VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 466
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 145
... Подушвам обаче, че пак ще ми причинят Захожаева!
Не каркай, както би казала госпожата на руски. Т.е. не предизвиквай нещастието Wink

Изпуснах началото на живото, защо така бяха увесили нос някои? А други се заяждаха грозно и откровено, съвсем не по уагабондски? Трети пък никакви ги нямаше?
Това момче с какво ги потиска повечето? С парите си?

# 2 146
  • Испания

Изпуснах началото на живото, защо така бяха увесили нос някои? А други се заяждаха грозно и откровено, съвсем не по уагабондски? Трети пък никакви ги нямаше?
Това момче с какво ги потиска повечето? С парите си?

Явно всеки по различни причини. Цецо заради казаното за Емата, двамата "Флюбени" помръкнаха, че не са само те влюбена двойка и не са център на Вселената, Вулева /предполагам/ - от злоба... И така.

# 2 147
  • в рока
Ооо, може да влезе Люската, да...😁😁

# 2 148
За thanksgiving днес и лека нощ от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=v0dr4maD40E
Има живот и отвъд Златка и Емануела, да знаете!

# 2 149
  • Варна
Според мен Яя има проблем с алкохола и в зависимост от количеството му, са и реакциите му. Когато е трезвен се контролира и е забавен дори, но когато е пил, става грозна гледка...
Не го бъркам с Гъмов, там е ясен проблема. Просто ми прави впечатление, че Яя беше железен при отпора срещу Вулева и Жени например, също и когато отказваше първите мисии, а когато се отпусна и взе да ходи често с чашата и взе да се излага.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 01:18 от cucurbita pepo

# 2 150
Бъркаш Яя с Гъмов 😉

# 2 151
След " мюзкъл"-а -  простотия грам не го следя......

# 2 152
# 2 153
Емануела наистина е развела Мартин. Иначе приятелят на Джугани още в началото е напирал да влиза и то с претенции за хонорар. Grinning Човекът имал книга за промотиране и е амбициозен колкото половинката си .
Това момиче явно трябва да смени типажа на мъжете, които си харесва и хваща.
Не случва на мъж май май.
Онзи предишния и той фитнес инструктор, дето се възползваше от славата ѝ, а накрая тя разказа, че и от доходите ѝ.
Този като го гледам, от както са заедно само я кара да му рекламира книгата навсякъде и общо взето цялата им връзка се върти около рекламата на книгата му.
Надявам се да я обича момчето. Джугани може да не блести с ум, но аз мисля, че е наивно и добро момиче, търсещо някой да я обича..ама много да я обича. Противно на външния си вид, не е като "клонингите" търсещи чичко паричко и готови на всичко за рокля Дончо и Гергана. (Между другото Гани носи вътре дрехите на Джофра фешън - български бранд, много кичозен, но евала, че не от тези, парадиращи с ултра скъпите си парцали..или реплики).

# 2 154
На мен този на Ема ми е грозничък, но може би е финансово красив и се разбират. Нека!

Блажко вЕрно ли си чЕсал дупето? 😅

# 2 155
  • Испания
ДобрЮтро, драги зрителЕ!

Кулагин да бяха вкарали, нямаше да всеят толкова смут в къщата.

# 2 156
Добрутру!
Започвам да харесвам Емануела.

# 2 157
  • Варна
Чудесно утро на всички!
Пълната промяна снощи естествено се дължи на инфото, което Мартин внесе.
Към ЯЯ: "Моля те, не си тръгвай. Ти си ми идол в тази къща!" Хахаха
Само мога да си представя какво е казал на Албена и Гъмов за да им потънат така гемиите. Но и да не беше казал друго, горното казва всичко.
Злагоеви вече им е ясно, че не са "дъ Булгериан суитхардс" и рано, рано към постелите, но с широко ококорени очи!
Мартин и Благо явно са приятели, но първия още от вратата потърси Цецко и май ще има драми.
Утре влиза Боби, а аз превантивно ще се запася с чесън за вдругиден! Simple Smile

# 2 158
  • Viena
Да, очакваме и Есмер скоро.... 😂 😂 😂

# 2 159
  • София
Добрутру!
Започвам да харесвам Емануела.
И аз!

Общи условия

Активация на акаунт