Фермата 4 - Съединение - тема 11 (19.11. - 25.11.)

• 31 251
  • 799
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Кои са утре на двубой?

# 601
  • Другата България
Не знам как още не сте отишли до фермата, да вземете да го разкъсате тос Роман и да се спрете. Той не знам какъв е, но епитетите които чета тук не ви различават много от неговият език. Така сте се вторачили в него.
Понеже не ми отговори, отново ще попитам - как би коментирала снощния епизод и поведението на любимеца си?

# 602
Кои са утре на двубой?
Лили и Сашка.

# 603
  • London
Мери, по-хубаво е, че такива хора не се харесват масово, иначе би било страшно. Само хора, които у дома мъжа им ги посреща с псувни и шамари биха могли да харесат такъв пещерняк. Аз не знам какво очакваш да чуеш и ти.😂

# 604
Знаех си, че ще имам безплатен психопортрет 😂😂😂
Продължавайте забавлявате ме.

# 605
Ей изписали сте света  smile3523 Вече не знам колко мога да се включа адекватно за миналите епизоди , щото оцъствах от нета  Joy ,но изгледах всичко ,ама и вие сте изкоментирали всичко де  newsm74 Гласувах за Лили за двубоя в неделя.Роман ме изнерви с това свое хашлашко поведение  ooooh! Георги трябваше да се впусне в битка с наставника ,а не само акъли да раздава ,поне да се докаже  Rage Днес гледам в инстаграма на Роман ,снимал клипче от дискотека,там са Лили ,Гого  и Хриса видях с едно голямо деколте bombs 

# 606
  • София
Хора,няма как да не се включа след снощния епизод.Устата ми увисна,направо замръзнах.
За това момче Роман вече дори не ми стигат изразните средства,до него стои Георги и си почесва брадата,а Милена се хили от сърце,някак доволно.Ама тя работила за себе си и да не пуши мента?
Ваня силно ме изненада.Досега си признавам,че леко й симпатизирах и не се включвах в спорове.Мислех си -ми тя спортистка,мълчи си ,но вчера -не била робиня,Роси да се докажела? Хриса не ме изненада ,ама хич.
И всичко това -заради едно ставане в 7.30????Ама драги фермери,то вип-овете в другата къща ги будят в 8.00 Simple Smile
Не знам,всъщност-знам.Твърдо заставам зад Роси от жените ,а от мъжете-Нури и Дидо.
По повод анкетата-Лили и Сашка са ми еднакво хлъзгави и лицемерни,гласувам за по-малкото зло Лили,макар че то не остана човек,който да не знае изходът.Simple Smile

# 607
  • Другата България
Знаех си, че ще имам безплатен психопортрет 😂😂😂
Продължавайте забавлявате ме.
Всъщност никой не ти прави психопортрет, хората си пишат мненията, и то откровено. Честно казано, очаквах някакъв макар и банален отговор, но факта, че мълчиш като партизанин на разпит на нормални и логични въпроси, а на някакви други коментари се опитваш да се включваш с ехидни и иронични постове, гарнирани с неподходящи емотикони, за мен всъщност е отговор на въпроса ми. Както и очаквах. Нямам какво повече да ти кажа.

По повод анкетата-Лили и Сашка са ми еднакво хлъзгави и лицемерни,гласувам за по-малкото зло Лили,макар че то не остана човек,който да не знае изходът.Simple Smile
Аз затова и не гласувах. Ще гледам утре, но някак без интерес.
Казаха ли кога ще дават този амулет?

# 608
Мери ти наистина ли си очаквала отговор, макар че бибило интересно кскъв ще е.
Няма как и с какво да оправдае поведението на Роман от снощи.

# 609
  • Другата България
Да, наистина, защото поне за мен тук водим някаква дискусия, всеки има мнение, впечатление за даден човек и неговото поведение. Което е базирано на това, което показва в предаването и което всички виждаме /е, някоЙ четем/. И е най-нормалното нещо когато имаш ясна позиция за нещо или някой, да можеш да се обосновеш и да я подкрепиш с логични аргументи и факти. Защото иначе някак олекваш. И малко започва да ми прилича на онова "Нещо искам, веднага го искам. И защо го искаш? Ами защото...така. Crossing Arms Laughing" Не се наемам да коментирам лични качества на пишещи тук въз основа на предпочитанията им за победител или това кого харесват, просто ми беше интересно /както и на теб/ кое и какво би оправдало поведение като описаното от вас и как и защо такъв човек би следвало да е най-харесвания във формата.
Та такива неща, но честно казано вече не искам да знам. Защото всъщност са ясни нещата.

# 610
Тук дискусия отдавна няма.
Но както ви казах аз се забавлявам все още.
Харесва ми как си ме питате, как ме обрисувате защо не ви отговарям и как разбрахте какво е семейството ми. Интересно ми е до къде ще стигнете.

# 611
  • Другата България
 Grinning Ти обаче с всеки пост затвърждаваш казаното от мен. И аз се забавлявам, всъщност затова съм тук и заради дискусията и поне за мен приятните момичета и момче/та, които пишат в темата. Но пък да се чуди човек след като за теб дискусия няма защо се пънеш да пишеш и коментираш някакви неща, които е видно, че май само аз отразявам, и то само сега, щото след нощна обикновено съм бяла и добра ако и да съм недоспала. Laughing Sunglasses
Офф, редактирам се, верно съм недоспала. Написала си, че ти било интересно докъде сме щели да стигнем. newsm78 Каквото и да значи това /не те питам/, темата си върви, хората си пишат, а някои неща, мисли и предположения са в определени глави само и единствено.
Айде със здраве и от мен, че боба ми завря. Peace

Днес гледам в инстаграма на Роман ,снимал клипче от дискотека,там са Лили ,Гого  и Хриса видях с едно голямо деколте bombs  
oops tooth Каква изненада! Гогата и Роман на дискотека с Хриса, със същата Хриса, която  не можеха да понасят в предаването и хвърляха огън и жупел срещу нея, Георги хвърляше/удряще предмети, а Роман правеше ритуали за прогонването ѝ! Ето на това му се вика...какво всъщност? Двоен аршин? Лицемерие? Или са плеснали с ръце и са се прегърнали, обединени срещу общия враг - Росица? Thinking

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 19:03 от Merri_An

# 612
  • London
Ей изписали сте света  smile3523 Вече не знам колко мога да се включа адекватно за миналите епизоди , щото оцъствах от нета  Joy ,но изгледах всичко ,ама и вие сте изкоментирали всичко де  newsm74 Гласувах за Лили за двубоя в неделя.Роман ме изнерви с това свое хашлашко поведение  ooooh! Георги трябваше да се впусне в битка с наставника ,а не само акъли да раздава ,поне да се докаже  Rage Днес гледам в инстаграма на Роман ,снимал клипче от дискотека,там са Лили ,Гого  и Хриса видях с едно голямо деколте bombs 

Гошо не следваше ли да сменя памперси? Татко на годината ще му връчим приз, кръчми и тн...., а жена му има ли я на клипа?

# 613
😂😀Как Гошо е отделил от "скъпото" време с дъщеря си да отиде на дискотека с Хриса

# 614
 ooooh! след последния епизод съм без думи! То бива - бива елементарни и злобни хора, ама това пък чак....
От продукцията като имат претенции да показват ценностите ни - да бяха поизрязали простотиите им:
Роман псува като ...., Роси жертва спокойствието си за да им вземе най-необходимото. а 4 мата егоисти-пушачи я нарекоха...егоист, Ваня е пример за спортни постижения и пример, как това, че си добър спортист/музикант и т.н.т/ не е еквивалнтно на добър човек (дори точно обратното).
Вл Николов вечеря, Милена пуши насреща му.

Жалка работа!

Как пък един не се усети, че последната битка щом е за 3 кошници трябва Нури да играе за нея - защото има най-голям шанс...или пък всички смятат Георги и Роман за най-добрите? , че 'изхабиха Нури в битка за 1 кошница и след това нямаше кой да играе за 3?

Не ми харесва това, че не провериха задачите - да бяха ги проверили и отчели фермерството на Роси и чак след тоа да са игрите...

Общи условия

Активация на акаунт