Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 883
  • 799
  •   1
Отговори
# 345
Александра нали направи женски дуел като фермер? И същата тя днес каза че Роси избрала жена от злоба.
Много нагло момиче.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 22:08 от andota

# 346
  • Вестерос
Алекс говори глупости.
Лили е супер наивна милата.
Разочарована съм много.

# 347
  • русе
Лили изобщо не очакваше да бъде избрана!!!
Очите и се напълниха със сълзи.

# 348
Роси като фермер изглежда направо щастлива. Може пък това да е нещото,което й е било нужно. Да бъде приета, да й гласуват доверие,ей тези неща...

# 349
Алекс и тя плаче, съмнявам се да го изиграва това... Голяма актриса ще излезе, но не вярвам. Напълно искрена.

# 350
  • Вестерос
Като е емоционална и ще й е много тежко защо я избира не го разбирам. Ето и Иван го казва.

# 351
Александра направи правилния избор. Харесва ми това, че този сезон всички играят стратегически. Приятелства ще правят след фермата.

# 352
  • Вестерос
Ок, но тогава да не разиграват театри, няма нужда от такива сърцераздирателни истории за приятелства.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 22:21 от Tiffany А

# 353
Много долна тази Сашка. Не съм фен на Лили, но в неделя ще ѝ стискам силни палци да отстрани Александра! За втори път ѝ забива нож. А Лили горката е пълна наивница..

# 354
  • София
А ако Александра победи и се върне във фермата, как ще се понася със другите жени? Наговори врели - некипели.
За Лили съм.

# 355
  • Пловдив
Не съм сигурна, че Лили е най-слабата. Трябваше Милена да избере. Почти съм сигурна, че смао се прави на силна, а всъщност е гола вода. И да, прав беше Иван. П. С. И вижте разликата как Митко реагира,че отива на дуел, и как Лили. И кое е мъжко и кое не.

# 356
А защо побързаха днес да е изборът за втори дуелист?

# 357
Еее, не й вярвам на Росица. Кажи си го бе жена! Елиминирам конкурент.

# 358
Не съм сигурна, че Лили е най-слабата. Трябваше Милена да избере. Почти съм сигурна, че смао се прави на силна, а всъщност е гола вода. И да, прав беше Иван.
Абсолютно на същото мнение съм.Милена е като Хриса.Вика, кряка, заканва се и гледа лошо само с цел да си мислят че е много силна.
С това постоянно пушене на физически игри ще издиша като Митко.

# 359
  • София
То е ясно на този етап, че всеки е срещу всеки. Все още се чудя на Сашка. Защо не се изправи срещу другите три жени? В един момент  пак ще е срещу някоя от тях, ако се върне.

Общи условия

Активация на акаунт