VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 431
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Испания
Биги, верен на себе си, трябваше да вкара кръчмар. И... всичко е точно.

# 2 071
  • 221B Baker Street
Разгледах му набързо профила на тоз Мартинчо - Елвиса... Богаташко синче, професионален играч на покер. Малко на лекенце ми бие, приятелчетата му са все батки. Иначе жена му, не знам дали са разведени, е страшно красива, и Емануела по външност прилича на нея.

# 2 072
  • София
Това ли е младежът който й беше подарил сто и незнамсиколко рози на Емето и опищя телевизиите пролетта? Много ми хареса този мъж и да, страхотна двойка са. Но дано не остане, че ще ми развали и той хубавото впечатление за себе си. Останала съм с впечатление от медиите, че е интелигентен мъж и ми беше чудно какво е намерил в Емануела, която е хубава и хитра, но не е особено умна.

# 2 073
Наистина ли Борислав ще влиза? Явно с Никита са го закъсали за пари, щом се е навил да правят такъв цирк.

И защо Никита изобщо намеси Борислав? Въобще не разрах какъв й е проблема. Той имал връзка със Златка преди 10 години и тя сега го изживява все едно е краят на света. Да не си е мислила, че той е девствен когато са се запознали?! И не само това, като цяло не мога да я разбера - все нещо дудне, а накрая абсолютно нищо смислено не казва.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 22:54 от cute_poison

# 2 074
На мен като зрител, ми е обиден начинът, по който ме третира екипът на ББ. Явно смятат българската публика за сбирщайн от простаци и незадоволени хора, които се радват на махленски разправии, евтини сексуални пасквили и клюки. Аз отказвам да ме третират по този начин, сори. ББ сценариите ви suck! В този сезон имахте хубав каст, много възможности за истинско и приятно за окото и ухото забавление - не се възползвахте. Без простотия не може да живеете явно. Жалко.

# 2 075
  • Испания
Да ви кажа защо Цецо си глътна граматиката. Мартин /по прякор Елвиса/ твърди, че връзката му с Емата е започнала, след като е бил в процес на развод. А нали говореше, че Емата е развела половин /или цяла/ София /или България/. Та затова.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 00:43 от smileys

# 2 076
  • София
Не знам причината, но Цецко почти се нас#а... Joy

# 2 077
Кой му даде на Благой това наргиле, само дърпа, клокочи и заглушава микрофоните.
Представи си ББ да му вземе златното наргиле. Ще има втори ЯЯ...дори ще е още по-страшно тогава.

Продължавам да харесвам ЯЯ. 

# 2 078
  • Испания
Не знам причината, но Цецко почти се нас#а... Joy

Шубе го е, че ще му търсят сметка. Нито Злата, нито Вулева могат да му помогнат.

# 2 079
"Джизъса", "Елвиса" и т.н., всичко си имаме тук.

# 2 080
  • 221B Baker Street
На мен като зрител, ми е обиден начинът, по който ме третира екипът на ББ. Явно смятат българската публика за сбирщайн от простаци и незадоволени хора, които се радват на махленски разправии, евтини сексуални пасквили и клюки. Аз отказвам да ме третират по този начин, сори. ББ сценариите ви suck! В този сезон имахте хубав каст, много възможности за истинско и приятно за окото и ухото забавление - не се възползвахте. Без простотия не може да живеете, явно. Жалко.
Осъзнаваш ли колко приличаш на така омразната ти Никита в момента?! Седиш и дуднеш по ъглите колко ти е виновен екипа на ББ, но де факто нас останалите това не ни касае! Като не ти е кеф, свободна си да използваш дистанционното на телевизора по предназначение. Ако толкова държиш да ни развалиш купона тука, това вече е друго нещо... Simple Smile

# 2 081
Наистина ли Борислав ще влиза? Явно с Никита са го закъсали за пари, щом се е навил да правят такъв цирк.

И защо Никита изобщо намеси Борислав? Въобще не разрах какъв й е проблема. Той имал връзка със Златка преди 10 години и тя сега го изживява все едно е краят на света. Да не си е мислила, че той е девствен когато са се запознали?! И не само това, като цяло не мога да я разбера - все нещо дудене, а накрая абсолютно нищо смислено не казва.

Края винаги е недовършено, накъсано подобие на изречение и висящата и като снежна козирка горна джука ...

# 2 082
Много ми е объркан тоя сезон.
🙆‍♀️Никита тъй ме завъртя вече,  всъщност общо - взето той ББ ги прави тия интриги.🤦‍♀️🙇‍♀️
Излиза , че Златка в този случай въобще няма вина.Дори съм впечатлена от държанието на Златка, държа се на ниво. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 2 083
  • София
Утре ще гледаме как малката Джулка рони сълзи - само нейното любовче няма да вкара ББ. Така е, като отряза Уош, а сега можеше да е главно действащо лице и да се запише в историята...
От фейса:
"Даммм!Вкарайте и жената на ЯЯ, ще стане интересно..."
Wink

# 2 084
Мислиш ли?

Осъзнаваш ли колко приличаш на така омразната ти Никита в момента?! Седиш и дуднеш по ъглите колко ти е виновен екипа на ББ, но де факто нас останалите това не ни касае! Като не ти е кеф, свободна си да използваш дистанционното на телевизора по предназначение. Ако толкова държиш да ни развалиш купона тука, това вече е друго нещо... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт