Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 449
  • 799
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Може ли информация какви игри играха, кой спечели имунитет и кой е мъжът ратай, че бях на кино и хванах само Сашка, че е в обора.

# 226
Може ли информация какви игри играха, кой спечели имунитет и кой е мъжът ратай, че бях на кино и хванах само Сашка, че е в обора.
Пренасяха яйца през препятствия и / ужас/ Гошо и Милена спечелиха имунитети
Сашка отиде в обора с Роман, който пък обяви бойкот

# 227
Май само аз съм на линия и дано отговоря правилно.Играта за имунитет беше пренасяне на яйца с нещо като метална вилица, дълга и тежка, през слама, дъска като люлка и т.н. от жените убедително спечели Милена, от мъжете с 3 яйца Гошо би Нури.та се наложи за ратайкиня да бъде определена Алекс, за ратай - естествено Роман.
Ааа, имало и други "сови",като мен Mask

# 228
  • Вестерос
Благодаря ви Hug Не съм познала мъжкия ратай, но и Роман ме устройва. Дано Роси го прати на дуел. 

# 229
Ех,колко ни дразнеше Христина. А то, Миленка я бие по всички параграфи. Ей, направо отрова пръска  като си отвори устата. И гледа  много лошо,много. Роман пък, тъкмо го захаресвахме и той се оля.

# 230
  • Калгари, Канада
Искам Алекс на дуел. Колкото и Роман да и е черен на Роси, дано прати Алекс.

А защо Гошо гледаше като отровен при влизането на Яни, като седяха всички на масата? После при влизането на Гинчев също, всички усмихнати, Гошо с ледена физиономия. Според мен, никак не му се нрави тяхното влизане, веднага си мисли как ли това ще му се отрази на играта. Явно никак не обича изненади.

# 231
  • London
Значи на Роман му беше хубаво като му ратайстваха докато беше фермер. Не ги харесвам аз тия бойкоти. Росица си ратайстваше много примерно, та не го заслужава без значение какви са им отношенията. Има неща, които са над тия неща....ама Роман толко си може, както и преди казах беден и осакатен емоционално, липса на емпатия. Продължавам да го мисля.😉

Гошо, много пренавит ми се вижда. Само на нвго му личи повече от Роман, че победата е на всяка цена.

Иначе съм за женски дуел. Време й е на Алекс.....стига толко спа курорт.

# 232
Яни и Гинчев са като глътка свеж въздух във фермата. По-добрите Иван и Андрей.  Joy  Малко съм притеснена обаче на кого ще дадат амулета. Яни се припознал в Георги, Роман бил свястно момче... Rolling Eyes Добре, че поне усетиха Милена и схемите в главата ѝ. Тая как само налази Гинчев...  ooooh!  Така ме е яд, че спечели имунитета.  Twisted Evil Явно китките я болят само в режим "работа". В режим "дуел" нищо им няма.  Whistling Роман е такова ла*но, без извинение. Чудя се ако беше ратай с Милена дали пак щеше да бойкотира Росица?  Thinking Така ми се иска да отиде на дуел в неделя. Нещо много си повярва. Лигльо!
Надявам се Росица да се справи добре с фермерството.

# 233
  • София
Роман и Милена се очертават като най-противните ми личности в тази ферма. Не разбрах защо Милена гледаше като натровена, когато Роси й възложи задачата със суджуците. Сигурно очакваше да не е заета с нищо, както обикновено, за да може на спокойствие да лиже задниците на гостите. А Роман си е едно рядко л..но, без извинение.
Гинчев... ех, беше ми любимец в предния сезон. Яни ми се вижда доста поразчупен, въпреки че задаваше доста тъпи въпроси на Симеон.  Laughing Дано успеят да си съставят правилно мнение за всеки, въпреки преструвките и четките и дадат амулета на най-заслужилия.

# 234
Гинчев и Яни се радвам, че ги виждам пак. Роман тъкмо беше спрял да ме дразни, дори караниците му с Росица някак вече ми станаха безразлични, но с този бойкот... Можеше да си вдигне акциите, но уви.

# 235
Изгледах сега епизода, за да видя защо се възмущавате от Роман. Аз пък не съм учудена, и аз бих реагирала сходно на него. Много обичам да игнорирам хора които ме дразнят, и аз бих им казала какво мисля за тях. Така ще сме си наясно и двамата какво да очакваме един от друг, т.е. нищо. Явно Росица ще го изпрати на дуел, но той не се и страхува от дуела за което браво.
Александра е ужасна, така я е страх, така се мазни на Росица.

# 236
Не вярвам да го изпрати на дуел. За какво й е да прави мъжки дуел на този етап, много би ме изненадала с такова решение? Поне аз не бих.

# 237
  • тук и там
Роман показа колко струва поне.Липса на всякакво достойнство,както и зрялост. !Значи той може да казва какво да става,може да обижда,може да си позволява всичко към останалите,ама -те него трябва да го молят,ласкаят и галят със перце само.И да-има нещо сбъркано във него, според мен- емоционално твърде незрял индивид,който мисли само и единствено за себе си и за НИКОЙ друг-и във фермата,и вероятно  извън нея! Между другото-вече започвам да го съжалявам някак-точно както и Христина,има нещо там-в семейството ли,не знам  и аз къде ,което не било наред и това им е взело много , и за съжаление е вече е късно за тях.. Осакатени емоционално хора.И също -ми е малко странно това,че от 16 годишен се грижи сам за себе си-защото за сега се държи като типичният  глезльо.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 08:10 от Kaisia

# 238
Изгледах сега епизода, за да видя защо се възмущавате от Роман. Аз пък не съм учудена, и аз бих реагирала сходно на него. Много обичам да игнорирам хора които ме дразнят, и аз бих им казала какво мисля за тях. Така ще сме си наясно и двамата какво да очакваме един от друг, т.е. нищо. Явно Росица ще го изпрати на дуел, но той не се и страхува от дуела за което браво.
Александра е ужасна, така я е страх, така се мазни на Росица.

Ще игнорираш в реалния живот. Във Фермата са за игра. Бойкот на ратайството няма общо с мразенето на някой и дразненето. Даже едно ратайство е чудесен начин да не си в допир с дразнителя. Трака изолираха и Хрисата преди. Роси си го каза-искам да видя какви са ни взаимоотношенията с другите, когато Роман не е тук да се драка.

# 239
Чак пък късно да е за тях, та те са още толкова млади.
И не го видях да мисли само за себе си, когато беше фермер последният ден само той работи, работлив е не може да му се отрече. Росица също работи, но и при двамата има нещо сбъркано. И при двамата е в семейството, при нея с мъжа и, при него предполагам с майка му. За разлика защо харесвам него, а не нея, това е алкохолът.
Да така е за игнора на вън и вътре, и Росица постъпи добре като го прати ратай. Но аз разбирам игнора му, защото тя също каза, че ако пак е ратай ще го игнорира, сега той и го връща. И други, според мен за него е много трудно да получава заповеди от нея и за това също я игнорира.

Общи условия

Активация на акаунт