Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 218
  • 799
  •   1
Отговори
# 645
Чакам  нетърпение следвашия женски дуел, да кажем Росица - Милена, ще си сипя чаша вино и  кеф ще гледам как Роси ще ги отвее до една, тя не е подхванала мъжете, не е отвяла и тях.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 13:32 от Паганне

# 646
  • London
То, ако тръгнат да се разправят може и да се стигне до бой, то с такива като Роман не е изключено. Аз лично не виждам смисъл в това...., а и не съм сигурна, че всяко изказване Роман го прави пред 99% от всички присъстващи.... За мен продукцията е далеч по-удачно да се намеси с някакво наказание като служебно пращане на дуел примерно.

# 647
Катрала,харесва ми много предложението ти💐Я кажи Христина как да я накажат,че си позволи даже агресивно физически контакт?

# 648
  • Другата България
Я кажи Христина как да я накажат,че си позволи даже агресивно физически контакт?
Shocked Тоест?

# 649
Нещо буташе Росица да се махне от царевицата

# 650
То, ако тръгнат да се разправят може и да се стигне до бой, то с такива като Роман не е изключено. Аз лично не виждам смисъл в това...., а и не съм сигурна, че всяко изказване Роман го прави пред 99% от всички присъстващи.... За мен продукцията е далеч по-удачно да се намеси с някакво наказание като служебно пращане на дуел примерно.
Не мисля, че Роман би се репчил на друг по такъв начин, камо ли да се стигне до бой.
Не за друго , а защото и той е жалък и се чуваства велик да мачка по слабите.Гавреше се с Калоян, подиграваше се и разплакваше Лили и двамата по слаби и физически и психически.
Явно това са му удоволствията.
Опита и с Роси ама тя не поддава  и това го агресира повече и повече.

# 651
  • Другата България
doh mixed037 smile3555
Това също ли остана незабелязано и от участници, и от гости, и от продукция?

# 652
doh mixed037 smile3555
Да . В градината бяха Хриса и Ваня и. ..май Яни.Дори и някой да удари Росица си мисля че продукцията ще си затвори очите.

# 653
  • Другата България
Някой, който следи страницата във Фейса може ли да напише какви са настроенията там? Любопитно ми стана.

# 654
  • София
doh mixed037 smile3555
Май бяха само трите в градината - Роси, Христина и Ваня /която пее в общия хор/, не помня да имаше някой друг, а и не ми се връща епизода да видя, че още се чувствам силно омерзена.  Confused
Недоумявам и аз продукцията защо подкрепя и насърчава подобно отвратително поведение, недопустимо е просто. Ще ме накарат да направя нещо, което не съм правила никога досега - да гласувам на финала, ако Роси стигне дотам, разбира се.

# 655
Някой, който следи страницата във Фейса може ли да напише какви са настроенията там? Любопитно ми стана.
Аз следя, че и пиша чат пат.
Настроенията са като тук с тази разлика , че там епитетите към стадото са ...майко мила.
95 % са на страната на Роси.
Почти никой не харесва Гошо, Роман, Ваня , Хриса и Милена.
Добри отзиви има само за Симо, Нури и Дидо.
Росица и там се отчертава като фаворит.

# 656
  • Sofia
И аз не мисля,че Роман би се разправял с някой друг така.
Показателен е фактът,че той и Александра не харесва,но дъмичка не ѝ е казал.Ама тя е със силните на деня...

Все си мисля,че и Яни беше в градината  newsm78

# 657
Доколкото ви разбрах, на скандала от петък са присъствали всички, и всички са чули и видели. Затова и така коментирам. Или греша?
Специално се върнах да изгледам ситуацията отново. Не бяха там всички. На двора бяха Яни, Жорко, Милена, Ваня, Роман и Росица.

# 658
  • Другата България
Аз следя, че и пиша чат пат.
Настроенията са като тук с тази разлика , че там епитетите към стадото са ...майко мила.
95 % са на страната на Роси.
Почти никой не харесва Гошо, Роман, Ваня , Хриса и Милена.
Добри отзиви има само за Симо, Нури и Дидо.
Росица и там се отчертава като фаворит.
Затова се  Praynig на финала зрителите да имат решаващ вот. Не, защото смятам, че Росица ще е там, а защото смятам, че някоИ от стадото ще са там.
Доколкото ви разбрах, на скандала от петък са присъствали всички, и всички са чули и видели. Затова и така коментирам. Или греша?
Специално се върнах да изгледам ситуацията отново. Не бяха там всички. На двора бяха Яни, Жорко, Милена, Ваня, Роман и Росица.
Е, в такъв случай си връщам думите назад за Симо и Нури, но все пак, може да се обадят в нейна защита, поне със сигурност са разбрали или чули какво се е случило, от снимките на шокомен видяхме, че фермата не е голяма, напротив....

# 659
Ави, той Роман кого харесва, освен Гошо ,разбира се?

Общи условия

Активация на акаунт