VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 517
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Сф
Ама той Блажко, като е тръгвал със Златка, трябва да е бил наясно, че в техните среди зад почти всеки ъгъл ще изскача баджанак!
Това са плеймейтки все пак, не скромни учителки с по 2,3 връзки! Като иска разтропана мома да си я "чува", не да и държи сметка за миналото. Май Златето е за съжаление, ще я стопи тоя и ще я зареже.Но тя е влюбена и загубена.

# 1 651
  • София
Всичко, в което Вулева участева си е дъно , за мен поне. Sunglasses

Все се каня да попитам, кой им готви на тия хубостници там? Гледам, Гъмов мие и чисти сутрин, та нищо чудно той и Уош да са поели кухнята...
Ами те и готвят иначе глад ако чакат на "принцесите". 

# 1 652
  • Варна
Ще е интересно, когато Боби влезе, той е доста по по от Благо .. като всичко.

# 1 653
А може би едното определя другото...
Албена плюе - вдъхновява ни да плюем и ние тук. Плюем ние тук- ражда се нова Албена.
Златка отръшква мъжете ни в ефир, пустосваме я ние тук. Пустосваме ние тук - ражда се нова Златка сред нас.
Емануела беседва в клозетите - побесняваме ние тук. Беснеем ние тук - хоп, пръква се Сузанита...
Мисля, че всички сме скачени съдове във все по-материализирано и консумирано общество.
Въпросът е децата ни ще казват ли някога "правих любов" вместо "правихме секс" и ще остане ли жена ненапомпана и мъж без фасети и тату... на планетата изобщо...
Аз влизам в пости. Обещавам до края на брадъра и Коледа да пиша само позитивни постове. Размислих се... Аз съм те и те са аз... Някой ще се присъедини ли да караме постите заедно?

# 1 654
Съжалявам единствено, че Блаткови не са номинирани за изгонване. Само Гъмов и Емануела имаха смелостта  да се опълчат на Любовта.

Виповете този сезон зиморничави се оказаха. Нито разходки в двора, нито фитнеса и басейна ползват...Лапнали наргилето и на диваните в хола или пушат качени върху барплота в кухнята.

# 1 655
  • Испания
Чакам Биги да покаже моментите, в които гуруто на непипажа е прегръщал и дори целувал /по неговите думи, а Стоян не отрече/ Вулева.

# 1 656
Скрит текст:
Доволна съм, че  тази Милена, не е Милена от другото реалити. Аз какво очаквах да излезе от кутията, то какво се оказа.
Уж Швеция, Европа.... пък стигнахме нивото до лелките пред блока.
Какво толкова като  знае кои са бройките на гаджето си? Той пък Боби - големият мъж,  хвалил се пред нея с коя бил. И после Злата и виновна. А и не е изневерявал с нея.

Или един вид, той минал през тебе за една нощ, а аз съм го задържала? Що за простотии?!

Обаче кухото Злати и  се върза. Благо се наежи. Ай, туй  татуираното как  развали  БГкупона.
Скрит текст:
От тая вечер като ги погледна и само Рачков и Мария са ми пред очите. Много са комични.

Така е, нищо особено не е случката. НО, Златка си има едно наум и е параноична - като знае какви ги е вършила на младини, вечно е в защитна позиция. А Благо побесня заради нейната реакция - той даже си го каза снощи на живото - за какво толкова скача като ощипана мома, вместо да се държи достойно? Било квот било...Поради това, че тя се държи като гузен негонен бяга, уронва неговия престиж. Един вид, той трябва да се срамува от нещата, които тя е вършила. А той е ок с тях и иска да покаже, че не е важно миналото на един човек, когато го обичаш. С нейната реакция тя го нахендри много лошо в момента. Сега трябва да води нейните битки, които не са особено чистоплътни (не че неговото минало е кристално чисто), обаче не е той на пангара, а тя.

# 1 657
Емануела какви подигравки отнесе от Кулагин за анцуЖето си с камънчета Сварофффски,така не съм се смяла Grinning
А Захажаева била Лили Иванова,ама качена на трактор Grinning
Велик е Кулагин Heart

# 1 658
  • Варна
Блаткини ще трябва да ги по натиснат, да си заслужат париците. Блатка не знам дали играе, ама сякаш няма спомен, че е имала нещо с Боби. Сякаш се понапъна да се сети, за кого говори Никита, ама толкова назад във времето няма памет сигурно. Ще ми се да ги пързулнат на мисията на Богданска да си броят авантюрите, ще запълнят епизодите до края на сезона. Емануела май наистина не разбра за кого говорят, то май никой не разбра от недомлъвки. То пък голямата работа. Да бяха вкарали предния на Блата. Щом ще вкарват Боби, явно ще оставят и Никита, поне още известно време. Цецко ще си ходи май.

# 1 659
  • густо майна Филибето
Какво има да се понапъва, дали с Боби, дали с някой друг, има ли значение? Обикновено човек заплашва, когато ще издаде тайна. А че е преспала с Боби очевидно не е.  И това, което Никита прави в момента, е опит да раздели двойката. Което не я прави по-различна от парцал, развалил семейство.

Не им е лесно на красивите жени. Постоянно около тях има тълпа ухажори. Някои  от тях известни и красиви. Трудно се устоява. Все едно тук всички са се омъжили девствени. Simple Smile

# 1 660
Емануела какви подигравки отнесе от Кулагин за анцуЖето си с камънчета Сварофффски,така не съм се смяла Grinning
А Захажаева била Лили Иванова,ама качена на трактор Grinning
Велик е Кулагин Heart

Аз не ги разбирам много-много тези неща, защото цял живот спазвам умереност във външния си вид - е, добре де, когато бях много млада, имах един период на експериментирана екстравагантност. Но никога не съм изпадала в крайности, щото с времето установих, че когато си "сложиш гърдите", мъжете говорят само на тях. Пък на мен не ми беше ок (щот съм си естествено надарена). Така че, бързичко разбрах, че ако искам да ме възприемат като личност, а не като предни гърди, трябва да се обера (прибера). Ох, отплеснАх се. Та, мисълта ми беше, че К. явно е решил да го играе "моден експерт" на чалга-звездите. Обаче предлагам първо да обърне внимание на себе си, преди да критикува другите. Външният му вид е далеч от клас, клааас, с тия лъскави клинчета и шарени парцалки.

# 1 661
  • густо майна Филибето
Ама виж как му се радват хората.А  на Албена не. Не разбирам. Не само, че е същото, ами и Албена е в пъти по-умна от онова Нещо.

# 1 662
Ужасно ме дразни Ева Веселинова, винаги рошава и с тъпи аргументи

# 1 663
При Гала сега пак гледам паравана за опипване. Ами има си една дупка долу, точно за опипване на ябълки и круши. Прав си е Яя да я откаже - бая унизителна мисия беше снощната. Аз даже се учудвам, че другите мъже приеха с такъв ентус...

# 1 664
  • В царството на игрите:)
Ама виж как му се радват хората.А  на Албена не. Не разбирам. Не само, че е същото, ами и Албена е в пъти по-умна от онова Нещо.
Това, че някой ти се радва не значи нищо. Хората се радват и на пауните в зоопарка. Simple Smile Даже наспоследък, когато ти си радват трябва да се притесниш ...Атака на гримьорчето К.  е много лесно смилаема - нещо като разликата между чалгата и класическата музика. Албена не е за радост - висока топка е тя и много добър стратег. Със сигурност си има слабо място, но никой не го знае и с това печели.

Общи условия

Активация на акаунт