Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 430
  • 799
  •   1
Отговори
# 180
И аз ще помоля някой да обясни как протича финала, че хич не съм наясно и още не разбирам защо е толкова важно мнението на зрителите.
Дидо за мен е единственият, който досега успя да запази имиджа си чист от сплетни, лицемереничене и грозни изцепки. Единствено в спора си с Христина губеше самообладание, но някак обяснимо и всичко беше право куме и в очи, а не да ходи да се тюхка и да пухка, опитвайки се да очерни някого, а после пред него да прави мили очички в стил Милена.
Росица пък от самото начало не можех да приема, че е толкова проблемен човек, колкото се опитват да я изкарат. Имам едно неприятно предчувствие, че от продукцията ще направят опит да й провалят фермерството с някакви уж нововъведения и прецеденти, но дано да се лъжа. Просто усещам, че я недолюбват и се възползват от всеки сгОден случай да й натрият носа, както в случая със зайчето, както и в случая с напиването, та...имам си едно наум, че ще се пробват да я затруднят максимално и ако има някакви предвидими схеми, да й ги осуетят. Нищо чудно и тя да има такова предчувствие като мен и затова да действа нелогично. Повечето от нас очакваха да прати Роман за ратай, тя реши да го облекчи откъм работа...Не знам, наистина не знам какво й се мъти и на нея в главата, но подозирам, че има план и тя да цака играта, мислейки с няколко хода напред.

Друга, малко безумна възможност, която ми хрумва е, имайки предвид вечните скандали между Роси и Роман и това, което после се случва, е тайно да са се уговорили двамата да разиграват целия този сценарий с цел заблуда на врага и лека-полека да елиминират останалите, които се осланят на омразата им и си мислят, че не са застрашени. Така донякъде си обяснявам "нелогичните" действия и на двамата. Роман в ролята на Троянския кон. Ей такива ми ти работи...конспиративни.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 15:59 от Анонимен

# 181
  • Стара Загора

Колко време ще стоят старите участници и с каква цел? Thinking newsm78
Старите участници ще стоят тази седмица, с цел да харесат някого на когото да дадат имунитет за "една важна игра". Така казаха И и А.

# 182
  • Другата България
Колко време ще стоят старите участници и с каква цел? Thinking newsm78
Старите участници ще стоят тази седмица, с цел да харесат някого на когото да дадат имунитет за "една важна игра". Така казаха И и А.
  newsm78 Нещо се обърках. Ще имунизират някого за дуел, така ли? И за кой дуел - сегашния, предстоящ, или този в следващата седмица? Забравила съм как беше миналата година, нали имаше пак подобно нещо и го дадоха на Калоян.....

# 183
  • Стара Загора
И аз мисля, че ще е имунитет какъвто дадоха на Калоян от предния сезон. За това ще е голямо мазнене!

# 184
Щита не прати ли Калоян директно до финал?

# 185
  • Другата България
Направо съм забравила как беше, но нещо такова се получи, да.

# 186
Имунитета ще е за един дуел.Спечелилия го ще може да го използва ако бъде избран за дуел.
Миналата година беше така, но важеше до полуфиналните дуели.
Тоо заради това Гошо и Роман се увъртяха около Яни и се хилеха като.зелки.С този имунитет ако го използваш правилно може да идеш много по лесно на полуфинал.
Не знам защо но имам лошото предчувствие, че ще го дадат на Гошо .

# 187
Дано не,че тогава ще се помисли за краля-слънце!

# 188
  • Другата България
Дано не си права.
Аз залагам на Дидо, или на Ванчето. Mr. Green

# 189
  • София
Прекрасен епизод! Аз по принцип ползвам интерактивна тв и гледам фермата след полунощ.Влизах преди това във фейсбук и налетях на всенародната радост.Отделно знаех,че Яни ще влиза и се наредих да гледам с най-голямата си усмивка! Simple Smile
Успех пожелавам на Роси в управлението и в избора на ратай и дуелист,дано няма спънки с имунитетите.Но то има достатъчен брой противни участнички,все някоя ще става.Най -много ми се иска Сашка да отиде в обора и после да затвори вратата на фермата след себе си. Simple Smile
Колкото до имунитета,който ще дадат бившите фермери,си мисля,че те ще действа разумно и ще посочат човек,който наистина има нужда от това и аз си мисля,че ще посочат Дидо,Нури или Симо.Останалите го раздават алфа-мъжкари ,които могат да смажат на арената всеки. Simple Smile

# 190
Дано не,че тогава ще се помисли за краля-слънце!
Е той и сега се мисли за такъв, накъде повече.

# 191
  • London
Дано не си права.

Не, Яни не би избрал според мен известен за имунитет. Мен ме изненада, че се самоопредели като Гошо, нямат нищо общо честно казано. И аз се замислям дали него няма да имунизира, дано не.... ще ме разочарова, надявам се грешните му впечатления да са, защото просто е гледал малко от Фермата.Mask

# 192
  • постоянно
Георги и Милена  ратаи за мен .

# 193
  • Другата България
Дано не си права.
Не, Яни не би избрал според мен известен за имунитет. Мен ме изненада, че се самоопредели като Гошо, нямат нищо общо честно казано. И аз се замислям дали него няма да имунизира, дано не.... ще ме разочарова, надявам се грешните му впечатления да са, защото просто е гледал малко от Фермата.Mask
Добре,тогава може и Нури. Но все пак залагам и на Дидо. Peace
А и нали и другите двама ще имат думата? Thinking

# 194
  • London
Ами, ако имат предполагам, че може и наистина да е Нури....или пък Симеон, Гинчев не харесва хора, които плямпат против емигрантите та ме съмнява да се съгласи Гошо да е имунизиран дори и Яни да поиска, Владо Николов сякаш също вярвам би заложил на Нури.

Общи условия

Активация на акаунт