VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 476
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 1 890
Кактусче,

Предизвика никотинова абстиненция у сички,  та чак и у непушачите Simple Smile

Не разбирам каква е драмата със Стоян. То ми прекъсваше, да не съм пропуснала нещо кардинално?

# 1 891
Мерси, да, значи всичко съм видяла. Аз не виждам драма. Особено като бивш пушач 😂

# 1 892
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, ето - няма причина за драма, било е преди Никита. Голяма работа станала. То излезе, че да си бил със Златка е етап от израстването и възмъжаването.  Laughing

# 1 893
Анжък! Stuck Out Tongue Winking Eye

Мерси, да, значи всичко съм видяла. Аз не виждам драма. Особено като бивш пушач 😂

# 1 894
  • в рока
Ааа, значи е било преди това, както си и мислех... Глупава жена е тая Никита... Смешна...И комлексирана

# 1 895
  • София
Искам да я уязвя, ама не искам да им развалям връзката и да всявам смут. Много противоречиво.

# 1 896
  • София
Разочарованието от Стоенчо е като при някои бракове... омъжваш се за печен играч, а след месец разбираш, че си се обзавела с налудничав, наглеещ мухльо...  Mr. Green

# 1 897
  • Испания
Значи Емата дава идея на Никита да каже.

# 1 898
Емануела защо пита "с коя" като Никита й каза, че Боби е спал с някой от къщата. Естествено, че със Златка Grinning

# 1 899
-

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 21:41 от DebSs

# 1 900
Неразбирам какъв е проблема на Никита, след като Златка е била с нейния мъж преди Боби да е с Никита? Значи няма никаква драма, от нищо я създава.

# 1 901
# 1 902
Искам да я уязвя, ама не искам да им развалям връзката и да всявам смут. Много противоречиво.
И по какъв начин би я уязвила, като й каже?  Thinking Била е с него, част от миналото й е, не виждам причина нито за срам, нито за притеснение....  Rolling Eyes

# 1 903
Мисията на първо място я провалиха Гъмов и Никита. Гъмов наистина е мишка. Подлога на Вулева.

# 1 904
Емануела защо пита "с коя" като Никита й каза, че Боби е спал с някой от къщата. Естествено, че със Златка Grinning
Може да се е съмнявала, че става дума за нея и не помни. Че и тя е видна бръмчалка.  Laughing

Хайде, любовчета, стягайте се за скандал.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт