Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 240
  • 799
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Мен даже това ме притеснява повече,отколкото самото поведение на Роман.От него явно може да се очаква всичко.Но нали уж там има хора,които се бият в гърдите,че са принципни,справедливи...
Иначи,като ги питаш,всички са достойни за победители... ooooh!

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 05:27 от avi10

# 631
  • постоянно
Това , което се случва във ферматс към Росица , в други страни се нарича ТОРМОЗ ( bullying)
За какви стойности говори формата , на това ли да учим децата си ???
😡

Милена ще даде парашута на Роман -ейййй за тоз амулет ще се избият . Толкова всеотдайна брей 😂🤪😂 ( за малко,  и да ѝ повярвам )

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 02:27 от her_76

# 632
  • Другата България
Значи във връзка с последните постове. Ето затова не са харесвани Симеон и Нури - заради мишкуването. Защото за мен това си е именно мишкуване - да виждаш, че човек, който принципно не го заслужава е тъпкан, мачкан, обиждан несправедливо и от страх и изгода /защото смяташ, че така ще си по-харесван и предпочитан/ да не се намесиш, да мълчиш като мишка и да не обелиш дума. Защото за мен позицията на Симеон и Нури е била продиктувана и породена именно от тези причини. И никой не може да ме убеди в противното. Затова и двамата няма да спечелят зрителски вот, затова и не са харесвани вътре. Нури показа, че това неговото е стратегия още от началото на играта - той позиция за нищо няма и не заема, но за мен това не е ок. Не харесвам и не одобрявам такова поведение. Затова и вече не го харесвам.
Останалите дори и няма да ги коментирам, защото са ясни, та ясни. Само позицията или по-скоро липсата на такава на Дидо ме озадачава. Толкова ли са важни тези пари, та за тях хората потъпкват основни и елементарни човешки качества? Или просто самите хора са си такива?

# 633
Дидо поне призна пред камерата, че Роси се е справила като фермер.
Докато другите без изключение не го направиха
За мен този сезон победител трябва да е Росица  ако не е тя предпочитам Дидо.

# 634
Ако само Симо и Нури ли са мълчали и мишкували?
Тези грозни псувни и обиди стават пред погледа на Милена,нали и тя е майка и има много развито чувство на справедливост,защо мълчи и се усмихва на ставащото? Защо го поощрява по този начин? Защо не го дръпне настрани и те му обясни,че така да се обижда жена не е редно?
А другите,никой не я е защитил до сега,така че хора без стратегия вътре няма.

# 635
Според мен Мери визираше Симо и Нури специално, тъй като те са хора с по-приемливо поведение там. Не обиждат,не бойкотират,работят и не се скатават.Но! Именно това НО посочи Мери. Поне аз така я разбрах

# 636
  • Другата България
За мен този сезон победител трябва да е Росица  ако не е тя предпочитам Дидо.
newsm10 smile3521 smile3501 love001
Ако само Симо и Нури ли са мълчали и мишкували?
Тези грозни псувни и обиди стават пред погледа на Милена,нали и тя е майка и има много развито чувство на справедливост,защо мълчи и се усмихва на ставащото? Защо го поощрява по този начин? Защо не го дръпне настрани и те му обясни,че така да се обижда жена не е редно?
А другите,никой не я е защитил до сега,така че хора без стратегия вътре няма.
newsm78 Нещо не ти разбирам поста, уж две кафета съм напред от сутринта. Или ти не си разбрала моя.
Коментирам само Симеон и Нури, защото аз само на тях симпатизирах и за мен поведението им от петък е огромно разочарование. Което не променя факта, че и останалите са мълчали като г@зове, което и казах - че няма и да ги коментирам, защото не го заслужават. Всички те начело с простото момче, аверът му, който тази седмица е необичайно кротък, Христина, която вече останалите харесват, обединени срещу общия враг, Ваня, която толкова иска да се хареса и вътре, и вън, и от толкова чудене как и с кого и към кого и защо да се прикрепи като мнение и поведение ЪФкорс избра грешната страна и позиция, Милена, за която аз поне всичко съм казала, и накрая Дидо, който както вече казах, малко ме разочарова. Какво повече да им коментирам на тях? Тия всички са ясни. Но Симеон и Нури са моето лично разочарование след петъчния епизод.
Според мен Мери визираше Симо и Нури специално, тъй като те са хора с по-приемливо поведение там. Не обиждат,не бойкотират,работят и не се скатават.Но! Именно това НО посочи Мери. Поне аз така я разбрах
newsm10 smile3521 smile3525

# 637
Според мен продукцията има голяма вина за отношението към.Роси.
От самото начало настройва другите срещу нея.
Първо прочитането на писмото на детето и.Изядоха я защо 8 годишното и дете не пише на български.Гошо така се блещи и крещя , че още ми е чудно как не се удуши.Другарски съд .
После историята със заека и изсмуканото обвинение че е виновна.Никой не пожела да я чуе.Обвиниха я.Другарски съд.
Сега омаловажиха и фермерството и.Затварят си очите за поведението на Роман.
Е не е ли тенденциозно.

# 638
Не съм сигурна, че Нури и Симо са присъствали всеки път на изблиците на Роман, че да се намесват.  Thinking Обикновено всеки си бачка нещо някъде. Той и Дидо е готин, но досега не съм го видяла да се намесва също.

# 639
  • Другата България
Доколкото ви разбрах, на скандала от петък са присъствали всички, и всички са чули и видели. Затова и така коментирам. Или греша?

# 640
Доколкото помня, беше пред всички. Е, винаги може да се каже : Не чух,не видях.

# 641
Доколкото ви разбрах, на скандала от петък са присъствали всички, и всички са чули и видели. Затова и така коментирам. Или греша?
Не съм сигурна че бяха всички
Милена, Хриса и Гошо май бяха там.
И гостите.
Колкото до Симо подозирам че вече го е страх.Той знае че ако фермер е някой от другите/ без Роси и Нури/ и той е без имунитет ще е ратай и дуелист

# 642
  • Другата България
Еле пък и гостите. Тях пък какво ги бърка, та не са изразили позиция?
Симо го е страх...ами и да го е страх, и да не го е страх, и да мълчи, и да не мълчи, като бял ден е ясно, че следващият мъж ратай ще е той ако е без имунитет и евентуален дуелист, така че това дали ще се обади да защити една жена не променя нещата. По същата, абсолютно същата причина Христина врещи в общия хор, за да се слее с "добрите" и да избегне именно това - да не е ратай и на дуел. Затова и се мазнеше на Росица докато не изпрати Александра в обора - тя и си го каза, такава радост изрази, че не е ратай.
Изобщо толкова са ясни вече, че повече не може и да бъде.

# 643
  • Sofia
...
 Толкова ли са важни тези пари, та за тях хората потъпкват основни и елементарни човешки качества? Или просто самите хора са си такива?
Мери,то въпросът ти е риторичен,ама да кажа-такива са си.
Както много пъти съм писала,според мен,не може вътре да си един,а навън-коренно различен.
И си е чисто мишкуване това,на всички.Разбирам да замълчиш в дадена ситуация за нещо не толкова значително,за да не се поражда допълнително напрежение.Но тук става въпрос да защитиш,при това жена.

Джоли,права си,абсолютна тенденция си е това на продукцията /не,че им е за първи път/.
Ама нали уж вътре някои се правят на мислещи.Да не говорим,къде остава човешкото отношение.
Явно толкова им е акъла...

п.п.Мери,Роси я попита Хриса,затова ли е била добра с нея в началото и тя директно си ѝ каза "да".

# 644
  • Другата България
Мишкуване е, то е ясно, затова и го написах.
п.п.Мери,Роси я попита Хриса,затова ли е била добра с нея в началото и тя директно ѝ каза "да".
Joy Ама то беше очеизвадно, толкова са прозрачни вече, че се чудя как Росица не я е "разгадала" тази...жена. Може би толкова ѝ се иска някой да е добър с нея и да я уважава, че е била подведена от фалш и лицемерие. Оффф, само като пиша и се ядосвам. smile3514 newsm61

Общи условия

Активация на акаунт