Дидо за мен е единственият, който досега успя да запази имиджа си чист от сплетни, лицемереничене и грозни изцепки. Единствено в спора си с Христина губеше самообладание, но някак обяснимо и всичко беше право куме и в очи, а не да ходи да се тюхка и да пухка, опитвайки се да очерни някого, а после пред него да прави мили очички в стил Милена.
Росица пък от самото начало не можех да приема, че е толкова проблемен човек, колкото се опитват да я изкарат. Имам едно неприятно предчувствие, че от продукцията ще направят опит да й провалят фермерството с някакви уж нововъведения и прецеденти, но дано да се лъжа. Просто усещам, че я недолюбват и се възползват от всеки сгОден случай да й натрият носа, както в случая със зайчето, както и в случая с напиването, та...имам си едно наум, че ще се пробват да я затруднят максимално и ако има някакви предвидими схеми, да й ги осуетят. Нищо чудно и тя да има такова предчувствие като мен и затова да действа нелогично. Повечето от нас очакваха да прати Роман за ратай, тя реши да го облекчи откъм работа...Не знам, наистина не знам какво й се мъти и на нея в главата, но подозирам, че има план и тя да цака играта, мислейки с няколко хода напред.
Друга, малко безумна възможност, която ми хрумва е, имайки предвид вечните скандали между Роси и Роман и това, което после се случва, е тайно да са се уговорили двамата да разиграват целия този сценарий с цел заблуда на врага и лека-полека да елиминират останалите, които се осланят на омразата им и си мислят, че не са застрашени. Така донякъде си обяснявам "нелогичните" действия и на двамата. Роман в ролята на Троянския кон. Ей такива ми ти работи...конспиративни.