VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 533
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 635
  • в рока
Добро утро на всички!
Чак този сезон да е дъното на дъната... Май сте забравили старите😁

Веднага давам промер- Фемилито.
Този тръгна весело, но..

# 1 636
Относно Никита и това че вадела стари истории. Нали не вярвате че ББ предварително не знае за тази нишка,  Никита е вкарана там и заради тази нишка. Това че Боби ще влиза не е дошло ей така в последния момент от въздуха. ББ като ги дава тия хонорари ще ги изцеди до дупка да си ги заработят, визирам Благо и Златка които до момента не правят никакво шоу. Та психолозите на ББ го знаят  Благо колко е ревнив и са намерили начин да експлоатират тази негова черта. Ще я разреват Златка не ми ще и се иска да не е влизала. Нали по същия начин ББ вкара Ваня и Ева да вадят неща от нафталина но не им се получи е ще видим сега при втория опит.

Няма да се учудя ако ББ е казал на Никита да почва тази сюжетна линия. И затова че получават указания от Брадъра съдя от интервюто на Мира Добрева която говори че когато в къщата е трябвало да прави репортажа с Ваня Костова ББ я е викнал и и е обяснил че това не е нейното предаване и да не се държи меко. Общо взето той я е подстрекавал как точно да се държи Мира така че съм сигурна че ББ си дава указания на участниците.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 08:25 от Niss

# 1 637
  • в резерват
Доволна съм, че  тази Милена, не е Милена от другото реалити. Аз какво очаквах да излезе от кутията, то какво се оказа.
Уж Швеция, Европа.... пък стигнахме нивото до лелките пред блока.
Какво толкова като  знае кои са бройките на гаджето си? Той пък Боби - големият мъж,  хвалил се пред нея с коя бил. И после Злата и виновна. А и не е изневерявал с нея.

Или един вид, той минал през тебе за една нощ, а аз съм го задържала? Що за простотии?!

Обаче кухото Злати и  се върза. Благо се наежи. Ай, туй  татуираното как  развали  БГкупона.

От тая вечер като ги погледна и само Рачков и Мария са ми пред очите. Много са комични.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 08:13 от Арбанашка кокона

# 1 638
  • 221B Baker Street
Всичко, в което Вулева участева си е дъно , за мен поне. Sunglasses

Все се каня да попитам, кой им готви на тия хубостници там? Гледам, Гъмов мие и чисти сутрин, та нищо чудно той и Уош да са поели кухнята...

# 1 639
  • в рока
Ааааа, ясно🙄😆

Този път няма типичният обсебващ персонаж в кухнята. От жените, може би, Златето някой път готви. Друг не виждам кой.
От мъжете, може верно да са Гъмов и Уош, че някак Цеци, Саката и Благо, не ми се вписват сред тенджерите

# 1 640
Че то направо похвално да имаш предаване, в което плюеш наред и да се присмиваш на зъбите на Камелия, на носа на Крум Савов...
Явно много хора са следили предаването й и са запознати с това, кого и за какво е плюла - не харесват това което прави, но я гледат. А всъщност, тя не прави нищо по-различно от това което се прави всеки ден ТУК, когато се коментират предавания или популярни личности. И когато Кулагин плюеше и коментираше недостатъците на другите (най-вече физическите недостатъци, дрехите и козметиката им), това беше ОК и хората си умираха от кеф, защото онези си го заслужавали и даже заявяваха че ще спрат да гледат Брадъра,  ако той напусне. После се надяваха да си направел свое предаване и да продължи да ги радва с плюенето по известните.

Точно. Да не говорим за квалификациите, които се развяват тук, а то също е публично място. Или зад ник може да ползваш речника, който заклеймяваш? Хич не е дамско и библейско, хич.

# 1 641
  • в рока
Момичета, сега се сещам, че когато Кънчев гостува при Гала, непосредствено преди старта на сезона, загатна за любовен триъгълник/и да не ви излъжа, защо не и четириъгълник /. Който се сеща, да потвърди или поправи.
Брадъра е бил наясно, разбира се, със ситуацията около Боби. Злата не е била наясно, май, или се е е надявала да ѝ се размине, и сигурно не е споделила на Благой.
А Никита, предполагам, е била наясно, но какво ли не прави човек, за да припечели/спечели

# 1 642
  • Варна
Добро утро!
Тя и Албена е почти Уагабунга, защото с готвенето и чистенето е пълен непипаж! Била единствената вещица, която не гледа на боб, защото цитирам "Тая професия не е за готвачки..."

# 1 643
  • Испания
ДобрЮтро!

Аз съм несъжалителна към подобни персонажи и хич не ме трогват вълненията на Злата и питомеца. Не мисля, че Никита говори за връзка/забежка на Злата и Боби без неговото съгласие.

Мине не мине и трябва да си припомняме, че тези хора влизат в този формат и ние ги обсъждаме. Естествено, че сме анонимни тук. За да можем да го правим да публикуваме личните си документи ли? Хайде, де! Темата е за обсъждане на формата, а не за обсъждане на пишещите в нея.

# 1 644
  • Варна

Точно. Да не говорим за квалификациите, които се развяват тук, а то също е публично място. Или зад ник може да ползваш речника, който заклеймяваш? Хич не е дамско и библейско, хич.

Не е съвсем същото. Когато ползваш ник, няма как да се "качиш на нечий гръб", още по малко с финансова цел. Все се надявам да сме малко или много коректив на формата ... Hands V

Добро утро, Smileys! Coffee

# 1 645
В случая се коментира не целта, а средствата. Кой разбрал, разбрал.

# 1 646
  • Варна
...и била единствената вещица, която не лети с метла, защото цитирам "Тая професия не е за чистачки..." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 647
  • густо майна Филибето
Драмата с триъгълника е само за Благой, защото е унизително да ти развяват бившите на любимата в национален ефир. Може сценаристите да са разчитали на триъгълник с Емануела, но и да е имало нещо там, то тримата са изяснили линията на поведение още преди да влязат.
Никита призна, че целта й е да уязви Златка. Направо да признава, че цялото дуднене е за да уязви останалите, защото чисто и просто е една комплексирана нещастна жена, която е наясно, че с годините ще изглежда все по-страшно. И вече й е все едно ще наказва или ще се самонаказва. Трябва да си голям изрод, за да развалиш без лична причина  връзка на хора, които се обичат, пък каквито и да са те.

# 1 648
Аз си спомням,че и в предишното участие на Златка в Брадъра, имаше афера за ПРИПОМНЯНЕ с Константин на Райнето. (тогава бяха с Маги,Райна,Киро-Скалата,Пенка и т.н.)Тогава пак се правеше на ощипана и се подсмихваше. Грозна работа.Сега ситуацията явно е същата.
Голямо БЛАТО е интимният живот на родните "вип-ове".
Вони!

# 1 649
Тактиката на Никита, щом ти правиш така на мене, и аз ще правя така на тебе е изключително ниска и грозна.

Според мен тая жена е силно комплексирана заради външния си вид и проектира непрекъснато нехаресването си върху другите. От там влиза в защитен режим, който дразни много.

Ваденето на кирливи ризи на случки извън формата, също не я прави много възвишена.

Общи условия

Активация на акаунт