на чалгата, отврат, че и грозно и тъпо, и не може да пее. Дано е само слух.

Общи условия

Активация на акаунт