Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 413
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
Мери, знам че си на работа, но може да изтанцуваш танца на радостта. Симо не можа, но Роса успя най-накрая да стане фермер на седмицата. Роман напълни гащите. Милена също.  Grinning
По-добре не можеше да стане.
Дидо досега съм го подкрепяла във всички дуели, в които е участвал, но точно днес не бях за него.

# 106
  • Вестерос
Много се радвам, че Росица спечели и е фермер.
Роман глътна дръвцето.
Алекс и тя по-тиха от тревата стана. Искам я нея за ратай.

# 107
Аз искам Милена за ратай и на дуел. По възможност с Александра. Която от двете  и да си ходи, ще се зарадвам много.
Роман най-дълго ми беше фаворит. Разочарова ме отношението му към Росица. Не съм във фермата и не знам защо толкова я мрази, но е прекалено груб. 
Смятам, че той е искрено и лесно за манипулиране дете, което Милена и Георги използват. Животът му никак не е лесен. Дори постоянен адрес няма.
Нещо се загатна за него , което продукцията пази в тайна, може да си има и някаква лична драма.

# 108
В интерес на истината ако Симеон беше претендент и бяха същите игрите пак Дидо щеше да загуби - 100 процента. Точно такива игри дай на Симо и няма кой да го бутне.

# 109
Ензим, благодаря за темата! Бързо оздравяване на детето! 🤗

Богат за коментари епизод.
Жоро продължава да дразни с поведението си, очите му чак ще изхвръкнат от напъване.
Симеон и той джедай го раздава. Бе що така не си пият хапчетата тия хора?!  
Сашка само съска по ъглите с посестримата си Милена. А имитирането на Христина беше грозна работа.  Не подхожда на учителката, редовен коментатор на събитията във фермата. Добре, че намалиха последните и изяви, дотегнаха ми вече.
Роман...ако не беше отвратителното му отношение към жените, щях да го харесвам безрезервно, но в това отношение си е дървеняк.
Влезе Яни, много ме зарадва. Голяма душа е, до последно го подкрепях в миналия сезон.
Росица ме изненада приятно. Много се радвам, че ще поразмърда чорбаджиите вътре.
И накрая - Гинчееев!!!! 😊С голям кеф ще го гледам! Няма да избухне срещу Жоро. Все пак е за малко и ще се въздържи, освен ако не е провокиран, а Жоро няма да си го позволи.
Интересна седмица предстои. 😏

# 110
И нека подмазването да започне СЕГА!  Mr. Green

Скрит текст:
Снощи докато търсих промото за днес (което така и не открих) попаднах на информация, която би могла да е спойлер, но би могла и да не е.   Thinking  На който му е интересно може да погледне на страницата на Уикипедия. Във всеки сезон участниците са изброени по реда на напускането. За този сезон също.  Whistling След Митко, излиза че Христина е следващата напуснала Фермата. След нея за съжаление са Симеон и Росица. Разбира се може и случайно да са изброени по този начин участниците, а не по реда им на напускане.  Rolling Eyes

# 111
И нека подмазването да започне СЕГА!  Mr. Green

Скрит текст:
Снощи докато търсих промото за днес (което така и не открих) попаднах на информация, която би могла да е спойлер, но би могла и да не е.   Thinking  На който му е интересно може да погледне на страницата на Уикипедия. Във всеки сезон участниците са изброени по реда на напускането. За този сезон също.  Whistling След Митко, излиза че Христина е следващата напуснала Фермата. След нея за съжаление са Симеон и Росица. Разбира се може и случайно да са изброени по този начин участниците, а не по реда им на напускане.  Rolling Eyes

Тука пък според този спойлер излизат други финалисти, става още по-интересно Grinning

# 112
  • София
Много се радвам, че най-накрая се разбута схемичката на ядрото във властта. Браво на Роси, заслужи си фермерството! Роман тъкмо беше започнал да ми става симпатичен в последните няколко епизода и днес се омаза зверски. Нямам представа защо изпитва такава неприязън към Роси, всъщност няма и значение - такова поведение е абсолютно неприемливо, независимо каква е причината. Но аз мисля, че въпреки всичко, Роси няма да го избере за ратай. Много се радвам, че точно в нейната седмица са гостите, защото съм сигурна, че никой няма да си позволи да бойкотира и да прави каквото си иска. Нали все пак ще се борят за имунитет.  Mr. Green

# 113
Прешъс,
Скрит текст:
къде я видя тази подредба? нещо не ги виждам подредени по начина, който казваш: поправка, намерих го, дано не си права Sad

# 114
Прешъс,
Скрит текст:
къде я видя тази подредба? нещо не ги виждам подредени по начина, който казваш

Скрит текст:
Най-отдолу са подредени участниците, за момента по такъв начин, че е всеки следващ отпада.

# 115
  • тук и там
Симо започна да го гони параноята,не му се отразява добре алкохола.Жоро се прави на голям мъж-нищо ново.Роман- ми дребно човече,със недопустимо поведение към жена.Това за боя на жени,супер тъпотия-ама какво да очакваш от човек,дето азбуката не знае даже. Роси-фермер!  Супер! Много съм доволна от развоя на събитията. Мисля че ще бъде женски дуел пак тази седмица.Не знам..Ванчето ми се струва  основен конкурент на Роси,може нея да прати-ако играе стратегически. Ама тя ще дръпне Лили и най-вероятно ще се върне.Може и Милена да се окаже дуелист.Иначе от мъжете-се надявам да е Роман,но си мисля че  Жорко ще е,ако се стигне до мъжки дуел.
За финалистите .Не отваряйте,ако не искате да знаете .
Скрит текст:
Наистина е така във Уики..Поне до Митко са си подредени по ред на излизане.Що просто не ги подредиха по азбучен ред...Ще стане ясно ако Хриса излезе сега.        

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 00:19 от Kaisia

# 116
Не знам Росица как изтърпя всички гадости от страна на Роман! Тя може да е всякаква, но не заслужава такова отношение. И тя има семейство, деца които я гледат. И как пък никой не му направи забележка да спре с тия гаври и никой не защити Росица! Като не я харесва да не и обръща внимание. Той щото голям убавец!
Искам Милена и Роман ратаи.

# 117
  • Другата България
Кълва от телефона, затова ще съм кратка-юпииииии! Благодаря на Прешъс и на останалите, ама направих грешката да й отворя спойлера....😣😣😣 дано има грешка в изчисленията.Пардон, в написаното.

# 118
  • Sofia
И аз направих грешката със спойлера. ooooh!

Скрит текст:
Аз,заради тази особа,съм склонна да спра да гледам предаването,така откровено ме дразни.Та ако се окаже вярно...не знам Sick.Рядко неприятна личност ми е.Още от самото начало имам странното предчувствие,че я гласят за победител,не знам защо.Дано да не е вярно и да се окаже случайна подредбата,с две ръце се моля. Praynig Praynig

Много съм доволна от развоя на събитията тази вечер.Интересна седмица ще е с Роси.
Само не разбрах,гостите за коя седмица ще дават имунитет на някого?
Аз съм малко против такива външни намеси.А и не ми се гледат особено много старите участници /е,може само Гинчев  Mr. Green/.
Миналата година ги вкараха,за да оправят малко бакиите на онези вътре,че за нищо не ставаха.Ама сега... ThinkingОсвен да дадат имунитета на някого,не виждам какво друго ще правят.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 01:48 от avi10

# 119
В уикипедия тези които са все още във фермата са подредени по азбучен ред. Тези които са вече отпаднали ги подреждат по реда им на изгонване отзад напред. Няма спойлер там.

Общи условия

Активация на акаунт