Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 417
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
Ами дано да е така.Щото иначе хич не ми харесват "финалистите"..Аз забелязах само че отзад -напред си вървят по ред на отпадане.
Редактирам се!-Права си! Ура!

# 121
  • Калгари, Канада
Много се изкефих и на Симо, и на Роси. Очаквам Гошо и Милена в обора, ако нямат имунитет. И Милена за дуелист.

Странно как Яни се бил припознавал в Георги. Аз нищо общо не виждам.

# 122
В уикипедия тези които са все още във фермата са подредени по азбучен ред. Тези които са вече отпаднали ги подреждат по реда им на изгонване отзад напред. Няма спойлер там.
Жива да си! Не знам, дали ще повярвате, но така се бях ядосала снощи, че сън не спах да мисля как е възможно точно тези хора да са на финал, а то си имало простичко и съвсем логично  обяснение, което също се опитах да намеря, но признавам си, не ми достигна капацитет.
Та... както казах в предишно мнение, тази седмица ще се наслаждавам максимално на предаването. Роси е изключително справедлив и незлоблив човек, дано хората вътре поне мъничко започнат да оценяват всичките и положителни качества. Може би всеки един от тях на нейно място би пратил Роман ратай и дуелист, но тя няма да го направи (предполагам само, но съм почти 100% сигурна). Лошо впечатление ми прави Лили (освен Милена и Александра), как запя и тя в общия хор, но не бива да я виня вероятно, защото тя няма силата (психическа и физическа) на Симо и Роси да се усмихва и реагира хладнокръвно при всяка нападка.

# 123
  • тук и там
Аз не съм гледала предните сезони,но дори и аз смятам -поне от пръв поглед,че нямат нищо общо Яни и Георги.

# 124
Моля някои да ми напише кои са отпаднали и кои са уж финалистите според уикипедия, че нещо немога да видя.

# 125
А аз пак заспах. Чета и се радвам за моят фаворит-Роската!
Сега ще диря нейде да изгледам епизода, за да коментирам.

# 126
Джоли, пуснах на лични.

Във всеки сезон идва един момент, в който напълно се изключва външния сняг, всички задълбават в битовизми и дребнавост, натрупва се напрежение. Тогава вкарват старите участници, за да разведрят малко обстановката.
По повод ратаите - искам Милена ратай и първи дуелист. Сигурно Лили ще изгърми, но такава е играта. Поне малко да и запари на Милена.

# 127
Моля някои да ми напише кои са отпаднали и кои са уж финалистите според уикипедия, че нещо немога да видя.
Джоли, спокойно, няма такова нещо в Уикипедия, просто отпадналите дотук са написани по реда на отпадане под тези, които "са още вътре" .

Ето и списък по седмици - фермер, ратаи, дуелисти, отпаднал -

Не ги слагам в скри текст, защото няма за какво. Simple Smile

# 128
Благодаря момичета.

# 129
  • London
Александра и Милена толкова пък траурни физиономии..... защо? Ми играта е към края си, чак пък толкова да нямаш желание да я играеш. Адски противни гарги, която и да излезе тази седмица би било голямо удоволствие за мен.

# 130
Стигам до момента, в който сутринта Симо си търси пейката и обяснява, че ще натроши всичко.
И да, не е точно заради пейката, той обяснява защо се е почувствал обиден и заплашен-само го дебнат да го цакат и съвсем резонно е да си помисли, че може да са му разкарали пейката още преди да разберат, че Митака изхвърча, а не Симо. Разбира се, че няма как да им има вяра. И Лилето-ама наистина ли заради пейка-какво да и обяснява, като тя е бавен реотан и приема дословно думите, не вижда смисъла.
А леле, а Жоро колко е тъп, прост и нагъл, без извинение.
Излагацията е за Жорко. Симо си говореше нещо, каза си, оня изтрещя.
И дано чете Жоро, да се огледа в очите на останалите, колко му е айкюто на него.

И въобще, Жоро да се чуди на тона на Роси не говори за високо айкю. Жената е съвсем нормална, какво са очаквали, просто за злобни и настроени. За Роман да не коментирам, ужасен мъж. Дидо се подразни, че не би.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 09:19 от smetanapalata

# 131
  • София
Ако има женски дуел, всяка от жените би дръпнала Лили за втори дуелист. Нищо че победи Христина - изглежда слаб участник.
Ако Роси иска да я запази във фермата, трябва да помисли с кого би се справила Лили. Като че ли най-лесно ще й бъде с Александра.

# 132
  • Пловдив
Абе Александра е скрита лимонка, не е сигурно кой кого ще победи. Факт е, че е тъмна Индия кой би избрала за ратай и дуелист Роси. Най-логичното е дуела да е женски и като гледам физиономията на Милена, тя ще е ратай вероятно. А дано. И да иде на дуел, за да разберем аджеба силна ли е или само така си мислят другите. На мен не ми изглежда силна. Даже смятам, че е по-слаба от Лили, така че А дано да е тя на дуел, за да видим какво може. Разбира се, важни са имунитетните игри, от тях зависи адски много, на Роман как му отрязоха всякакви варианти.

# 133
И нека подмазването да започне СЕГА!  Mr. Green

Скрит текст:
Снощи докато търсих промото за днес (което така и не открих) попаднах на информация, която би могла да е спойлер, но би могла и да не е.   Thinking  На който му е интересно може да погледне на страницата на Уикипедия. Във всеки сезон участниците са изброени по реда на напускането. За този сезон също.  Whistling След Митко, излиза че Христина е следващата напуснала Фермата. След нея за съжаление са Симеон и Росица. Разбира се може и случайно да са изброени по този начин участниците, а не по реда им на напускане.  Rolling Eyes

Аз ли не виждам или са го редактирали и вече не излиза така?
Поправка видях, че сте го кометирали вече, списъка е по азбучен ред в началото, в таблицата няма дописано за следващ отпаднал.

# 134
  • София
На мен ми се струва, че Сашка няма да я бива в някои по-силови игри. Ако трябва да реже, сече и дърпа- няма да има сила. Но пък ако трябва да припка по греди и стълби - там ще е добра.
Милена е по-якичка. Силата й е там, където Сашка е слаба, и обратно.

Нищо чудно в Уики да са направили редакция на публикацията. Все пак - Фермата чете тук, както стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт