VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 432
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Бургас
Снощи не успях да гледам до край,но заради интересните ви коментари,ще взема да търся видеото и да наваксам.

# 2 161
Аз наблюдавам инстаграма на Джулката и ме дразни малко нейничкия как я пуска оскъдно облечена да събира лайкове и под снимките неговия инстаграм...

# 2 162
  • в рока
Аз пък не видях чак да са им потънали гемиите. По цял ден да скачат ли искате?

Дали наистина ще вкарат трима?
На Джуганито нейния не ми се гледа, честно казано.
Цецо в понеделник хвърчи, въпреки, че ми се ще да е Никита.

За мен големите губещи от шоуто са Златко и Зъбатко. Фалшивият им морал, пренавитата им чиста любов, лъснаха много рано в шоуто. А сега с Боби, ББ ще ги довърши.

# 2 163
Да, Блажко наистина имаше приматски изпълнения под чаршафа снощи. Чак повярвах, едва когато тази сутрин прочетох, че и други са го видели. С какво е симпатична Емануела, която си беше качила задника, краката с пантофите и всичко друго на кухненския плот??? Как се търпи това? Никакви емоции не ме интересуват от хора, които нямат елементарна хигиена. Хубав ден ви желая!

# 2 164
Много се радвам, че на Джудж му потънаха гемиите, а още по-кеф ми е, че отнеха короната на Блаткови.

# 2 165
  • Испания
Гъмов изобщо не беше притеснен. Познават се с Мартин и се шегуваха през цялото време.

# 2 166
  • Бургас
Тоя Цецко,много противен!

# 2 167
Да, Блажко наистина имаше приматски изпълнения под чаршафа снощи. Чак повярвах, едва когато тази сутрин прочетох, че и други са го видели. С какво е симпатична Емануела, която си беше качила задника, краката с пантофите и всичко друго на кухненския плот??? Как се търпи това? Никакви емоции не ме интересуват от хора, които нямат елементарна хигиена. Хубав ден ви желая!
Голяма драма, че  е седяла на  кухненския плот, да я личуваме.

# 2 168
  • Испания
Според мен Цецо беше в прединфарктно състояние. Епизодът на живо започна с него. Лежеше в хола със скръбна физиономия и упорито пипаше ноктите на ръцете си. По някое време някой попита Джулиана какво иска /само гласът ѝ се чуваше/ и тя отговори, че иска да вземе чаша вода за Цецо.

# 2 169
Заедно с краката с пантофите? Вие сериозно ли? Никого не предлагам да линчуваме, но подобно поведение, според мен, много говори за мирогледа на хората, за културата им.

# 2 170
Заедно с краката с пантофите? Вие сериозно ли? Никого не предлагам да линчуваме, но подобно поведение, според мен, много говори за мирогледа на хората, за културата им.
На мен изобщо не ми направи впечатление. Ама чак това да говори за мирогледа на хората 😶. Ок.

# 2 171
  • София
Мартин и Боби с какъв статут влизат? Предполагам няма да са редовни участници, а само ще се завъртят там няколко дни (колкото да им изядат храната, ако има такава де  newsm78).

# 2 172
  • Варна
Ще има надскачане сега. Да видим коя двойка ще представи ПЪРВА секс сцена в къщата на ББ! Играта е съвсем различна вече, лежането по меката мебел свършИ! Simple Smile

# 2 173
Добрутру!
Започвам да харесвам Емануела.
Аз пък винаги съм я харесвала. Да, тя също има своите кусури, но пък ми е много първична и НЕзлобна. Няма много скрито покрито при нея, дори и в интервютата си. Каквото и е в главата, това и е на езика, често затова я определят като проста и селянка, но пък е много земна, не като Злата, която лети в небесата.

# 2 174
  • Варна
Според мен Цецо беше в прединфарктно състояние. Епизодът на живо започна с него. Лежеше в хола със скръбна физиономия и упорито пипаше ноктите на ръцете си. По някое време някой попита Джулиана какво иска /само гласът ѝ се чуваше/ и тя отговори, че иска да вземе чаша вода за Цецо.

Джулката само дето не попита дали на Цецо му е позволено да пие вода! Simple Smile))

Ема си има злобичка. Очакваше Мартин да е там за да й вдига акциите, но той я кара спокойно, непридворно и със самочувствие. Което е много по-добрия вариант естествено! Адмирации!

Общи условия

Активация на акаунт