VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 435
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 190
В началото запази хладнокръвие,но после се изнерви и намеси Благой....Разклати се със сигурност !!

# 2 191
  • София
Я Я има ужасяващ поглед. Дано да си тръгне....
Винаги, когато погледна Никита, Миленита....Милена....веднага се питам: Как може да има хора, да дадат пари за "разкрасяване", да легнат под скалпела и да се направят на уроди???!!! И характерът й е гаден...

# 2 192
  • Terra incognita
Спомням си предното влизане на Златка в ББ. Беше в началото на връзката с онзи ем ем ей боец. Беше изключително предпазлива и обрана. Общо- взето нищо не видяхме от нея.
Явно всяка година ББ си има таргетни личности, с предначертан сценарий, проследяват се предимно нишките, свързани с протагонистите, имаме второстепенни, има и такива, които са част от декора. Тая година, явно, Блатка са на прицел. Колкото и да се мислят за умни, каквито и адвокати да имат, ББ винаги е крачка напред.

# 2 193
Да, Блажко наистина имаше приматски изпълнения под чаршафа снощи. Чак повярвах, едва когато тази сутрин прочетох, че и други са го видели. С какво е симпатична Емануела, която си беше качила задника, краката с пантофите и всичко друго на кухненския плот??? Как се търпи това? Никакви емоции не ме интересуват от хора, които нямат елементарна хигиена. Хубав ден ви желая!
Голяма драма, че  е седяла на  кухненския плот, да я личуваме.

То да беше само Емануела, тя поне беше облечена. Гъмов само по боксерки беше седнал на същия този плот, Албена и тя обича да посядва по маси и плотове, Никита и нея я видяхме седнала на плота, май всички сядат на него, кой облечен, кой само по бельо...

# 2 194
Много тъпо, че вкарват хора от вън, естествено, че ще им изпеят всичко. То и при излизанията е така де..

# 2 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А пък Златка е доста обиграна и подготвена за подобрн тип нападки.
Разбира се, че е подготвена, тя дори си го каза снощи пред Цецо - "За какво може да иска да говори с мен една жена". Съвсем очевидно е свикнала да води подобни разговори.  Laughing

# 2 196
  • София
Интересно е, че вкарват хора отвън. Ще има интрига! ВБ е цар в това! Интересна ще бъде появата на Борислав. Златка каза, че не е имала връзка с него,а е било само флирт.... Той какво мисли?!

# 2 197
  • София
На неангажиращ секс явно новото име е "флирт".
Това според Златка Joy

# 2 198
  • София
Харесвам новата визия на Албена Вулева. Добре й стоят тъмните цветове за червило, грим и цвят на косата.

# 2 199
  • Terra incognita
Е така де, на сексането вече му викат флирт, все пак са в национален ефир, а и не звучи така пошло 😂

# 2 200
  • Оптимист по принуда
Флирт по флирт и хоп! - станала шаврантия. Sunglasses

# 2 201
Аз не харесвам Никита
Но ще цитирам едно мнение от фейса, събрало доста лайкове:

......."Дреме и на Никита, че преди 6-8-10 години Златка е налапала големия. Тя не иска да я уязви с това, а с друго, стоящо зад това, ама нямате далновидност да видите стратегията и - иска да напомни публично, че точно Златка няма правото да повишава тон и чете морал, при положение, че са неизброими бройките и - тук боднала, в капките беше с друг, с още десетки се спрягаше, в "Островът на изкушението" се ***** като *****  и т.н. Никита се опита метафорично и индирекнно да и напомни къде и е мястото с това минало, а не че конкретния случай с Боби я яде отвътре. Един вид и казва "ти ли ше ми държиш тон ма, дето бодна всички мъже и на всички мъжете ".

А Златка кога и на кого е чела морал?

# 2 202
Разбирам Никита, че търси начин да се защити от масовите атаки срещу нея и вече поради чувство на безпомощност почва неусетно да стъпва накриво, като примерно интригата със Златка и Борислав, която е напълно неуместна и излишна в случая. Но защо именно Златка стана жертва на това? Струва ми се е защото наистина Никита завижда на Златка - завижда и че е готина и знае как да прикотка всеки мъж, дори такъв пичага като благоверния Борислав. Завижда и че нейните козметични и пластични корекции са успешни, а на Никита не са. И за това я разбирам - то си е гадно да изглеждаш така и някаква като Златка да се върти покрай теб и да ти боде очите и душата. Струва ми се, че всяка на мястото на Никита би се почувствала така и затова не я обвинявам, а ми е жал за нея че в на всичкото отгоре и някакви Златки и ръчкат в душата и я натъжават още повече. Сигурно има причина да са и се случили всички тези наистина огромни нещастия за една жена - да бъде обезобразена - но от това което виждам - а то е една мила и добра и женица в лицето на Никита и една зла кучка в лицето на ЗЛАтка - изглежда наистина несправедливо, че злата е имала късмет с разкрасителните процедури, а добрата е изтеглила късата клечка. Не знам, но се поставям на нейно място и изпитвам силно умиление към Никита -  и тя живее с това нещо, а съм сигурна, че много на нейно място биха сложили край на живота си.

# 2 203
Тя си ги търси масовите атаки. Иска по този начин пак да спечели.
Поне да не беше болна и да се сополиви постоянно......

# 2 204
Хайде, за пластичните обезобразявания може и Никита да няма вина, обаче това, че прилича на гущер в тялото от безбройните и необятни татуси за това вината си е изцяло нейна. Като се размаха ръцете и пръстите и се извиват нагоре, точно като лапа на гушер изглеждат и ми е много гнусно. Няма какво да се сърди Никита, за мен тя пък е един комплексиран и в много голяма степен неприятен човек.

Общи условия

Активация на акаунт