Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 446
  • 799
  •   1
Отговори
# 210
Кой мъж взе имунитет?

# 211
# 212
Е как няма да вземат имунутет- на живот и смърт им е за това Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 213
Няма значение според мен кой мъж е ратай. Роси ще направи женски дуел.

# 214
Ето го бе - Гинчев.
Лили що го гледа като извънземно.Гошо и той под вежди.

# 215
  • русе
Роман -пълен дрисльо

# 216
Няма да смеят да бойкотират фермерството заради страха да не загубят имунитета от гостите. ..
Роси, ако сама не се издъни няма да има проблем

# 217
Роман е задник.  Голям задник! Направо ми иде да си отвъртя един, задето някога съм го харесвала! 😝
Гинчев, при все простотии дето ръси, е много готин. Припомних си колко много го харесвах, макар, че и той си имаше моменти на изтрещяване.  Осъзнал е нещата от позицията на времето.

# 218
  • Sunshine state
Няма такъв гъз като Роман.. А преди го харесвах. Рие дъното. Милена ми иде да я фрасна с нещо по вирнатата чотура.
Не съм гледала предишни сезони на предаването и за мен тези участници са непознати, но се надявам да дадат имунитета на някого, който си заслужава. Може и от продукцията да са им казали на кого да го връчат.

# 219
Не гледам, кажете какво прави Роман?

# 220
Роман наистина е лигльо.Алекс обаче се държа много добре.

# 221
  • Sunshine state
Хахах, Христина ме изкефи как й го рекна на Милена.

# 222
Не мога да повярвам, че го казвам, но Христина ми напълни душата, когато се намеси между Гинчев и Милена, много се смях, Милена беше като натровена. От разговора на Яни и Иван усетих, че двамата не я харесват, тя НЯМА да е с имунитет.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 22:21 от Паганне

# 223
Миналия сезон го спечели Яни.Предлагам този да дадат наградата на Гинчев.
А , Яни ако продължи да Аресва Гошо/ който е учудващо тих от какро гостите са вътре/, ще вземе верно да му даде амулета.

# 224
За пръв път чувам, че Роман не може да понася Алекс.Тоя харесва ли накой друг освен Гошо? И Милена работила с мутри  и май като хвалба го каза.Обаче Яни много точно хвана , че има нещо в погледа и. Още в началото го забелязах и аз, тежък поглед има.
Яни и Гинчев са по- добри водещи, по- забавни и спонтанни. Радвам се, че ги виждам. Нооо, Яни да внимава с Гошо, всички им се мазнят яко.
Алекс достойно прие ратайството, без капризи. Роман да не е женомразец? Винаги намира начин да обиди жените, дори Алекс подхвана и то пред Яни.Добре,че момичето има чувство за самоирония и обръща всичко на смях.
Христина е класика, накова Милена и се описа като героиня за има - няма 3 минути.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 22:34 от Tary

Общи условия

Активация на акаунт