Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 242
  • 799
  •   1
Отговори
# 615
  • Другата България
Аз уж да пиша и все забравям. Миналата неделя след дуела се приспах с "Папараци". И в просъница чух някакво интервю с едната от близначките и някакво известно нейно гадже, но понеже съм хем заспа, хем невежа, не разбрах кой е и с какво е известен. Грък. Май. И за сватба говориха, ама пък като че ли ставаше въпрос за другата близначка, отново за грък. Може и да не съм чула добре. Катрала, ти нали ги имаше във фейса, вярно ли е или съм сънувала? Laughing
Пак да питам за амулета - кога ще го дават? Утре ли?

Това с непроверяването на задачите и реално заслужени кошници заради това е направо.... Sunglasses Mr. Green Stop И "случайно" във фермерството на Росица.....

# 616
  • London
Май е боксьор приятеля и аз дочух, че ще се женят, но не знам нищо повече.

# 617
Не си сънувала Мери.Това за близначките и аз го гледах.За амулетът не знам, и аз се чудя

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 20:02 от Ivaboteva

# 618
Близначките са има ли рожден ден https://www.instagram.com/yoankata/ в сторито има доста клипчета,май повечето фермери са били там.

# 619
  • София
Аз уж да пиша и все забравям. Миналата неделя след дуела се приспах с "Папараци". И в просъница чух някакво интервю с едната от близначките и някакво известно нейно гадже, но понеже съм хем заспа, хем невежа, не разбрах кой е и с какво е известен. Грък. Май. И за сватба говориха, ама пък като че ли ставаше въпрос за другата близначка, отново за грък. Може и да не съм чула добре.
Това и аз го гледах случайно - този грък е някакъв певец, снимаха клип с някоя от фолкаджийките /не ги различавам много  Blush/ и едната близначка беше с него. Каза, че не са гаджета, тя му била преводачка само, но били приятели. А сестра й щяла да се жени за грък, получила предложение след излизането от Фермата.

Мен в снощния епизод ме издразни и радостната усмивка на Андрей и веселото "Убеден съм", когато Роси каза, че ще й изкарат решението за цигарите през носа, веднага щом си тръгнат наставниците. Вместо да реагират по някакъв начин на вербалното насилие срещу нея, водещите го приемат с овации. А за нещо много по-малко, като това, че си била пийнала, я изправиха на другарски съд...  Confused

# 620
  • София
Тук дискусия отдавна няма.
Но както ви казах аз се забавлявам все още.
Харесва ми как си ме питате, как ме обрисувате защо не ви отговарям и как разбрахте какво е семейството ми. Интересно ми е до къде ще стигнете.

Всеки има право на мнение - теб Роман те радва - ОК, така да бъде.
Бих искала да разбера и друга гледна точка - кое е това положително качество, което той изяви в последния епизод? Аз не видях - подскажи ми, ако съм пропуснала.
Да поговорим за Роман.
(С което искам да кажа, че ти не си темата на разговора.)

# 621
Масово фермерите са били там + аз по случайност бях там Grinning Иначе до колкото видях бяха Симеон, Жоро, Роман, РОСИ/да точно така мразената от всички Роси/, Нина, Гергана, Христина, Калата, Лилия, Цецо и други май не си спомням, нали разбира се и главните лица, заради които са се събрали всички - Ива и Йоана Grinning . Атмосферата беше много добра, цялото внимание беше насочено изцяло върху тях. Абе супер беше Grinning Бяха са стъкнати всичките, съвсем различна светлина от фермерската и многоо готини. Забавляваха се все едно се знаеха от години.

П.С. И Александър е бил там, но не съм го видял.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 23:50 от shokomen

# 622
А аз се чудя , защо Радилена не е била

# 623
😂😀Как Гошо е отделил от "скъпото" време с дъщеря си да отиде на дискотека с Хриса
Ти пък! Много ясно, че преди диското е завел детето на народни танци с цървулките, които лично изработи за нея.  Whistling   Mr. Green
Според мен близначките са поканили всички, а са дошли тези, които са имали желание и възможност. 

# 624
  • около Варна
Изгледах снощния епизод. Казали сте всичко, няма да повтарям, просто отношението на една част от фермерите към Росица е ужасно, каква психика има тази жена, за да издържи, не знам.
Шапка свалям на Дидо, въпреки че той също не я харесва, се изказа напълно обективно за нейната работа.
Георги е много кротък тази седмица, ако се държеше така през цялото време, щеше да е сред фаворитите за наградата.

# 625
Толкова ли беше трудно да проверят задачите, да отчетат фермерството на Роси и тогава да правя игрите с Ники и Бети! Тук отниво съзирам тенденциозното отношение на продукцията към самата Росица.
За Роман няма да си хабя думите, казвам само че е абсолютно нищожество....
И за кой ли път се чудя: как никой не реагира на всичката помия, която избълва?

# 626
  • Sofia
От вчера само ви чета и на няколко пъти тръгвам да пиша,ама то не ми се и пише.ooooh!
Какво да кажа,как да коментирам...,останах без думи.Скоро по-отвратителен епизод не бях гледала.Единственото нещо,което мога да кажа е,че за мен всичките безмълвни свидетели,които бяха около Роман,са точно толкова виновни,колкото и той.И тези,които си припяваха и подхилкваха,и тези,които дума не обелиха.Съгласна съм,че това е игра и всеки играе сам за себе си.Може би на някои им е ок,че той се излага и сам се закопава.Това ще им е добре дошло при един зрителски вот,евентуално /макар че изобщо не съм убедена,че са способни на толкова дълбокомислени размисли/.Но къде остава човешкото отношение?
Направо съм потресена от ненамесата нито на участници,нито на продукция.
Май предпочитам да гледам лигави любовни драми,пред това нечовешко поведение.
Докъде ме докараха... Rolling Eyes

monii,май само ние в темата се чудим,онези там явно са си ок с всичко... Satisfied

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 01:25 от avi10

# 627
  • Дюселдорф
Аз все си мисля, че записите от тази седмица са изгледани от продукцията и най-малко 90% от работата е свършена, щом изобщо не отидоха Бети и Ники на проверка. В конкретния случай не видях някакво тенденциозно отношение към Росица от страна на продукцията. Друг е въпросът, че най-вероятно са заслужавали повече от 4 кошници.

# 628
  • Sofia
Със сигурност са били изгледани записите,но поне един коментар да бяха направили,най-малко,заради всичките усилия,които положи Росица. Peace

# 629
Можеха да кажат , че Росица се е справила много добре с фермерството, въпреки всичко! Тя не спря за минута да работи.
avi , не само се чудя, но съм и потресена как никой не му каза и думичка, никой не му каза , че това негово поведение е изродско и е недопустимо!

Общи условия

Активация на акаунт