VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 396
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 205
  • В царството на игрите:)
Хайде, за пластичните обезобразявания може и Никита да няма вина, обаче това, че прилича на гущер в тялото от безбройните и необятни татуси за това вината си е изцяло нейна. Като се размаха ръцете и пръстите и се извиват нагоре, точно като лапа на гушер изглеждат и ми е много гнусно. Няма какво да се сърди Никита, за мен тя пък е един комплексиран и в много голяма степен неприятен човек.
А, бе и пластичните са по собствен избор..Като видиш, че по - хубава не ставаш, пък спри, че тя направо плаши.
Татуировките също са прекалени. Очевидно иска да каже нещо на аудиторията /не във ВБ, а в живота/ с този външен вид, но тази "ярка индивидуалност" е противна. Психолозите могат да се изкажат по - компетентно.
Благой, пък мога да го чета като вестник..Във всяко нещо трябва да има мяра и добър вкус !

# 2 206
  • София
Абе...не мисля, че капацитетът на Никита е толкова голям, че да плете такива сложни стратегии.
Изсмука си този аргумент от пръстите, защото не можà да се защити. И накрая стана един буламач...
А пък Златка е доста обиграна и подготвена за подобрн тип нападки. Запази хладнокръвие и се държа на ниво.

Е как да не е подготвена и обиграна. Тя сама си го каза "Е за какво може една жена да иска да говори с мен." Толкова пъти е оправяла чужди мъже, с толкова много жени го е водила този разговор, че може вече да говори докато спи

# 2 207
Е, Благой и мяра и добър вкус! Много е ревнив горкия, а аз ненавиждам такива типажи! Ама снощи на разговора на Никита и Златка много се смях....От единадесет произволно избрани човека, Златето задължително е спала с половинката на единия, а и като я попита Никита "Аз не зная дали ти знаеш" и Златка я гледа недоумяващо, ама в първия момент нещо се замисли, демек върти си на ум бройката и се чуди "Кой пък е сега този, с когото съм спала?" Ама и то преди осем години....Златка оттогава що трудов стаж има, ще ти помни тя.

# 2 208
  • густо майна Филибето
Не, чисто и просто се замисли тая отсреща наред ли е, че й задава такъв въпрос.

# 2 209
Тя си ги търси масовите атаки. Иска по този начин пак да спечели.
Поне да не беше болна и да се сополиви постоянно......

Викаш че сама си пуска цифките ли? Много си ми умничко. Ми айде всеки с хрема да го нападаме щото ни дразни, че си духа носа. 

milmich, явно не си наясно с тия неща. Да не мислиш, че жервите на пластики, които са заприличали на плашила са го направили за кеф? Имай предвид, че една пластика може да оправи едно и да развали друго. Ама така да го развали, че да те принуди да тръгнеш да го оправяш. Но ако нямаш късмет може пак да се случи, че и да го оправиш, пък друго нещо да развалиш. И така тръгваш по пързалката на обезобразяването не защото го искаш, а защото някой некадърник буквално те е принудил да го направиш. Затова най-добре човек изобщо да не почва, щото няма никаква гаранция, че ще се получи както искаш и с това да си останеш. Забележи, че хората, които имат корекции много често имат не една, а няколко по себе си. Тръгнали с цел да оправят само едно нещо и да спрат, но некадърник им е объркал плановете. След всичко това малко хора ще останат без комплекси.
А татуировките и изобщо не ги виждам - ако не им бяхте обърнали внимание нямаше и да ги забележа.

# 2 210
  • София
Разбирам Никита, че търси начин да се защити от масовите атаки срещу нея и вече поради чувство на безпомощност почва неусетно да стъпва накриво, като примерно интригата със Златка и Борислав, която е напълно неуместна и излишна в случая. Но защо именно Златка стана жертва на това? Струва ми се е защото наистина Никита завижда на Златка - завижда и че е готина и знае как да прикотка всеки мъж, дори такъв пичага като благоверния Борислав. Завижда и че нейните козметични и пластични корекции са успешни, а на Никита не са. И за това я разбирам - то си е гадно да изглеждаш така и някаква като Златка да се върти покрай теб и да ти боде очите и душата. Струва ми се, че всяка на мястото на Никита би се почувствала така и затова не я обвинявам, а ми е жал за нея че в на всичкото отгоре и някакви Златки и ръчкат в душата и я натъжават още повече. Сигурно има причина да са и се случили всички тези наистина огромни нещастия за една жена - да бъде обезобразена - но от това което виждам - а то е една мила и добра и женица в лицето на Никита и една зла кучка в лицето на ЗЛАтка - изглежда наистина несправедливо, че злата е имала късмет с разкрасителните процедури, а добрата е изтеглила късата клечка. Не знам, но се поставям на нейно място и изпитвам силно умиление към Никита -  и тя живее с това нещо, а съм сигурна, че много на нейно място биха сложили край на живота си.

Добре де, дори и да е така, защо скача основно на Златка. Та Емануела е в пъти по-красива от нея, Джулката сега с новите устни също е много красива. И трите са пипани, но тя само към Златка насочва енергията си. Според мен тя не може да преглътне, че стои в една къща с жена, която е "флиртувала" с мъжа й преди 8 години и това е. Може би щеше да го преглътне, ако жената изглеждаше по-зле от нея, но все пак това ще е доста трудно предвид нейната визия.

# 2 211
  • София
Уж разправията е напълно по сценарии на ББ.
Лошото то е, че двете главни "актриси" не стават за тази работа.
На Блажко, както и на Цецко им се получава обаче.
Може би не са били запознати и от вътре им идва.
На единия простотията, на другия клюкарщината.

# 2 212
Да, аз мисля, че Никита има комплекс относно външността си и това е в основата на всичко. По мои спомени тя и затова беше нападана в оня побъркан предишен формат, от който нямам точен спомен, единствено ми се мотае някакъв тотален откаченяк и истерик по потник, който и се святкаше нещо тогава. И понеже тогава тя спечели, сега със същите пинизи, ама не става.....Че даже и със самочувствие заявява "Аз вече съм печелила този формат" Това да не би да означава, че е абонирана за победата и сега?

# 2 213
Добър ден деца на Вселената!
Hug

Панагиря на площад "Непипаж" : майка Никита уязвява да се знае - мъж и споделел рецептата за кекса на Златка от преди 10на години, но всичко е точно! Хигиена 0лева.

# 2 214
Боже, преди десет години някой бил с някого, пернишка трагедия.....само в главата на Никита.

# 2 215
Скрит текст:
Разбирам Никита, че търси начин да се защити от масовите атаки срещу нея и вече поради чувство на безпомощност почва неусетно да стъпва накриво, като примерно интригата със Златка и Борислав, която е напълно неуместна и излишна в случая. Но защо именно Златка стана жертва на това? Струва ми се е защото наистина Никита завижда на Златка - завижда и че е готина и знае как да прикотка всеки мъж, дори такъв пичага като благоверния Борислав. Завижда и че нейните козметични и пластични корекции са успешни, а на Никита не са. И за това я разбирам - то си е гадно да изглеждаш така и някаква като Златка да се върти покрай теб и да ти боде очите и душата. Струва ми се, че всяка на мястото на Никита би се почувствала така и затова не я обвинявам, а ми е жал за нея че в на всичкото отгоре и някакви Златки и ръчкат в душата и я натъжават още повече. Сигурно има причина да са и се случили всички тези наистина огромни нещастия за една жена - да бъде обезобразена - но от това което виждам - а то е една мила и добра и женица в лицето на Никита и една зла кучка в лицето на ЗЛАтка - изглежда наистина несправедливо, че злата е имала късмет с разкрасителните процедури, а добрата е изтеглила късата клечка. Не знам, но се поставям на нейно място и изпитвам силно умиление към Никита -  и тя живее с това нещо, а съм сигурна, че много на нейно място биха сложили край на живота си.

Да бе, търси начин да се защити като напада друга жена, страшна стратегия няма що. И айда пак жената е винова за всичкоооо! Защо не обвинява Бориславчо, че той е имал връзка със Златка? Да си е стоял девствен. Може би Златка го е насилила? Мъжете винаги ни лук яли, ни лук мирисали, все дай жените да разпъваме на кръст.

Просто играта на Никита не се получи, веднага я усетиха, че иска да се прави на жертва и тя от безсилие реши да нападне друга жена за връзка от "само" преди 10 години. И аз даже не я разбрах какво дуднеше снощи - не й пукало, пък го казала, пък тя е окей, ама Благой дали е окей, тя нека да бъде лошата (за какво?!), искала да уязви Златка, но пък тя била окей .... чудно ми е дали въобще самата тя се разбира какво има предвид, защото аз не мога да я разбера.

Колкото до нелепите й корекции - те се поправят до някаква степен. Виж Холивудки звезди като Кайли Дженър или Кортни Кокс, постоянно си махат или слагат филъри в устните или по лицето. Друг е въпросът, че Никита може би се харесва така, защото е различна, а на нея май й е най-важно в живота да бъде разлинча от другите.

# 2 216
Може би Никита прави намек, че щом е избрана след явлението Златка, значи струва повече , м ?

# 2 217
Разгледах стари снимки на Никита - тя е била много различна много пъти. Даже татусите са различни, даже има снимка с Борислав и без татуси поне по ръцете, а преди това в ББ е цялата татуирана. Сега и някаква операция на скулите и челюстта си е правила, в първия формат е някак квадратна и груба в лицето, сега е с остра брадичка и малки скули.....Като цяло във всичките й версии не ме кефи, ама хич. Камо ли като почне да си размахва и извива нагоре  татуираните длани наистина ми е гадна и прилича на влечуго. Не разбирам какъв й е проблемът на нея, Албена правилно й каза, че колкото и да скимти и да се прави на мъченик, номерът и този път няма да мине. В едно съм категорична - жената страда от логорея. Ожалих Гъмов, който беше вързан за нея, аз на негово място щях да полудея.

# 2 218
Нещо общо виждате ли? Grinning

# 2 219

Общи условия

Активация на акаунт