VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 509
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 115
С какво е известен този Елвис освен с това, че Емануела го развела, пък той гОркия не се противил.

Златка да не е флиртувала и с Елвиса Rolling Eyes

# 2 116
Ох, тази Емануела ми е много сладка.

# 2 117
# 2 118
  • Испания

Е от къде се появи,нали чакахме онзи на Никита? Много съм изпуснала,много.Симпатичен е,някой важен ли е?

Боби - утре. За другото - чети по-горе какво писах.

# 2 119
Е го на Simple Smile

Яя не го дават - да не е тръгнал?
Уагабунга не повзолява да е буден по това време..

# 2 120
  • София
И Албена нещо много сдухана!

# 2 121
А, там е Яя.

# 2 122
Останаха ли хора  които не се развеждат,  нямат деца от различни хора  и кротко си стоят женени от 10 20 и повече години? Тъп ми е тоя на Емануела.  Обртатното на злагой  зъбите оранжеви. Яя как си яде ябълката с ножа всеки път 😀

# 2 123
  • Испания
Стоян е обявил война сам на себе си.

Бил си направил собствена мисия. Обявил бил война срещу /нищо, че се обявява война на.../ невежеството, простотията, пошлостта и лошия вкус.

Мартин пита: "А визираше кои?"

Отговор: "Всички в тази къща. Не всички, но по принцип за всички в република България. Ама всичко тръгна от тази къща, да".

Късно е, СтоЕнчо, за китка. Явно е получил информация отвън. Сега е срещу Вулева, та ѝ цитира и Хигиена Нулева.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 00:24 от smileys

# 2 124
Сладки са. Личи им, че са двойка и са влюбени. Емануела грее. Не като другата уж двойка...
Ооо, ето го де, Яя Апва ябълка. Ахахаххахах...хигиена нулева.....аааааа! Чудно!

# 2 125
"Няма проблем, луда ли си." 😂😂😂
Защо така се е разсърдил на Албена този човек, какво зло му стори.

# 2 126
  • София
Стоян е дълбоко засегнат, че той е прегръщал и целувал Албена Вулева, а тя не само го номинира, а и му провали "играта".

# 2 127
  • София
А той известен ли е? 
Ама много му се радват съквартирантите. Явно е готин тип  Heartpulse
Щом Гъмов го харесва и аз го харесвам

Да. Съсобственик на ресторант "Джанъм", син на нотариус Мариета Николова.  Професионален покер играч. През април е спечелил първо място на турнир с награден фон 70 000 лв.

Мисля, че го познавам от дете.
Освен това баща му беше много години шеф на КЗК, а сега е на Патентно ведомство.

# 2 128
Как Албена Вулева - Хигиена 0лева провали на Стоян играта?
Стоян е дълбоко засегнат, че той е прегръщал и целувал Албена Вулева, а тя не само го номинира, а и му провали "играта".

# 2 129
Сега представяте ли си освен с Боби Златка да е имала флирт както тя го нарича и с другите двама които ще влизат. Ех май много сеир искам тогава Благо ще изоре земята честно

Общи условия

Активация на акаунт