VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 394
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз я разбрах Никита,че със Златка искаше да се обясни,защо има по-различно отношение към нея,точно това че е имала нещо интимно с мъжа ѝ.Но не виждам смисъла,имай си и си трай,не сте отишли там да ставате приятелки и да се обичате.Но май нейната цел е да е център на внимание,дори и да стане смешна.Защото тя вече е такава,изобщо хората които искат да се "различават от тълпата",на всяка цена и с риск да са осмивани,не ги разбирам!

# 2 221
Нещо общо виждате ли? Grinning

Аз ви казАх че се пляскат тия,вие Не,та Не Grinning

# 2 222
Освен еднакви гащички и липса на съдържание, друго не 😂😂😂

# 2 223
  • София
"Бръмчалка" , салфетки, обаче Блажко си седи най невъзмутимо, гледа сеир  и опъва онова наргиле Joy

# 2 224
За пореден път не ми зарежда Нова Плей. Отвратителна подръжка имат на тая платформа.

# 2 225
  • Оптимист по принуда
Ох, изгледах жУвото /Мари Kissing Heart/. Ей тоя Благо така старателно си дръгна г*зеца и после чопли устата, значи идваше ми да ида да го плясна Mask

# 2 226
Кактусче,

При мен не зарежда през Експлорър, но пък през Хром няма грижи.

За пореден път не ми зарежда Нова Плей. Отвратителна подръжка имат на тая платформа.

# 2 227
  • Варна
"Бръмчалка" , салфетки, обаче Блажко си седи най невъзмутимо, гледа сеир  и опъва онова наргиле Joy
На бас, че са му сменили тютюна с друго? Simple Smile

Сега като се замислих ... Гъмов излиза по участия, би трябвало да знае за настроенията вън ...  за култа към Уагабунга. Затова хем гледа да е близък с ЯЯ, хем да го накара да си тръгне ... ах гадното му Гномче! Затова беше сдухан като влезе Мартин! Mag

# 2 228
  • София

ДИРЕКТЕН ЛИНК за ПРОМОТО

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 15:47 от Mari_Mar

# 2 229
  • София
Мен Никита не ме дразни,нито Ема Simple Smile
Сега като влезе и Боби ще стане интересно!

# 2 230
  • Испания
Big Brother: Most Wanted - коментар на последните събития в къщата - На кафе (23.11.2018)

При мен тръгват видеата от Нова плей. Сигурно е така, защото ми плащат от формата, за да пиша тук.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 16:43 от smileys

# 2 231
Новата песен на Емануела.

# 2 232
  • Ню Йорк

Ми хайде де, колко да чакаме лудия селяк Стоенчо да си тръгне  ooooh!

# 2 233
  • Испания
Снощи видяхме и чухме как Стоян псуваше като каруцар и плю многократно в къщата. Очаквам да видя санкции по този повод

И колко пъти вече каза, че ще излиза? Ами, да излиза. Прав му път!

# 2 234
  • София
Мен ме плаши този...

Общи условия

Активация на акаунт