Та... както казах в предишно мнение, тази седмица ще се наслаждавам максимално на предаването. Роси е изключително справедлив и незлоблив човек, дано хората вътре поне мъничко започнат да оценяват всичките и положителни качества. Може би всеки един от тях на нейно място би пратил Роман ратай и дуелист, но тя няма да го направи (предполагам само, но съм почти 100% сигурна). Лошо впечатление ми прави Лили (освен Милена и Александра), как запя и тя в общия хор, но не бива да я виня вероятно, защото тя няма силата (психическа и физическа) на Симо и Роси да се усмихва и реагира хладнокръвно при всяка нападка.
Може и да не са това финалистите, защото до Митко (последния отпаднал засега) отгоре надолу участниците са подредени по азбучен ред! От Митко надолу наистина са по реда на отпадане..... Ох дано да съм права, защото иначе ще съм доста разочарована и аз
ако и пратят и Жоро, може да е щастлива. Ще падне голямо клюкарене ,кой е необразован, кой е глупав, кой иска наградата на всяка цена....и отговора им винаги ще е Нури.
Само като ги видях ония тримата Сашка, Ваня и Жорко най-отгоре и ми призля. Извинявам се на всички, които неволно подведох.
На мястото на Росица щях да избера Роман и Милена.