По-добре не можеше да стане.
Дидо досега съм го подкрепяла във всички дуели, в които е участвал, но точно днес не бях за него.
На който му е интересно може да погледне на страницата на Уикипедия. Във всеки сезон участниците са изброени по реда на напускането. За този сезон също.
След Митко, излиза че Христина е следващата напуснала Фермата. След нея за съжаление са Симеон и Росица. Разбира се може и случайно да са изброени по този начин участниците, а не по реда им на напускане.
На който му е интересно може да погледне на страницата на Уикипедия. Във всеки сезон участниците са изброени по реда на напускането. За този сезон също.
След Митко, излиза че Христина е следващата напуснала Фермата. След нея за съжаление са Симеон и Росица. Разбира се може и случайно да са изброени по този начин участниците, а не по реда им на напускане.

.Рядко неприятна личност ми е.Още от самото начало имам странното предчувствие,че я гласят за победител,не знам защо.Дано да не е вярно и да се окаже случайна подредбата,с две ръце се моля.

Освен да дадат имунитета на някого,не виждам какво друго ще правят. Препоръчани теми