Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 418
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
В уикипедия тези които са все още във фермата са подредени по азбучен ред. Тези които са вече отпаднали ги подреждат по реда им на изгонване отзад напред. Няма спойлер там.
Жива да си! Не знам, дали ще повярвате, но така се бях ядосала снощи, че сън не спах да мисля как е възможно точно тези хора да са на финал, а то си имало простичко и съвсем логично  обяснение, което също се опитах да намеря, но признавам си, не ми достигна капацитет.
Та... както казах в предишно мнение, тази седмица ще се наслаждавам максимално на предаването. Роси е изключително справедлив и незлоблив човек, дано хората вътре поне мъничко започнат да оценяват всичките и положителни качества. Може би всеки един от тях на нейно място би пратил Роман ратай и дуелист, но тя няма да го направи (предполагам само, но съм почти 100% сигурна). Лошо впечатление ми прави Лили (освен Милена и Александра), как запя и тя в общия хор, но не бива да я виня вероятно, защото тя няма силата (психическа и физическа) на Симо и Роси да се усмихва и реагира хладнокръвно при всяка нападка.

Може и да не са това финалистите, защото до Митко (последния отпаднал засега) отгоре надолу участниците са подредени по азбучен ред! От Митко  надолу наистина са по реда на отпадане..... Ох дано да съм права, защото иначе ще съм доста разочарована и аз Simple Smile

# 136
  • тук и там
И аз се чудя,няма ли кой от другите да направи забележка на Роман за постоянните обиди от негова страна.Е*а си кретена ! Толкова ли не му стига акъла да помисли че каквато и да е тази жена- според него, то   тя има семейство,близки и деца най-вече,които гледат предаването и виждат как майки им  системно е обиждана.Роска не се занимава със него,защото и е много под нивото..Ама другите и те-що си траят?Мишки...

# 137
И Роман и Жоро си позволяват.
Нямам против някой да не е симпатичен на друг. Дори да му е противен. Хората са различни, чувстват, виждат и ценят различно. Но са събрани там и няма опция, както Роси обясни, тя да спре да живее и да говори с останалите, защото на Романчо му е неприятно. Проблемът си е негов в случая и е очевидно, че не умее да го управлява.
На изблиците на Жоро пък си траят, за да не излее и върху тях същото. Поведението му е на типичен вербален насилник. Ако Роман обижда, но и заплашва едва ли  не (ок, да не заплашва, но одобрява боя над жени), то Жоро също одобрява, но е и вербален насилник той. Разпознавам го прекрасно, тъй като съм имала досег с такива.

# 138
Ехаа,ама Роската как искренно се радваше.Тя си каза в началото,че не е там за приятелства,каузи,родолюбие-има си лична цел.Тъй като я гледам,е в добри  отношения с всички.
  Мъжете вътре са всички до един льохмани, да не кажа нещо цинично- как може да позволят такова отношение на Роман към Роси?!А и женките и те-бе как една не каза нещо?!Седят и се хилят като пачи!Особено пък Лили, или поне нея даваха в кадър, иначе много невинна душица.Все повече не я харесвам-аз по принцип тоя бесарабско-македонски,и прочие патриотизъм  не го харесвам,не  им вярвам.Дошла с автобуса в София,и веднага се почувствала българка.
    Симо не трябваше така да губи контрол,иначе го разбирам за това,което   го гнети.
   Гошо,запри се,брато!Излагаш се-лишил се от семейството и дъщеря си.Да не би да е заради мен?
    Александра,като разбра,че Владо Николов ще влиза,то едно вълнение,едно чудо,"А пък мен Владо Николов ме е настъпвал".
    Искам Гинчев да ги взриви,да почне с Гого.

# 139
Не познавам старите участници и ще ми бъде интересно да видя как ще се намесят по-точно.

# 140
Искам Гинчев да отнесе Гошо, обаче си мисля че Гошо ще пази поведение заради имунитета.
Иначеее Гинчев ще го постави на място.

# 141
 С риск да ядосам симпатизантите на Роси, вчера разбрах с какво дразни останалите. Със самочувствие и не контролирана емоционалност. И докато първото не го намирам за лошо качество, въпреки, че не винаги го покрива, емоционалните изблици и неадекватните реакции понякога държат хората настрани. Спора Милена - Росица беше показателен и грозен за двете страни. Докато едната казваше 2-3 думи с неприятен , наставнически тон, другата изприказва куп празни приказки. Когато затваряха лятната кухня, на простичкия въпрос на Хриса : "какво правиш?" с подтекст да се включи и тя, Роси я заля с думи и самохвалби как и колко пъти е рязала и т.н. А се оказа, че не е толкова добра в меренето и няколко пъти рязаха докато пасне плоскостта.
Да се гордееш с прякора Хитлер е нелепо и глупаво. Вината е на този, който и го е лепнал, но нейната вина е, че не знае  май кой е Хитлер и е приела с радост да я оприличават с него. Както не знаеше нищо и за убийствата по соц границата и се гордееше с дядо си, прекарал службата си там. То всеки се гордее с дядо си и не допуска, роднините му да са участвали в нещо лошо, но начина по който го изтърси и каза, че не я интересува показва, че малко неща я интересуват. Това съм видяла, това пиша. Била съм край човек с подобна емоционалност и е натоварващо, вярвайте ми.
Някой питаше защо не харесваме Роман. Ами ей за това, вчерашната сценка с Роси показа тоталната му липса на възпитание, уважение към жените , самочуствие на "голям мъжага". От както се е "заял" с Росица, шегите му са язвителни и повтарящи се.По същия начин включи и Хриса в ритуала на прогонването на каръка.Защо беше нужно ? Защото е дребнаво и злобно човече и не може да го скрие. А групата около него мълчи и го поддържа , защото всеки се води от стадното чуство за сигурност. Надявам се в техен интерес да са оценили правилно случката с Митака и да знаят, че ще ги жертва по пътя към успеха без замисляне.
Радвам се , че ще върнат Гинчев , беше голям образ и е емоционален като Росица, но е по-умен. Дано Владо ги озаптява Яни и него, че кой знае на кого ще връчат имунитета каквито са бързаци.
Роси постъпи великодушно с Роман и няма да го прати ратай, дори ако не спечели имунитет.Освен ако няма избор. Привиждам Сашка като ратай и дуелист, има хубав повод фермера да не изглежда дребнав - Сашето не е била ратай. Вярно е,че дои и не се скатава от работа, но не е живяла в обора и т.н. нека опита Mask ако и пратят и Жоро, може да е щастлива. Ще падне голямо клюкарене ,кой е необразован, кой е глупав, кой иска наградата на всяка цена....и отговора им винаги ще е Нури.Mask
Скрит текст:
Той пък като махна качулката ми заприлича на I.T., казвам го с добро чуство Smile
Жоро  с Лили коментираше, че Симеон е ...глупав.Всъщност Лили намери думата и се учудих, как човек с инфантилно поведение като нейното определя хората като глупави. Странен -да, с различно чувство за хумор - да, но глупав?  Абе, умници са те.....единия се мисли за голям играч, другата за "нежна хубавица".....айде, че и аз май трябва да прескоча до огледалото. Днес ги навях и насях Mask
Скрит текст:
И продукцията хич не чете тук, не се лъжете. Все едно им е, вече всичко е свършило, епизодите заснети ...чака се финала. Видях поста им и въпроса над него, по скоро промотират страницата на Фермата, че може да е спаднала посещаемостта и. А там сигурно има реклами от които падат стотинки, стотинки....Mask

# 142
В уикипедия тези които са все още във фермата са подредени по азбучен ред. Тези които са вече отпаднали ги подреждат по реда им на изгонване отзад напред. Няма спойлер там.
Абсолютно си права, ама кой да мисли?  smile3538 Само като ги видях ония тримата Сашка, Ваня и Жорко най-отгоре и ми призля. Извинявам се на всички, които неволно подведох.  Hug
Дано Роси да си изиграе картите правилно.

# 143
Хайде и аз тук. Разбрах, че Росица е станала фермер. Не можах много да гледам, само дочух как Роман й казва, че не я харесва или нещо подобно. Тя избра ли кой ще е ратай или довечера ще стане това?
Благодарско на Ензим за труда Simple Smile

# 144
Ратаите довечера.  Peace На мястото на Росица щях да избера Роман и Милена.

# 145
Мисля, че добре се получи снощи, интересно ми е да видя как ще се справи Росица като фермер, въпреки, че не съм й фен. Мисля, че Дидо умишлено пада на дуелите. Явно не му се занимава с тази длъжност Simple Smile

Роман се направи на много сърдит на Симо по време на гласуването. Гласува в полза на Росица, защото не ще да ходи на дуел в края на седмицата.

# 146
Не знам дали Дидо умишлено падна на дуела или толкова си може.
Ако е умишлено е ловко измъкване от отговорност за задачи, за избор на ратаи и пращане на дуел.Така ще е добър за всички и никой няма да му се сърди.

# 147
Толкова си може Дидо, с 300 зора би най - слабия на дуела.

# 148
Росица, след всичкото мачкане и стъпкване е съвсем нормално да се радва и да е емоционална. Бих се чудила на обратното аз.

# 149
Еее,що да не се зарадва Роси?  Те със Симо са вечно отхвърляни и сега да не се порадва?! Но не беше злорадо, отмъстително, беше като дете в сладкарница.

Общи условия

Активация на акаунт