VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 406
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 175
Той Блажко от облизване на зъбите и лапане на мухи с постоянно отворена уста нЕма време да каже нещо,камо ли да целуне Златка.
Тя може и да не знае,но по този начин е прояла насекоми Simple Smile

# 2 176
  • Terra incognita
Борислав щял да влезе довечера и да разкаже от първо лице какво е било ...... преди 10 години🤔😂
Какви са тия тъпотии, изкуствено се опитват да съшият скандал от стари, изхвърлени гащи. Няма давност, няма и тежест. Смешно е.
Емануела наистина изглежда влюбена. Дано този път й се получи.
Никита е изключително неориентирана и неадекватна, има някакъв личностен проблем.
Яя- човек на изкуството, какво да го правиш 😂
Вчера ми се видя и той добре сложен- висок с хубаво тяло.

# 2 177
Мартинчо можеше да влезе с букет, не само по роза Grinning
Иначе много ми харесват както по отделно, така и като двойка. Наистина влюбени и пърхащи Simple Smile

# 2 178
  • Terra incognita
Щеше да е наистина галантно, ако на всяка дама подадеше по роза, а на любимата - голям букет.

# 2 179

Джулката само дето не попита дали на Цецо му е позволено да пие вода! Simple Smile))

Ема си има злобичка. Очакваше Мартин да е там за да й вдига акциите, но той я кара спокойно, непридворно и със самочувствие. Което е много по-добрия вариант естествено! Адмирации!
Ами нормално, Цветан пръв започна да се заяжда с нея, доказвайки се пред Злата. Ако се държеше като пич и не се опитваше да се мазни на едната, нападайки другата, сега нямаше да се скатава по диваните. Само той загуби от това, защото явно Злата и Благой познават Мартин и ще си имат приказка с него, а няма да застанат на страната на гримьорчето.
 Нормално е в Емануела в момента да има някакво чувство на задоволство, гледайки Цветан свит като мишок, които малко по-рано се переше като петел. Много е лесно да се прави на интересен на жени, нали. Това, че е гей не променя фактът, че е мъж и жените не са в неговата категория. Да си търси противници в неговата категория, а не по-слаби.

# 2 180
  • в резерват
Аз не харесвам Никита
Но ще цитирам едно мнение от фейса, събрало доста лайкове:

......."Дреме и на Никита, че преди 6-8-10 години Златка е налапала големия. Тя не иска да я уязви с това, а с друго, стоящо зад това, ама нямате далновидност да видите стратегията и - иска да напомни публично, че точно Златка няма правото да повишава тон и чете морал, при положение, че са неизброими бройките и - тук боднала, в капките беше с друг, с още десетки се спрягаше, в "Островът на изкушението" се ***** като *****  и т.н. Никита се опита метафорично и индирекнно да и напомни къде и е мястото с това минало, а не че конкретния случай с Боби я яде отвътре. Един вид и казва "ти ли ше ми държиш тон ма, дето бодна всички мъже и на всички мъжете ".

# 2 181
Привет, банда! 🍀❤️ Чета ви, въпреки ограниченото ми време.
Факса доди! Много се радвам, че влезе това момче, Елвиса или както там му викат. Мбого по- приятни са ми гледане с ЕмитУ, отколкото Блаткови.
Даже се съмнявам вече в любовта на последните, след като видях снощи новата двойка.
❤️

# 2 182
  • Terra incognita
Абе...не мисля, че капацитетът на Никита е толкова голям, че да плете такива сложни стратегии.
Изсмука си този аргумент от пръстите, защото не можà да се защити. И накрая стана един буламач...
А пък Златка е доста обиграна и подготвена за подобрн тип нападки. Запази хладнокръвие и се държа на ниво.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 10:49 от VickyTaylor

# 2 183
Щеше да е наистина галантно, ако на всяка дама подадеше по роза, а на любимата - голям букет.
Албена и Цецо към кой пол спадат?!
Аз бих им подарила по един татул.ЦъВФнал Grinning

# 2 184
  • Варна

Предните рози в къщата ги бяха изяли, та ББ е решил да не ги храни на аванта! Joy

Уникален Благой с наргилето!!!! 57:15 от линка на Mari_Mar за снощи.
На мухата "Къш!"

Mari_Mar Flowers Hibiscus

# 2 185
  • в резерват
Абе...не мисля, че капацитетът на Никита е толкова голям, че да плете такива сложни стратегии.

Не е голям, съгласна съм. Той, ако беше голям щеше да е от лидерите в къщата, а не досадна дуднеща периферия
Обаче гавраджийството на Биги не е за подценяване, както и сценарият, в който ги е набутал.
Кой знае какви претенции и капризи е задоволявал и хонорари им е дал на Златка и Благой, за да влязат. И накрая щрак - сиренцето трябва да се заработи.
 Отделно ги е подсигурил и с патерицата Цеци....
От една страна Биги е чист. Невинен. Аз ви осигурих комфорт. От друга побутва другите да ги излагат.
Не случайно ги дадоха снощи как се крият в банята да  си шептят и после как  лежат, да се почесват еди къде си, да си го миришат и да му се кокорят.
Нищо имиджово нямаше в това.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 11:06 от Арбанашка кокона

# 2 186
Аз не харесвам Никита
Но ще цитирам едно мнение от фейса, събрало доста лайкове:

......."Дреме и на Никита, че преди 6-8-10 години Златка е налапала големия. Тя не иска да я уязви с това, а с друго, стоящо зад това, ама нямате далновидност да видите стратегията и - иска да напомни публично, че точно Златка няма правото да повишава тон и чете морал, при положение, че са неизброими бройките и - тук боднала, в капките беше с друг, с още десетки се спрягаше, в "Островът на изкушението" се ***** като *****  и т.н. Никита се опита метафорично и индирекнно да и напомни къде и е мястото с това минало, а не че конкретния случай с Боби я яде отвътре. Един вид и казва "ти ли ше ми държиш тон ма, дето бодна всички мъже и на всички мъжете ".

Не съм сигурна,че е стратегия на Никита,но наистина искаше да я сложи на място.Самата тя си каза,че Златка е опитала да й покаже надмощие и това,че отвори темата за Боби е защитна реакция....Друг е момента,че не й се получи добре,но явно няма с какво друго да я нападне.....

# 2 187
  • Варна
Честит РД на ЯЯ! (на патерица) Черпя клипче!

https://tekstove.info/lyric/view/17852

# 2 188
Според мен Никита е влязла в къщата с намерението да го каже с цел да злепостави Златка, а най-вероятно и уговорка с ББ. Не й се получи, по-скоро тя се изложи и се усети и започна да се оправдава толкова досадно, че чак отблъскващо. По-добре тя да си ходи.

# 2 189

А пък Златка е доста обиграна и подготвена за подобрн тип нападки. Запази хладнокръвие и се държа на ниво.
Ниво -2. Никак не е подготвена, според мен. Върти малоумно очи и толкова. Но в нейна защита ще кажа, че може би връзките й са били предимно с боклукчави и посредствени мъже и в такъв случай няма как да се постигне ниво, по-високо от -2.

Общи условия

Активация на акаунт