VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 416
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 250
Реших да изгледам живото предаване отпреди два дни и Стоян тотално се срина. Определя кой е каймакът на обществото. Да ме извинява.

# 2 251
Много ме изкефи от промото Емануела как му каза че Обслужващ персонал ми такъв си е откъде вади толкова самочувствие и лае по хората които му дават хляба. Да заминава че от ден първи ми е анти тоз пикинез.

# 2 252
  • Terra incognita
Щото,пък, Ема, кръчмарската певачка, не е обслужващ персонал. Пеят на този и онзи и прибират парата.

# 2 253
Щото,пък, Ема, кръчмарската певачка, не е обслужващ персонал. Пеят на този и онзи и прибират парата.
Даже и не пеят,а само си отварят устите.

# 2 254
Много ме изкефи от промото Емануела как му каза че Обслужващ персонал ми такъв си е откъде вади толкова самочувствие и лае по хората които му дават хляба. Да заминава че от ден първи ми е анти тоз пикинез.
Не само, че е обслужващ персонал, ами без Злата е напълно незабележим. Никой нямаше да му обърне внимание, ако не и беше закачен за фустата. Той затова се опитва да води нейните битки. Покрай нея се „отърква” в мъжете, с които никога няма да бъде, а иска. Много жалка твар.

# 2 255
Жалко, че в предния ББ не се намери кой да каже на Кулагин, че е обслужващ персонал.

# 2 256
  • Варна
Тоя виц ще го скрия:
Скрит текст:
Никита: Спала си с мъжа ми!
Златка: О! Кога?
Никита: Преди 8 години.
Златка: Така ли? Кой е мъжът ти?
Никита: Как кой, Боби!
Златка: Може ли да си по конкретна?
Никита: Кво се правиш сега? Боби - ръгбиста!
Златка: Да не очакваш да помня личните данни на целия отбор по ръгби?!?!
Joy Joy

# 2 257
За пореден път не ми зарежда Нова Плей. Отвратителна подръжка имат на тая платформа.

ДИРЕКТЕН ЛИНК за ПРОМОТО

Много, много благодаря!!!🌻🌼🌷

# 2 258
Гледам със закъснение епизода от вчера, но онлайн.

Сериозно ли някой се връзва, че Гъмов е ядосан на ЯЯ?
Изглежда като да играе етюд.
А ЯЯ не е подъл и нагъл. Истинският ЯЯ не знаем какъв е, но това, което виждаме тук, е игра. Просто играе ББ по своя си начин. Иска да провокира и да дразни, явно е леко садистичен.
Но нарочно прави всичко, което прави. Не го прави добър човек, но го прави добър/интересен играч.

Знам, че това мнение идва със закъснение. Simple Smile

# 2 259
Това е мисля професията на един певец, пее и прибира парата, какво друго трябва да прави. Поправи ме ако греша.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 18:30 от Чочита

# 2 260
  • Варна
akoiskash-vqrvai, aз съм напълно съгласен с теб, но мисля че и като човек не е лош. Той досега е обидил единствено Албена. Провали мисии - да, но ...страда с тях, гладува с тях, мръзна с тях и ги търпеше когато го гонеха и хулеха. Не е лошо това, че си отстояваше позицията. Така мисля.

# 2 261
Така погледнато, всеки е обслужващ персонал за някого. Освен кралските особи може би, макар че в днешно време и те вече са сведени до това ниво. но и тук нямаме такива.

... мисля че и като човек не е лош. Той досега е обидил единствено Албена.
Първо, не е вярно и второ, защо я обиди всъщност? Защото го номинира? Мноого добър човек, няма що Simple Smile

# 2 262
Това е мисля професията на един певец, пее и прибира парата, какво друго трябва да прави. Поправи ме ако греша.

Ами то по тази логика  и Цецо е гримьор следователно това му е професията, гримира и прибира парите, какво друго да прави, просто неточно се изказа Емануела с цел да го обиди, но и двамата не си остават длъжни 😀😀😀

# 2 263
Певецът е артист. Има талант, но и работи за усъвършенстването на таланта си.
Фризьорът може да е артист, ако прави сценичен грим например.
Цецка прави клонинги със оранжеви Тръмп лица и кафяв контур. Обслужващ персонал е и още как. При това доста посредствен в сферата си от снимките, които видях в инстаграма му.
Емануела хич не е голяма певица, но е име, дали защото има красиви очи, тяло или песен за таралеж в гащите, артист, който излиза на сцена. Може да не ми харесва сцената й и публиката й, но тя не е обслужващ персонал 😉

# 2 264
  • София
На мен са ми смешни маниерите на Цецко. Дрехите му, тембъра му и как скача като някоя джинка с петльовия си гребен Joy

Общи условия

Активация на акаунт