VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 481
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 130
Ей това е влюбена и готина двойка! Не като онези спечени задници Блатка и Злагой!

# 2 131
Цецо и Флюбените не участват в среднощната вечеринка 😂
Не се прави така, грозно от тяхна страна.
Яя не го дават - да не е тръгнал?

Тя Златка била много скучна. С нея Благо си ляга рано, ще забрави какво е да се забавлява. Но скоро ще му писне от тая скука и всички драми.  А и тя като цяло отбягва компанията на Емануела, когато е с Благо. Иначе не ревнува де!!!

# 2 132
Е поне някой й го каза в очите. Имало е нещо, щом така я напада. Позволила си е да каже поредна лайнория, сигурно по линия семейство, за друго не би скочил така, предполагам.

# 2 133
  • София
Сега представяте ли си освен с Боби Златка да е имала флирт както тя го нарича и с другите двама които ще влизат. Ех май много сеир искам тогава Благо ще изоре земята честно
Joy
Иначе целувката с Гъмов беше драматична! 😂

# 2 134
Златка и Благой като някакви пенсионери с 50 годишен брак...Легнали с отделните завивки, никакъв физически контакт, мълчат си, гледат в тъмното и си припомнят младините...мъкаа.

# 2 135
  • София
Fake News се оказа. Close
Скрит текст:
Петко Димитров съди ВИП Брадър заради припадъка на Яна (Бизнесменът бесен заради липсата на реакция от шоуто)

Kaдpи oт ĸъщaтa нa Биг Бpaдъp в пpeдишния BИΠ ceзoн cepиoзнo yплaшиxa бизнecмeнa Πeтĸo Димитpoв. B eфиpa нa „Ha ĸaфe” тoй зa пъpви път видя ĸaĸ пpипaдa любимaтa мy Янa в ĸyxнятa нa ĸъщaтa. „He cъм глeдaл нaшия ceзoн, глeдaм тoзи, ĸoйтo тeчe в мoмeнтa”, oбяcни бившият cъĸвapтиpaнт пoтpeca cи oт видянoтo.
Toй дaжe oбяви, чe иcĸa дa cъди пpoдyцeнтитe нa шoyтo, ĸoитo ca paзбpaли пъpви, чe нa cъпpyгaтa мy ѝ e лoшo, нo нe ca peaгиpaли. Гaлa ce oпитa дa зaмaжe гaфa, нo Ceмeйcтвoтo, ĸoeтo ѝ гocтyвaшe бe дocтa cтpecнaтo oт видянoтo. Янa oтxвъpли cпeĸyлaциитe, чe e зaгyбилa cъзнaниe зapaди cпeциaлния xpaнитeлeн peжим. „Πpocтo ми пaднa ĸpъвнoтo. Bлязox пpeyмopeнa в ĸъщaтa, peжимът нямa нищo oбщo”, oбяcни тaнцьopĸaта.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 00:29 от La Vikinga

# 2 136
  • София
Как Албена Вулева - Хигиена 0лева провали на Стоян играта?
Стоян е дълбоко засегнат, че той е прегръщал и целувал Албена Вулева, а тя не само го номинира, а и му провали "играта".
Този въпрос трябва да зададеш на него, нямам представа какво се върти в главата му.

# 2 137
  • Испания
Стоян е дълбоко засегнат, че той е прегръщал и целувал Албена Вулева, а тя не само го номинира, а и му провали "играта".

Просто има инфо отвън.

Петко Димитров съди ВИП Брадър заради припадъка на Яна (Бизнесменът бесен заради липсата на реакция от шоуто)

Kaдpи oт ĸъщaтa нa Биг Бpaдъp в пpeдишния BИΠ ceзoн cepиoзнo yплaшиxa бизнecмeнa Πeтĸo Димитpoв. B eфиpa нa „Ha ĸaфe” тoй зa пъpви път видя ĸaĸ пpипaдa любимaтa мy Янa в ĸyxнятa нa ĸъщaтa. „He cъм глeдaл нaшия ceзoн, глeдaм тoзи, ĸoйтo тeчe в мoмeнтa”, oбяcни бившият cъĸвapтиpaнт пoтpeca cи oт видянoтo.
Toй дaжe oбяви, чe иcĸa дa cъди пpoдyцeнтитe нa шoyтo, ĸoитo ca paзбpaли пъpви, чe нa cъпpyгaтa мy ѝ e лoшo, нo нe ca peaгиpaли. Гaлa ce oпитa дa зaмaжe гaфa, нo Ceмeйcтвoтo, ĸoeтo ѝ гocтyвaшe бe дocтa cтpecнaтo oт видянoтo. Янa oтxвъpли cпeĸyлaциитe, чe e зaгyбилa cъзнaниe зapaди cпeциaлния xpaнитeлeн peжим. „Πpocтo ми пaднa ĸpъвнoтo. Bлязox пpeyмopeнa в ĸъщaтa, peжимът нямa нищo oбщo”, oбяcни тaнцьopĸaта.

Реакцията на Петко е по-ненавременна и от тази на продукцията.

Това е от някой жълтур. Сутринта Плетко се пошегува при Гала.

# 2 138
И сега, като влезе професионален "Poker face",  да не вземе наистина да надиграе селебритата ни SatisfiedSatisfied

# 2 139
  • в рока
Мартин не ми харесва на външен вид, като поведение още не мога да преценя. Емата гледа влюбено, по-естествено ми стоят от другата двойка, които са се заявили през глава.
Стоенчо нали щеше да си ходи за н-ти път, какво прави пак в къщата

# 2 140
Ми казвай ги тез неща по навреме бе джанъм Grinning
Пускам факса • • ~ • •
Как Албена Вулева - Хигиена 0лева провали на Стоян играта?
Този въпрос трябва да зададеш на него, нямам представа какво се върти в главата му.

# 2 141
Мартин не ми харесва на външен вид, като поведение още не мога да преценя. Емата гледа влюбено, по-естествено ми стоят от другата двойка, които са се заявили през глава.
Стоенчо нали щеше да си ходи за н-ти път, какво прави пак в къщата

Стоенчо стои да дразни съквартирантите и да им изпробва прага на търпимост Joy

# 2 142
  • Варна
Някой виждал ли е такава пълна промяна за 1 час? От лудия дето ще си ходи, до лъснат, сресан, дойде и строи Вулева в две редици. Хахахаха
Гъмов и Албена не случайно изглеждат препикани, явно вече знаят че не са централния фактор в къщата.
Вулева: "Върви си страдай в спалнята!" ... не Бенче, скрий се под масата!
Цецко избягал от Мартин, ми то и Боби като влезе, направо ще избягат полувината.
Подушвам обаче, че пак ще ми причинят Захожаева!

# 2 143
Подушвам обаче, че пак ще ми причинят Захожаева!

Прекръсти се

# 2 144
  • Испания
Останаха десетина дни.

Биги, удължи формата с още 1-2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт