VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 11 /19.11. - 26.11.2018/

• 93 361
  • 2 877
  •   1
Отговори
# 2 310
Нещо не разбирам на Никита драмата каква е, сама си създава филми в главата.
Обаче Благой го захапал това наргиле и не пуска, ми отвори ги тези кастанети и ако си мъж ще прекратиш всичко.

Хич не умеят да правят диалог, никакви дами не са 😂

# 2 311
  • Испания
тя е адски несвързана.

Ко?

# 2 312
  • София
Тая Никита строши тъпомера от всякъде. Аз по-тъпо същество, което не може да каже нищо и само каканиже не бях виждала. По-зле е и от Мегз егати. Направо съм в шок честно ви казвам. Без думи останах

# 2 313
  • София
Потокът на мисълта й е несвързан, то ако изслушам още един монолог ще забравя да говоря и аз Satisfied

# 2 314
  • София
Никита падна много ниско.
Златка се държи много по-достойно. А Благо не зная как издържа, да й зашлеви един и да млъкне. То от друго не разбира това нещо. Всякакви може да са Златка и Благо, но Никита пресолява яко вече, в друг филм е тя. Дано я  изгонят в понеделник, непоносима е.

Емануела много ме кефи откакто си показа скорпионския характер. В началото се държеше като фикус, я сега каква е отракана.

# 2 315
  • София
Много изпростя брадъра, много. Но пък за сметка на това бележи развитие. Все по-просташко и по-просташко става.
А пък аз все по-мазохистична....

# 2 316
  • густо майна Филибето

Обаче Благой го захапал това наргиле и не пуска, ми отвори ги тези кастанети и ако си мъж ще прекратиш всичко.
Мъжете нали знаеш как прекратяват спора. Ще ми се да го видя, ама не става в ББ.Joy

# 2 317
Злата ѝ е крещяла. Явно, пак нещо неизлъчено
Излъчиха го. Когато Златка защитаваше Цецо, и се развика.. Тогава Никита каза, "да не си отворя устата и аз".. От където тръгна всичко.

# 2 318
  • Варна
Никита е получила от най-шеметните факсове на Тигъра.

# 2 319
  • Испания
Злата като ѝ крещи, Никита побеснява, че някаква известна на цял сват бръмчалка го прави. Точно с 1-2 думи може да ѝ затвори устата. Ама тя тръгна да се обяснява като по време на парламентарен контрол. С това губи.

# 2 320
Никита има страшно много комплекси.

# 2 321
Никита не може да схване какво точно си мисли.

# 2 322
Никита хич не е в ред. То бива комплексарщина и жалки стратегии ама  тва е направо нереално. Тази история за мъжа на никита не мига да разбера защо никита я разказа изложи се сама.  Ще я уязви като каже че преди 100 години е спала с мъжа й. Мега проста вече не мига да я слушам. Цеци почна да ме кефи 0.о

# 2 323
  • София
Аз твърдо не харесвам Златка, обаче в този случай чак я съжалих. Никита е толкова неадекватна и непоследователна в приказките си, че Златка освен да мига, друго не може да направи. Тя милата даже не успя една дума да каже - Никита сама си пита, сама си отговаря и после сама си се сърди и започва да си спори Joy

Искрено се надявам, когато Боби влезе, да я дръпне в банята или където си поиска и да й обясни, че се излага сериозно и веднага да я накара да спре. Според мен той й е кръшкал /не със Златка/ доста пъти, а тя само му е прощавала и понеже явно се чувства несигурна, тъй като не са женени, отключва някаква агресия, защото изпитва жестока несигурност във връзката си. Мои разсъждения!

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 21:35 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 324
  • София
Злата ѝ е крещяла. Явно, пак нещо неизлъчено
Излъчиха го. Когато Златка защитаваше Цецо, и се развика.. Тогава Никита каза, "да не си отворя устата и аз".. От където тръгна всичко.
Лошото на Никита е, че не знае кога да си отвори устата,  а още по-малко кога да я затвори.

Общи условия

Активация на акаунт