Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 454
  • 799
  •   1
Отговори
# 240
Формирането на характер и ценностна система става преди годините на Роман. На тези му години вече е получил достатъчно. От какво точно, че да е такъв-той си знае. И дали е взел достатъчно също той си знае (а може и да не знае, невежеството е блаженство) и да се мисли за велик. Нека създаде свое семейство, нека гради взаимоотношения и отглежда деца, пък тогава мога да го сложа наравно с Росица да го сравнявам. Към момента ми е на дъното на класацията. Алкохола на Росица е равен на свалените гащи на Роман.

# 241
Добро ви утро,дами. ,От рано сте на линия. Мен вчера ме изкефиха Гинчев и Яни, как я надушиха Милена. А Роман, не го разбирам. Такава неистова настървеност срещу Росица, защо е това? Не я харесваш,ок,но това е прекалено.

# 242
Всеки си харесва негов тип персонаж във Фермата. Според мен Роман ще улегне и ще има хубаво семейство, но както казах е още доста млад. Хората се променяме през целият си живот, ако стоим на едно ниво ще е жалко.

# 243
Разбира се, че се променяме. Някои за лошо, други за друго Simple Smile
Няма база за сравнение между Росица и Роман просто.
Колкото до това, че Роман неистово се дразни на Росица-проблемът е негов, не е нито на Росица, нито на останалите. Ако иска да я игнорира-няма лошо, да го прави. Очевидно не успява обаче нито в игнора, нито в поведението.

Роси не е мой тип. На фона на останалите е по-харесвана просто, поради начина, по който показват до тук участието и.

И специално ходих да погледна на колко години са и двамата. Роман е на 26-никак не е "малък", а Роси е на 35, никак не е мнооого "по-голяма" от него. Но това са мои си критерии някакви, които съм изградила в течение на моите собствени години и опит. Смело твърдя, че 26 години са достатъчно години за някакво изградено прилично поведение и някакви поне елементарни умения при контакт с неприятни за теб хора.

Чак сега прочетох обстойно визитките на участниците, признавам си. Жорката бил в IT сектора. Някой попаднал ли е на подробности, любопитно ми е.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 08:47 от smetanapalata

# 244
Добре де, Роман не беше ли веднъж вече ратай или бъркам? Имаше сцени пак как правеше бойкоти и се шляеше с глупавата си самодоволна усмивка из двора. Нещо в началото на сезона ми се върти, не го послушаха за някаква работа и той даде игнор на задачата. Но дали ратайстваше по това време?

# 245
  • София
За Роман - за да се промени един човек, трябва да осъзнава, че нещо не е наред и да иска промяната. Тогава, да, вярвам, че е възможна. В неговият случай обаче такова осъзнаване не се наблюдава. Първо си мислех да го сравня с пубер, но като гледам моят пубер вкъщи, мисля, че Роман е по-зле. Не че тийнът е много осъзнат, обаче като му се говори от време на време му просветва съзнанието и поне се старае да осмисли ситуацията и да направи корекция доколкото му позволяват възможностите. При Роман такива просветвания не се наблюдават. Държи се като 5 годишен  Naughty
Освен това може да е млад, но не е малък. На 26 години много мъже поемат отоговност за семейство и дете, държат се зряло и не си угаждат на собсвения г.з само. На колко години трябва да е човек, за да се брои, че е узрял навреме? Ако ще узрява до 40 години ... късно е! На 40 години човек трябва да е в разцвета на силите си със стабилна основа в живота, а не тепърва да започва да живее отговорно.
Също мисля, че има нещо в детството му, което е причина да е такъв, но много хора са имали дисфункционално семейство. Разликата идва от това, че едни имат капацитета да го осъзнаят и да се променят, други нямат. Явно Роман е от вторите! На келявата ракета космосът ѝ е крив  ooooh!

# 246
Добре де, Роман не беше ли веднъж вече ратай или бъркам? Имаше сцени пак как правеше бойкоти и се шляеше с глупавата си самодоволна усмивка из двора. Нещо в началото на сезона ми се върти, не го послушаха за някаква работа и той даде игнор на задачата. Но дали ратайстваше по това време?
Беше ратай с Христина и СЛЕД като го избраха за първи дуелист Христина му даде акъла, да се скатава и да си почива преди дуел.

# 247
  • тук и там
Проблема на Роман е ,че за него всичко е позволено и може да прави каквото си иска.Може да обижда,може да нарежда на другите,може да мързелува ,може да се прави глупави  шеги  със останалите,ама те със него- не!Само че там не е на курорт.Неговата работа-ще я свършат останалите сега,и на него-разбира се,не му пука за това.Според мен -трябва да има санкции за отказалите да работят като ратаи.Цецо се гласеше и той да не работи,ако стане ратай.Миленка пък поставяше условия на Хриса,за да ратайства...Та какво да кажа-точно ратайството показва кой какъв е и във живота.Сега очаквам и Хриса,да се включи във бойкота,ако я направят ратай следващия път.

# 248
Проблема на Роман е ,че за него всичко е позволено и може да прави каквото си иска.Може да обижда,може да нарежда на другите,може да мързелува ,може да се прави глупави  шеги  със останалите,ама те със него- не!Само че там не на курорт.Неговата работа-ще я свършат останалите сега,и на него-разбира се,не му пука за това.Според мен -трябва да има санкции за отказалите да работят като ратаи.Цецо се гласеше и той да не работи,ако стане ратай.Миленка пък поставяше условия на Хриса,за да ратайства...Та какво да кажа-точно ратайството показва кой какъв е и във живота.Сега очаквам и Хриса,да се включи във бойкота,ако я направят ратай следващия път.
Абсолютно съм съгласна, правят те ратай и хоп няма да работиш. Ама такива са правилата на играта, ама някой си спазват каквото им отърва, демокрация ..

# 249
Алекс много правилно каза че няма да готвибза двама.Да видим Роман какво ще яде.Или приятелчето му Гошо дете седна със свалени гащи на лицето му ще му стане ятак и тайно ще му носи храна.

# 250
Но Гошо каза,че ако е ратай, няма да се скатава и ще си върши работата. Това при Роман е някакъв детински инат.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 10:19 от mrav4ica

# 251
  • Вестерос
Аз мисля, че имунитет ще дадат или на Лили, или на Симо.

Роман за мен няма да се промени, точно , че не осъзнава какво е грешното в поведението му и колко е жалък и противен в очите на много хора. Отношението му към Росица прекрачва доста граници. Много ми е антипатичен от доста време. Искам да излиза вече. Няма да спечели Фермата, ако иде на финал.

# 252
Може ли да ми разясните, от къде дойде историята на Милена с която се хвалеше за сина си Ради, какъв е , какво е направил, аз много съм изпуснала, а си мисля ,че  Яни и ИВан , харесаха и Роси, много ще се радвам ако вземе тя амулета, да им натрие носовете Simple Smile

# 253
Аз мисля, че имунитет ще дадат или на Лили, или на Симо.
Все си мисля, че ще го дадат на мъж, може би Симо, не изключвам Георги и Дидо. Както обаче някой уместно отбеляза зависи и продукцията какво ще им "подшушне", защото съм убедена, че и този момент го има.

# 254
  • София
Надявам се да го дадат на жена. Нека да е Роси. Тия мъже като са голяма работа да се борят до край мъжката, а не с амулети  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт